Els 3 intercanvis per a cada operador de criptografia el 2020

>

Al mercat criptogràfic, hi ha una nova febre de l’or. Aquesta pressa és de milers d’equips de desenvolupament que treballen dia i nit per crear el millor intercanvi criptogràfic. S’han llançat centenars d’intercanvis a tot el món intentant reproduir l’èxit de Binance, però només els més excepcionals han estat capaços d’adquirir tracció.

No us deixeu distreure pel volums falsos que es publiquen a llocs web com CoinMarketCap. Només hi ha un grapat dels més de 300 intercanvis rastrejats per CoinMarketCap que estan tenint un ús significatiu.

En aquest article, desglossarem els primers 3 intercanvis de criptomoneda que hauríeu de tenir en compte a l’hora d’entrar al mercat. Aquests intercanvis són ideals per a clients dels Estats Units que vulguin una experiència segura, fiable i agradable amb la criptomoneda.

El nostre equip ha revisat a fons tots els intercanvis que comentem. No només hem cotitzat personalment en cadascun d’aquests intercanvis durant més de dos anys, sinó que hem executat més de 750 milions de dòlars en operacions entre aquests i altres intercanvis a través de les seves API, de manera que sabem alguna cosa sobre els intercanvis de criptomonedes..

Eliminem el soroll i entrem directament en l’acció.

KuCoin – Altcoin Hunting

Des del seu llançament el 2017, KuCoin s’ha convertit en un dels millors intercanvis per trobar els més recents altcoins. L’equip de KuCoin examina acuradament cada llistat o es decideix mitjançant un vot de la comunitat sobre l’intercanvi. Això garanteix que els actius més desitjables sempre es considerin per a la cotització.

En aquest moment, hi ha més de 200 actius únics suportats per KuCoin. Això es combina amb més de 450 parells de negociació, cosa que fa que KuCoin sigui ideal tant per als comerciants de dia com per a aquelles persones que vulguin construir una cartera diversa d’actius.

KuCoin també admet les taxes de negociació més baixes que parlarem al llarg d’aquest article. Amb les comissions de negociació a partir del 0,10% tant per al fabricant com per als compradors, KuCoin obre oportunitats per a estratègies interessants que són més difícils d’executar en borses que mantenen comissions de negociació més altes..


Un exemple d’aquesta estratègia és el reequilibri de la cartera d’alta freqüència. A causa de la freqüència de negociació, sovint és ideal per a les borses que tinguin taxes de negociació baixes.

Llegiu la ressenya completa de KuCoin

Seguretat

Diversos usuaris de la xarxa han publicat històries dels seus comptes “piratejats”, però això sí no semblen ser culpa de l’intercanvi.

La raó per la qual hem posat piratejat a les cotitzacions és perquè aquests pirates poden ser el resultat que un usuari prengui males decisions per donar les seves credencials o altra informació a tercers que acabin iniciant sessió al seu compte. No hi va haver cap pirateria, sinó enginyeria social potencial per aconseguir que l’usuari divulgués informació sensible.

Pel que sabem, no hi ha hagut cap bretxa de seguretat a les solucions bàsiques d’infraestructura o custòdia de KuCoin.

Coinbase: Crypto On-Ramp

Després de conèixer el mercat de les criptomonedes, molta gent s’inspira en un compromís seriós amb l’espai. En aquest moment, volem assegurar-nos que estem utilitzant la fiat en rampa més fiable.

Essencialment, un fiat on-ramp és un intercanvi que us permet canviar la vostra moneda fiat (com dòlars nord-americans) per criptomonedes (com Bitcoin). No tots els intercanvis de criptomonedes ofereixen aquesta característica, de manera que molta gent utilitza un intercanvi per ajudar específicament a operar des de monedes fiduciàries fins a Bitcoin o altres criptomonedes..

El millor intercanvi als EUA per aquest procés és Coinbase. Tenen el procés d’inscripció més agradable. La compra del vostre primer Bitcoin us semblarà una brisa. Un cop hàgiu completat el procés per comprar el vostre primer Bitcoin o altcoin, podeu transferir aquests fons a altres borses per operar de criptografia a criptografia..

Seguretat

De manera similar a KuCoin, hi ha hagut informes d’usuaris de Coinbase individuals que van ser “piratejats”, però hi ha hagut no es va informar que Coinbase patia incompliments de seguretat a la seva infraestructura principal de custòdia.

Bàsicament, això significa que hi ha probabilitats de vulnerabilitats que ofereixen als usuaris oportunitats per prendre decisions deficients, però finalment Coinbase és segur.

Per exemple, si els usuaris decideixen compartir les seves credencials d’inici de sessió a tercers que roben els fons de l’usuari. Tot i que això no és culpa de Coinbase, l’ideal seria que hi hagués mesures adoptades des de Coinbase per evitar que els usuaris donin accés al compte a altres persones sense primers obstacles significatius i garanties que l’usuari sigui conscient de les possibles conseqüències.

Llegiu la revisió completa de Coinbase

Bittrex: operacions quotidianes

Després d’un llarg dia de transferència de fons fiduciaris al mercat amb Coinbase i la recerca dels monedes altes més populars de KuCoin, és possible que vulgueu establir-vos amb una estratègia senzilla de gestió de carteres per automatitzar els vostres fons..

Això requereix una liquiditat sòlida, una negociació sòlida i un intercanvi de confiança que tingui una llarga història sense violacions de seguretat. Aquest intercanvi ho és Bittrex.

Bittrex és un dels intercanvis més fàcils d’utilitzar del mercat. Registrar-se a un compte de Bittrex, fer un ingrés i executar el seu primer comerç és una experiència agradable. Després d’utilitzar Bittrex durant uns dies, segur que us enamorareu de l’experiència.

Seguretat

De manera similar a Coinbase i KuCoin, hi ha hagut murmuracions de “pirates informàtics” de comptes personals, però no hi ha hagut violacions de seguretat a la infraestructura bàsica de Bittrex..

Atès que Bittrex va ser fundada originalment per professionals de la seguretat de Microsoft, ho veiem com un senyal clar que Bittrex es preocupa per la seguretat.

Llegiu la ressenya completa de Bittrex

Pensaments finals

Si no coneixeu l’espai de criptomonedes, assegureu-vos que esteu negociant en borses fiables. Les criptomonedes encara són un salvatge oest i hi ha molts intercanvis incomplets que estarien encantats de perdre els vostres diners.

Realitzeu estudis de mercat profunds abans d’unir-vos a qualsevol intercanvi criptogràfic i utilitzeu només intercanvis populars que tinguin un historial net. L’aventura en noves i interessants empreses d’intercanvi pot ser estimulant, però també pot provocar la pèrdua de fons.

Els usuaris sempre han de ser conscients que els pirates informàtics busquen constantment nous usuaris de criptomonedes. Es dirigeixen a persones que intenten criptografia per primera vegada per aprofitar la seva ingènua comprensió del mercat.

Mai doneu a ningú les vostres credencials de compte. Fins i tot si creieu que un empleat d’intercanvi demana les credencials, sí MAI un moment en què heu de proporcionar aquestes dades. Quan diem mai, volem dir mai. No hi ha cap vegada que hagueu de proporcionar a algú la vostra contrasenya o informació de 2FA. Simplement no ho doneu.

Tot i que aquests intercanvis tenen un gran historial, això no vol dir que mai no seran piratejats. Col·locar els vostres fons en una borsa sempre és un risc. No podem garantir la seguretat dels vostres fons quan utilitzeu cap d’aquests intercanvis. Tot i això, hem utilitzat personalment aquests intercanvis des de fa més de dos anys i cadascun té antecedents líders en la indústria.

Lectura addicional

Coinbase vs Kraken: quin intercanvi és el millor per comprar Bitcoin?

Com fer un robot de comerç criptogràfic amb Python

Bots de negociació de criptomonedes: la guia completa

Binance: el millor per al comerç criptogràfic?

Gamba és un bot de negociació que simplifica la gestió de criptografia de carteres. Si enllaceu el vostre compte d’intercanvi amb Shrimpy, es desbloquen funcions comercials convenients que us poden ajudar a automatitzar la vostra estratègia de criptografia. Proveu-ho avui mateix!

API Universal Crypto Exchange de Shrimpy són les úniques API unificades per a intercanvis de criptografia dissenyades específicament per a desenvolupadors d’aplicacions. Recopileu dades de transaccions o llibres de comandes en temps real, gestioneu comptes d’intercanvi d’usuaris, executeu estratègies comercials i simplifiqueu la manera de connectar-vos a cada intercanvi.

Segueix-nos a Twitter i Facebook per obtenir actualitzacions i fer qualsevol pregunta a les nostres sorprenents i actives comunitats Telegrama & Discòrdia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map