Els 11 millors programes d’afiliació i referència de criptografia

Esteu buscant guanyar diners des de casa o començar el vostre propi bullici? Pot ser que no sigui una mala idea donat l’estat del món en aquest moment.

La bona notícia és que els programes de referència us ofereixen aquesta oportunitat, sense cap cost inicial. Sempre que tingueu un telèfon o un ordinador i una connexió a Internet, podeu guanyar diners en línia ara mateix!

Com és possible, doncs??

Tothom està connectat, ara més que mai, a un públic conegut. En altres paraules, teniu accés a molts clients potencials i, encara millor, teniu l’oportunitat d’ajudar-los a classificar el blat de la palla i recomanar-vos el millor producte o servei possible..

Els programes d’afiliació i derivació poden ser tan lucratius que algunes empreses construeixen tota la seva estratègia d’obtenció d’ingressos al seu voltant. Entrem una mica més en això …

Empreses en línia

Administrar un lloc web és un treball dur. El manteniment del lloc, les actualitzacions periòdiques, la interacció amb els visitants, l’execució de canals de xarxes socials i, en general, mantenir l’espectacle a la carretera virtual requereix temps i esforç. Qualsevol persona que estigui darrere d’un lloc amb èxit us dirà que mantenir un trànsit elevat és una cosa que passa les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

Guanyeu diners en línia

Making Mone Online: l’objectiu de tots. Imatge a través de Shutterstock

Viure del vostre lloc o, fins i tot, només cobrir els costos de funcionament, pot ser complicat tret que vengueu un producte o servei concret. Una taxa d’èxits saludable està bé, però no significa necessàriament una cartera grassa.

Afortunadament, hi ha maneres en què els llocs web poden monetitzar el seu contingut i generar ingressos. El més obvi és la publicitat: aquelles pancartes, caixes i finestres emergents cruentes que tots coneixem. L’economia és prou senzilla: com més trànsit atrau el vostre lloc, més podreu cobrar als anunciants. El temps dedicat a fer arribar el vostre lloc al rànquing de Google pot donar els seus fruits.

Hi ha una millor manera de guanyar diners

La venda d’espais publicitaris és una cosa i el concepte no és cap novetat. Però totes les empreses necessiten clients que paguen i, si el vostre lloc web és capaç de proporcionar-los, es pot demostrar que és una font d’ingressos lucratius. Aquí és on intervé el màrqueting d’afiliació o de referència. Aquesta és una bona manera d’obtenir ingressos relativament passius del vostre lloc web orientant els visitants cap a altres llocs. Quan gasten diners en aquests altres llocs, obteniu una comissió o una comissió.

L’espai criptogràfic s’adapta idealment a aquest tipus d’estructura i hi ha un munt de programes de referència o afiliació (AFF). La subscripció a un d’aquests us permetrà seure i bancar aquestes comissions sempre que els clients que paguen visitin el lloc afiliat des del vostre.

Màrqueting de referència

Màrqueting de referència. Imatge a través de Shutterstock

Quan us inscriviu al programa AFF d’un lloc, se us enviarà un URL de referència que dirigirà els visitants al lloc afiliat. Distribuïu l’URL com vulgueu (més informació a continuació). Quan un visitant del vostre lloc fa clic a l’URL i després gasta diners a l’altre lloc, obteniu aquesta comissió.

La comissió en si sol pagar-se en Bitcoin o fiat i els pagaments se us acrediten instantàniament, o bé diàriament o setmanalment, segons el lloc al qual estigueu afiliat..

CPA & NRS

És hora de fer tècniques i de complir algunes sigles.

Hi ha dues maneres en què els programes AFF premien els que fan referència als clients. El primer és mitjançant un esquema de cost per adquisició (CPA). Es tracta d’una tarifa única per a cada derivació. Sovint es troben CPA en què és probable que un client només faci una compra (per exemple, per a una sola peça de kit). En alguns casos, això pot suposar una forta comissió per la venda, però això explica el fet que és l’únic pagament que obtindreu per la derivació.

Com funciona el CPA

Procés senzill de CPA bancari. Imatge Font

L’altra forma de pagament es fa mitjançant la quota d’ingressos nets (NRS). Això pagarà un percentatge dels diners que el client hagi gastat al lloc afiliat durant un període de temps. És més probable que es trobi als llocs on es realitzen compres o transaccions recurrents i pot adoptar la forma d’una part de cada comissió de transacció que incorre un usuari o una comissió per cada operació que realitzin..

NRS és on un programa AFF pot començar a pagar realment els que fan la referència. El període de temps durant el qual podeu guanyar varia: en alguns llocs pot passar només uns mesos, mentre que en altres pot ser per sempre. Sí, és cert: una referència pot continuar guanyant una comissió de manera indefinida.

Això es coneix com a ingressos de cua llarga i és comprensible que es vegi com un veritable graal per a molts propietaris de llocs web. La inversió inicial de temps i esforç que suposa la creació i la promoció de l’enllaç d’afiliació es premia amb un pagament regular que no implica més aportacions. És una cosa acumulativa, és clar. Com més registres d’afiliats atraieu, més elevats seran els ingressos passius.

Treure la paraula

Un cop us hàgiu registrat a un enllaç d’afiliació i tingueu a punt l’URL de referència, és hora de començar a pensar com promocionar-lo.

Això pot adoptar moltes formes i el més obvi és publicar l’enllaç del programa AFF al vostre lloc. Però el context és clau aquí. Publicar l’enllaç i apuntar-hi els visitants pot generar cert interès, però si voleu augmentar realment el nombre, haureu de dir als vostres seguidors fidels una mica més.

Això pot adoptar la forma de revisar o resumir el lloc al qual està afiliat: molts llocs de ressenyes inclourà enllaços AFF als productes que miren. Els vídeos i les publicacions de bloc també són excel·lents maneres de distribuir enllaços AFF alhora que els proporcionen context.

Podeu triar el grau de manifestació que voleu tenir quan promocioneu aquests enllaços. La comunitat de criptografia és una gran quantitat de coneixements web, de manera que és probable que coneguin l’oferta quan es tracta de llocs afiliats. Fer clic als enllaços no els costarà i, en molts casos, desbloquejarà ofertes i promocions a les que d’altra manera no haurien tingut accés..

Compara els llocs de revisió

Reviseu els llocs de comparació de productes. Imatge a través de Shutterstock

No obstant això, val la pena tenir en compte que alguns usuaris poden oposar-se a l’obtenció d’ingressos sense el seu coneixement. Per aquest motiu, molts llocs web afegiran una advertència de divulgació completa en què hi hagi enllaços d’afiliació, afirmant que guanyaran una comissió per les vendes generades a través de l’enllaç. L’honestedat és sovint la millor política aquí: és poc probable que admetre que obtindreu beneficis d’un enllaç AFF per dissuadir els usuaris de fer clic i us pot fer semblar més transparent. En cas de dubte, crideu-ho.

Podeu accedir directament a la persecució quan obteniu els enllaços AFF que hi ha. Si teniu interès amb seguidors en aplicacions de missatgeria com WhatsApp o Telegram, podeu fer-los arribar directament als seus telèfons.

Sempre que assegureu-vos de donar un cert context i de fer-los saber els avantatges que suposa seguir l’enllaç, hauríeu de ser capaç d’evitar que aparegui com a brossa. Les aplicacions de missatgeria també són una manera excel·lent de promoure enllaços de manera més informal a amics o familiars. És un joc de números, al cap i a la fi, sobretot en el cas de NRS.

Qualsevol manera d’arribar als seguidors es pot fer servir per difondre la notícia i començar a treballar per aconseguir aquests ingressos passius. Twitter, Facebook i altres plataformes de xarxes socials són una altra manera ideal d’aconseguir aquests enllaços AFF, i n’hi ha un munt llocs que us ajudaran a fer-ho. Alguns enllaços AFF també es poden col·locar com a anuncis al vostre lloc web.

Principals programes d’afiliació criptogràfics

Ara que ja heu digerit el resum de què són i com funcionen els programes AFF, és hora de veure alguns dels millors que hi ha a l’espai criptogràfic.

Per a cadascun dels exemples que es detallen a continuació, us detallarem què és el lloc i què fa, així com els detalls específics de les ofertes AFF. Això inclourà si el programa de recompensa és un CPA o NRS, de manera que podeu tenir una idea de com s’estructuraran els ingressos de l’enllaç AFF. Finalment, també us indicarem on podeu començar a guanyar.

1. Dominis imparables

Visió general: Unstoppable Domains és un dels grans noms del mercat de dominis blockchain i el primer port d’escala per a moltes persones que volen registrar la seva adreça de domini única. Si voleu obtenir més informació sobre aquest sector en creixement, podeu consultar el nostre article al respecte.

Afiliat a dominis imparables

Unir-se al programa d’afiliació de dominis imparables

Oferta de comissió: 20% en cada domini blockchain comprat

Estructura de la comissió: CPA

2. Bybit

Visió general: Bybit és una de les grans plataformes de negociació de derivats criptogràfics. Existeix des del 2018 i té seu a Singapur, amb més d’un milió d’usuaris. Està disponible a més de 80 països, inclosos els Estats Units.

Estadístiques de guanys de Bybit

Què han guanyat els afiliats de Bybit

Oferta de comissió: 30% sobre comissions de negociació.

Estructura de la comissió: NRS

3. Crypto.com

Visió general: Crypto.com proporciona una plataforma d’intercanvi, una aplicació mòbil i una gamma de targetes de crèdit criptogràfiques per ajudar-vos a gastar aquestes monedes arreu del món. Funciona des del 2016 i té la seu a Hong Kong. El testimoni MCO natiu cotitza al voltant dels 4 dòlars en el moment d’escriure.

Ambaixadors de Crypto.com

Unir-se a Crypto.com com a ambaixador

Oferta de comissió: MCO per valor de 50 dòlars quan una referència reserva una targeta Visa de metall MCO. MCO per valor de 50 dòlars per a qualsevol persona que s’hi inscrigui (depenent de la participació de 50 MCO per obtenir una targeta Visa MCO).

Estructura de la comissió: CPA

4. Bitbuy Exchange

Visió general: Un dels programes d’afiliació més recents a l’espai també és un dels més sucosos. Bitbuy és l’intercanvi criptogràfic més important del Canadà i ofereix als seus usuaris la possibilitat d’intercanviar Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, XRP, Stellar i EOS. Està dissenyat per atraure tant als principiants com als comerciants més avançats, que ofereix funcions com ara gràfics, connectivitat API, un llibre de comandes en directe i taxes de negociació més baixes. Bitbuy és una de les empreses del Canadà amb més creixement aquest any i el programa d’afiliació que s’ofereix aquí és una mesura de la seva ambició.

Referència d'afiliats BitBuy

Passos de l’esquema de referència BitBuy.

Comissió en oferta: Aquí és on les coses es fan gustoses. Bitbuy ofereix entre el 20% i el 40% de tots els ingressos dels afiliats mentre l’usuari referit cotitzi a la borsa. Aquí hi ha un potencial d’ingressos passius greus.

Estructura de la comissió: CPS (cost per venda)

No us interessa crear contingut? Uniu-vos a la seva programa de derivació en lloc d’això, guanyeu 20 dòlars per cada usuari referit que es registri amb el vostre codi de referència i realitzi el seu primer ingrés.

5. Dispositius de comptabilitat

Visió general: Ledger és un dels dos principals fabricants de carteres de maquinari per emmagatzemar de forma segura la vostra criptografia. Els seus dos productes insígnia són el Ledger Nano S i el nou Nano X. El nostre article sobre les millors carteres de maquinari conté més informació tant sobre com sobre els seus competidors. El programa d’afiliació de Ledger paga mensualment a BTC.

Filial de llibres majors

Com guanyar amb Ledger

Oferta de comissió: 10% en cada venda

Estructura de la comissió: CPA

6. 3 Comas

Visió general: 3Commas és una plataforma de comerç criptogràfic, la USP de la qual és subministrar bots de comerç criptogràfic per als seus usuaris. Funciona amb alguns dels intercanvis més grans, inclosos Binance, Bittrex, Coinbase Pro i Huobi. Els comerciants poden fer ús d’eines com ara stop loss i obtenir estratègies de beneficis, així com el comerç social i el seguiment de la cartera. Veu uns 10 milions de dòlars de volum de negociació diària. Les comissions s’envien quinzenalment.

Afiliació a 3 comas

Guanyar amb 3 Comas

Oferta de comissió: 25% (augmentant fins al 40% si les vostres referències fan referència a altres persones que també fan referències).

Estructura de la comissió: NRS (depèn d’altres referències)

7. Koinly

Visió general: Per a aquells que guanyen diners amb els seus fons criptogràfics, Koinly és un regal de Déu. El seu programari ajuda a calcular els impostos deguts a la vostra criptografia en funció del país on esteu. També us pot ajudar a reduir aquests impostos amb el pas del temps. El panorama dels criptoimpostos és un camp minat per a molts i Koinly és una de les millors plataformes que us ajuden a navegar-hi. Hi ha un vídeo i altres proveïdors de programari de criptoimpostos aquí. Els pagaments es poden fer mitjançant PayPal o a adreces BTC o ETH.

Afiliat a Koinly

Solucions fiscals & Ingressos per afiliació

Oferta de comissió: La taxa base és del 20% per a referències de 0 a 100. Per a un 100-500 que puja fins al 30% i per a 500+ suposa un enorme 40%. Si les vostres referències tornen a comprar el programari, aquestes tarifes són del 10, 15 i 20% respectivament.

Estructura de la comissió: CPA (però també hi ha una comissió de recompra, de manera que també pot ser un flux d’ingressos de llarga durada).

8. Binance

Visió general: El gran pare dels intercanvis de criptografia i una de les marques més reconegudes de tot l’ecosistema. Binance és l’intercanvi de criptografia més gran que hi ha i admet qualsevol moneda que val la pena negociar. 2.000 milions de dòlars es realitzen diàriament a través de l’intercanvi i la seva moneda nacional Binance Coin (BNB) té una capitalització de mercat superior als 2.500 milions de dòlars. Actualment cotitza a uns 18,50 dòlars per fitxa, cosa que el converteix en un dels més valuosos de l’espai.

Guanyant Binance

Passos per a la Comissió Bancària sobre Binance

Oferta de comissió: Fins al 50% si us referiu a més de 1.000 usuaris. Per sota d’aquest percentatge, és.

Estructura de la comissió: NRS

9. Trezor

Visió general: Trezor és una empresa txeca i és el principal rival de Ledger en el camp de la cartera de maquinari. El Trezor One és el model d’entrada, mentre que el Model T s’ha llançat recentment amb més funcions i monedes compatibles. Els pagaments es fan mensualment mitjançant BTC o en EUR, USD o CZK.

Afiliat Trezor

Principals punts de venda del programa d’afiliació Trezor

Oferta de comissió: 12-15% en cada venda.

Estructura de la comissió: CPA

10. Bitstarz

Visió general: De la mateixa manera que hi ha un nombre cada vegada més gran de maneres de gastar la vostra criptografia molt guanyada, també hi ha més maneres de desfer-ho tot. Hi ha un munt de casinos criptogràfics i cada any apareixen més. De la mateixa manera, molts dels llocs de joc més establerts ara també us permetran augmentar les vostres participacions amb el vostre Bitcoin. BitStarz és un dels més grans amb més de dos milions de jugadors registrats i ofereix tota la tarifa habitual de colors vius. El seu pla AFF és generós i es paga en EUR o BTC el primer de cada mes.

Afiliat per nivells Bitstarz

Programa d’afiliació per nivells a Bitstarz

Oferta de comissió: La comissió es basa en la quantitat que perden els jugadors referits al mes. Menys de 5.000 € suposa un 25%; 5.000 € a 10.000 € suposa un 30%; Entre 10.000 i 20.000 € és del 35% i 20.000 € + és del 40%. Consulteu una gran quantitat de jugadors amb un alt nivell (que tendeixen a purgar diners) i podríeu fer una mort absoluta.

Estructura de la comissió: NRS

11. Coinbase

Visió general: Coinbase és el punt d’entrada més popular a l’espai criptogràfic per a milions de persones. Afirma tenir fins a 35 milions d’usuaris en més de 100 països i fins ara s’han negociat 220.000 milions de dòlars a la plataforma. Es pot dir que Binance arriba al lloc com el nom més reconegut de la criptografia. Paga les comissions de referència a PayPal o al vostre compte bancari i en la vostra moneda natal per arrencar.

Programa d'afiliació Coinbase

Visió general del programa d’afiliats Coinbase

Oferta de comissió: 50% de les comissions de negociació d’un àrbitre durant els primers 3 mesos

Estructura de la comissió: NRS (encara que només per a aquest període inicial de 3 mesos).

Conclusió

Segons el tipus de lloc web que executeu i el tipus de contingut que creeu, alguns enllaços AFF seran ideals per als vostres propòsits i alguns menys. Els vostres números també seran importants en molts casos, especialment amb els peixos més grans que hi hagi.

Alguns llocs insistiran en un nombre mínim de seguidors o subscriptors a canvi d’aquests URL AFF, així que assegureu-vos de fer la vostra pròpia investigació abans de desactivar una aplicació..

Tot i que alguns programes AFF poden estar bé amb vosaltres simplement col·loqueu un afegit al vostre lloc o deixeu una menció al vostre bloc, és possible que altres vulguin un cert nivell d’exposició o contingut. Assegureu-vos que pugueu complir els vostres compromisos al respecte.

Hi ha moltes més oportunitats AFF i aquesta llista és només una de les millors i més interessants que podríem trobar. Si no esteu examinant aquest flux d’ingressos, preneu-lo com una trucada de despertador: hi ha diners per guanyar.

Imatge destacada a través de Shutterstock

Exempció de responsabilitat: són les opinions de l’escriptor i no s’han de considerar consells d’inversió. Els lectors han de fer la seva pròpia investigació.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me