Els preus del testimoni de préstec de sal exploten a mesura que s’acosta la plataforma

Préstec de sal, la xarxa de préstecs alimentats per Ethereum està a punt d’entrar en funcionament a finals d’aquest mes. Com a resultat, SAL els tokens tenen més del doble de valor i probablement continuaran amb aquesta tendència fins al llançament de la plataforma. Seguiu llegint per saber per què passa això.

Valoració del testimoni SALT

Les fitxes de la plataforma es venien originalment per aproximadament 3 dòlars cadascuna un cop arribaven al mercat lliure. Ara s’acosten a prop de 8 a 9 dòlars. Això significa que s’han duplicat més que en pocs mesos des que van estar disponibles. La raó d’això és doble.

En primer lloc, s’espera que la plataforma es publiqui a finals d’aquest mes. Tot i que Salt s’ha negat a donar una data exacta, han repetit decididament que estaran en directe aquest mes. Un cop la plataforma estigui activa, les fitxes seran immediatament útils.

En segon lloc, hem d’entendre per a què es poden utilitzar les fitxes. Actualment, quan la plataforma estigui en directe, tindran dos usos. El primer ús és adquirir la subscripció al lloc web de Salt. Per obtenir un préstec haurà de tenir una subscripció.

L’afiliació més baixa costa una sal a l’any i permet préstecs de fins a 10.000 dòlars alhora. Hi ha disponibles nivells més alts i són possibles préstecs de fins a 1 milió de dòlars. No obstant això, requereixen un preu de la sal molt més gran.

El segon ús de les fitxes és utilitzar-les per reduir el tipus d’interès d’un préstec. Fins a un punt determinat, un prestatari pot optar per gastar fitxes de Salt a canvi d’un tipus d’interès més baix.

Això pot estalviar molts diners, sobretot en préstecs més grans. Finalment, la companyia ha declarat que les fitxes es poden utilitzar directament com a garantia contra un préstec.

En tots aquests casos, la valoració i la utilitat oficials d’un únic testimoni sempre seran equivalents a 25 dòlars. És per aquest motiu que és segur dir que totes les fitxes del mercat obert acabaran tenint un preu constantment proper als 25 dòlars..

Hi ha diversos competidors a la xarxa de sal, com ara Celsius i Ethlend. La sal, tanmateix, serà gairebé segur que serà la primera en comercialitzar-se i, per tant, pot aconseguir el domini com a resultat.

La companyia també ha afirmat que amb el pas del temps es pot augmentar la valoració i la utilitat oficial d’un testimoni a mesura que canvien les necessitats del mercat.

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me