Els 7 articles més cars que podeu comprar amb Bitcoin

Bitcoin es va crear per ser una moneda transaccional que s’utilitzava per comprar coses.

A mesura que obté una acceptació generalitzada, hi ha hagut un gran nombre de coses que s’han afegit a l’estable d’articles comprats amb Bitcoin, des de coses senzilles fins a aliments, fins a articles més foscos com els còmics. Prèviament, també hem cobert alguns dels articles més estranys que podeu comprar amb Bitcoin.

A mesura que ha augmentat el preu de Bitcoin, també ha crescut el nombre d’articles cars que es compren amb ell. Ja no és estrany que els milionaris de Bitcoin comprin tots els atractius d’un estil de vida de luxe, inclosos els cotxes, les cases i els iots. I algunes compres de Bitcoin s’han tornat sorprenents a mesura que puja el preu.

El més famós d ‘aquests és el Compra de pizza Bitcoin feta per Laszlo Hanyecz el 2010. Va comprar dues pizzes de Papa John per 10.000 Bitcoin. En aquell moment, Bitcoin valia uns 30 dòlars. Tanmateix, fins i tot amb Bitcoin que va deslliurar-se dels seus màxims històrics el 2018, a finals d’octubre del 2018 amb Bitcoin per valor d’uns 6.500 dòlars cadascun, aquestes dues pizzes valen ara la friolera de 65 milions de dòlars. Aquesta és una massa seriosa.

Vegem millor algunes de les coses més cares que es compren amb Bitcoin.

Cotxes per a Bitcoin

Aquesta podria ser la classe més gran d’articles cars que es compren amb Bitcoins, ja que molts adoptants primerencs de Bitcoin ara compleixen l’eslògan “Quan Lambo?” La compra més famosa d’aquest tipus va ser feta per YouTuber, propietari del fòrum Bitcoin i CTO de VinWiki Peter Saddington a finals de 2017.

Va comprar un Lamborghini Huracan de 200.000 dòlars 2015 amb un embolcall mat blanc i funcions d’escapament de cursa per 45 Bitcoin. Aquests mateixos 45 Bitcoin ara valdrien 292.500 dòlars, però Saddington diu que va pagar només 115 dòlars per aquests 45 bitcoins el 2011 quan es va assabentar de Bitcoin.

Lamborghini Bitcoin

Cortesia de Peter Saddington

Alguns primers adoptants de criptomonedes consideren que els Lambos són l’única manera acceptable de gastar Bitcoin. Es desaconsella el cobrament de diners i es recomana als autèntics creients en la revolució de les criptomonedes a “Hodl” “a la lluna”. També hi ha hagut diverses històries de compres de Tesla amb Bitcoin, com ara la compra d’un Tesla S per algú a Florida el 2013 per 91 BTC per valor de 109.000 dòlars en aquell moment, però per valor de més de 53,8 milions de dòlars als preus actuals.

Els concessionaris de vehicles que accepten Bitcoin diuen que les vendes de cotxes de Bitcoin van augmentar el desembre del 2017, quan també va augmentar el preu de Bitcoin, però que algunes vendes de Bitcoin encara continuen.

Cases / Condominis per a Bitcoin

Les transaccions immobiliàries han estat notícies durant l’últim o dos anys, i la compra de propietats amb Bitcoin ha esdevingut cada vegada més popular. Fins i tot n’hi ha un Lloc web de propietats de Bitcoin que actualment llista un xalet als Alps francesos per 4.950.000 dòlars, un àtic de Panamà per 3.595.000 dòlars o la vostra pròpia illa privada australiana per 3.500.000 dòlars. Hi ha més propietats llistades als Estats Units, Tailàndia, Bali, el Carib, Turquia i gairebé a qualsevol lloc del món.

Els informes de compres de propietats immobiliàries amb Bitcoin van començar a aparèixer des del 2014, amb un comprador anònim que comprava un xalet de Bali per 800 BTC (500.000 dòlars en aquell moment, però 5,2 milions de dòlars ara) al març i un altre comprador anònim que comprava 1,4 acres al llac Tahoe Califòrnia per 2.739 Bitcoin per valor d’1,6 milions de dòlars llavors, però més de 17,8 milions de dòlars ara. Tot i que anomenàvem compres de Bitcoin, realment eren compres realitzades on Bitcoin es convertia a moneda fiduciària per completar la transacció.

Comprar casa amb Bitcoin

Cortesia de Zillow.com

La major compra real de béns immobles de Bitcoin que vaig descobrir va ser del febrer de 2018, on l’inversor de bitcoins Michael Komaransky va vendre la seva Mansió de Miami per 455 BTC o aproximadament 6 milions de dòlars en aquell moment. Els mateixos 455 BTC valen poc menys de 3 milions de dòlars en el moment d’escriure aquest article.

Bitcoin per a avions

Quan els rics i famosos viatgen amb estil amb els seus propis avions privats, i la nova raça del milionari de Bitcoin ha estat aspirant al mateix. El primer cas d’utilitzar Bitcoin per a un jet privat va ser el 2014, quan, segons els informes, Olivier Janssens, membre de la Fundació Bitcoin, va llogar un jet privat a PrivateFly.com.

Tot i que no es van fer públics els detalls de la transacció, en funció dels preus del lloc web, el vol podria haver costat fins a 54,95 BTC o 35.000 dòlars aleshores i uns sorprenents 357.175 dòlars ara.!

Comprar avió amb Bitcoin

Cortesia d’avions SkyCraft

I, tot i que no he pogut trobar cap compra real (probablement perquè els usuaris de Bitcoin prefereixen mantenir-se en l’anonimat), des del desembre del 2013 és possible comprar el vostre propi avió a Avions SkyCraft utilitzant Bitcoin. Quan es va anunciar per primera vegada, el miniesport SkyCraft SD-1 estava disponible per a 80 BTC. El preu actual d’un miniesport SD-1 és de 54.850 dòlars, o aproximadament 8,5 BTC.

Bitcoin per a iots

Tenir un iot és un dels signes distintius dels super-rics i els milionaris de Bitcoin també s’uneixen a les files del iot. No és fàcil trobar exemples específics, però el mercat hi és definitivament Dennison Yachting de Florida afegint Bitcoin com a mètode de pagament després de sol·licituds de diversos clients, i 26 iots nord, també de Florida, afirmant ser el corredor de iots més gran que accepta Bitcoin.

Comprar iot amb Bitcoin

Cortesia de 26 North Yachts

Una educació amb Bitcoin

Les universitats també accepten Bitcoin per a pagaments, de manera que podeu aprendre sobre blockchain i criptomonedes mentre pagueu l’educació amb una criptomoneda. La Universitat de Nicòsia, a Xipre, va ser la primera universitat que va acceptar Bitcoin com a pagament durant el 2013, mentre que el King’s College va ser la primera universitat nord-americana que va saltar al vagó Bitcoin el 2014. Amb les actuals matrícules al King’s College es van executar aproximadament uns 35.000 dòlars per al semestre, un programa complet de quatre anys funcionarà al voltant de 140.000 dòlars o 21,53 BTC a preus actuals.

Altres universitats que accepten Bitcoin inclouen l’Escola Europea de Gestió i Tecnologia de Berlín, Alemanya i la Universitat de Lucerna de Ciències i Arts Aplicades de Suïssa, que van anunciar l’acceptació de Bitcoin per a la matrícula l’octubre del 2017. Tenir una universitat suïssa que accepti Bitcoin no és tan important sorpresa, des de Zug, Suïssa es diu “Crypto Valley” i té més de 50 companyies i startups de blockchain amb seu a la seu.

Ciutadania Bitcoin

El petit país del Pacífic Sud de Vanuatu es va convertir en la primera nació del món a oferir la ciutadania per un pagament en Bitcoin. El cost és d’aproximadament 180.000 dòlars, de manera que si necessiteu un segon passaport i teniu al voltant de 27 BTC asseguts en una cartera en algun lloc, podreu convertir-vos en el ciutadà d’una nació petita, però bella, de l’illa del Pacífic sud. En realitat, no accepten Bitcoin, però han creat un agent de transferències a Austràlia que s’encarregarà del canvi de BTC a USD per comprar la ciutadania..

El petit país caribeny Antigua i Barbuda NO accepta Bitcoin pel seu programa de ciutadania, que és una mica més barat que Vanuatu amb només 135.000 dòlars o poc més de 20 BTC. Es van convertir en el primer país a acceptar Bitcoin per a la ciutadania a partir del 23 de juliol de 2018.

Conclusió

El nombre d’articles que es poden comprar amb Bitcoin continua augmentant i, a mesura que el valor de Bitcoin continua sent elevat, els articles de luxe semblen ser alguns dels més populars. Té sentit utilitzar Bitcoin per a aquestes compres importants, ja que pot estalviar fàcilment entre un 5 i un 10% en comissions, cosa que és enorme quan feu compres de centenars de milers o fins i tot milions de dòlars..

Mentre el valor de Bitcoin es mantingui elevat, és gairebé segur que es mantindrà la tendència cap a la compra de grans bitllets amb la moneda digital i, a mesura que més gent adopti Bitcoin, hauríem de veure un nombre creixent d’aquestes compres. Quan creixin els nostres fills, podria ser normal pagar el vostre cotxe i casa amb Bitcoin o altres criptomonedes.

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me