Einsteinium Review: finançament de la investigació científica amb Crypto

Einsteinum (EMC2) és una criptomoneda força consolidada que es va desenvolupar tenint en compte intencions altruistes integrades..

Einsteinium és una criptomoneda de peer-to-peer i prova de treball similar a Bitcoin, i es va crear sense pre-mines i sense ICO. Va ser dissenyat per proporcionar finançament a projectes científics, tecnològics i de blockchain que es considerin beneficiosos per al futur. En essència, és com un fons benèfic creat amb Bitcoin.

No obstant això, pot realment aconseguir Einsteinium aquests objectius?

En aquesta revisió d’Einsteinium, us donaré tot el que necessiteu saber sobre el projecte. També faré un cop d’ull al potencial d’adopció a llarg termini dels tokens EMC2.

Què és Einsteinium

Einsteinium es va crear inicialment el 2014, però els membres fundadors aviat van abandonar el projecte i van quedar sense governar fins a l’estiu del 2016, quan va ser recollit per l’actual junta directiva. Un dels primers passos que van fer va ser registrar la Fundació Einsteinium com a organització sense ànim de lucre a Montreal, Canadà, convertint-la en la primera organització sense ànim de lucre basada en cadenes de blocs..

Visió general d'Einsteinium

Visió general de la fundació

La Fundació Einsteinium s’ha convertit en el centre organitzatiu i governamental per escollir projectes per donar suport i distribuir fons benèfics. La Fundació rep el 2,5% de les recompenses per blocs del sistema de mineria de prova de treball i les utilitza per finançar projectes. Els fons es reparteixen, amb un 2% destinats a investigacions científiques i un altre 0,5% a destinacions a màrqueting, donacions i aixetes.

Per entendre completament com es trien els projectes per finançar-se i quants fons reben, cal entendre el concepte d’èpoques sota el consens de la prova de treball d’Einsteinium.

Èpoques d’Einsteinium explicades

Einsteinium utilitza un concepte anomenat “èpoques” per determinar les recompenses de blocs. Una època a Einsteinium és la quantitat de temps que es necessita per construir 36.000 blocs al llibre major d’Einsteinium. Es tracta d’uns 25 dies i Einsteinium es va crear amb 730 èpoques durant les quals els miners poden rebre recompenses.

Una vegada que una època conclou tots els fons rebuts durant aquesta època per la Fundació Einsteinium es destinen a finançar la investigació científica o treballar en tecnologia o blockchain. Els membres de la comunitat Einsteinium voten l’elecció dels projectes i la quantitat de finançament en funció dels projectes que considerin que ofereixen la promesa més gran al planeta i a la humanitat..

Especificacions d'Einsteinium


Especificacions tècniques d’Einsteinium

La forma en què es va desenvolupar Einsteinium requereix que les recompenses de bloc es redueixin a mesura que avancin les èpoques. Per tant, la primera i la segona època van tenir una recompensa de 1.024 EMC2. La tercera i la quarta època van veure que la recompensa es va reduir a la meitat a 512 EMC2.

Actualment, la xarxa és a l’època 65, amb una recompensa per bloc de 2 EMC2. Aquesta recompensa es mantindrà fins a l’època 147, quan la recompensa es reduirà a la meitat a 1 EMC2 per bloc. Aquesta serà la meitat final i la recompensa seguirà sent 1 EMC2 fins al final de l’època 730.

Amb les recompenses per blocs gairebé al nivell més baix possible, us podeu preguntar quin és l’incentiu per als miners a continuar minant i és una pregunta molt interessant.

La resposta va ser una vegada Wormhole Events

Einsteinium es va crear amb una característica extremadament única que mantenia elevat l’interès dels miners, tot i la disminució de les recompenses per blocs. Aquesta característica es va anomenar Esdeveniment de forat de cuc i va ser un fenomen que es va produir aleatòriament una vegada durant cada època.

Quan es va produir l’esdeveniment Wormhole, va durar 180 blocs i durant aquest temps la recompensa per blocs va augmentar fins a 2.973 EMC2. Era un sistema de loteria que mantenia elevat l’interès miner dins de la comunitat, tot i que la recompensa estàndard per blocs disminuïa.

Eliminació del forat de cuc Einsteinium

Anunci d’eliminació de forats de cuc Einsteinium

Els esdeveniments de Wormhole podrien haver fet que la mineria fos cada vegada més rendible a mesura que passava el temps i augmentava el valor d’EMC2, però l’equip va haver de prendre la decisió d’eliminar la funció Wormhole Event al setembre del 2017. La raó era que els miners maliciosos havien après a realitzar la cadena reorganitzacions i obtenir tota la recompensa del forat de cuc. Això va reduir el nombre total de monedes EMC2 en 55.075.320.

Hi ha bones notícies sobre l’Esdeveniment Wormhole, així que segueix llegint …

L’equip d’Einsteinium

Com es va esmentar anteriorment, l’equip original d’Einsteinium va abandonar el projecte el 2014. Va trigar una mica, però a l’estiu del 2016 hi havia un equip de govern en funcionament una vegada més, i des de llavors s’han mantingut per seguir guiant i fent créixer el projecte Einsteinium.

Un d’aquests nous membres era Jonathan Lauziere, que era estudiant universitari d’Informàtica quan es va unir al projecte Einsteinium el setembre de 2014, després de la sortida de gairebé tots els membres originals de l’equip. És membre de la junta directiva i tresorer de la Fundació Einsteinium.

El següent és Malden Trifunovic, un empresari en sèrie i primer inversor en criptomonedes. Anteriorment va ser el fundador d’una empresa de consultoria de programari, però ara forma part del consell de la Fundació Einsteinium com a president. Té un màster en disseny de microprocessadors i va treballar com a desenvolupador de C ++.

El tercer dels sis membres de la junta és Vladan Bozilovic. A més de ser membre de la junta, també actua com a responsable de TI del projecte. Va començar la seva carrera com a desenvolupador de programari i va adquirir experiència en totes les fases del cicle de vida del programari. La seva experiència va des de la tecnologia mòbil i web fins a estructures de dades i xarxes.

Membres de l'equip d'Einsteinium

Membres de l’equip d’Einsteinium

El quart membre del consell i estrateg principal de la Fundació Einsteinium és Ben Kurland. Ben és un actor i un entusiasta de la cadena de blocs, però abans d’incorporar-se a la Fundació Einsteinium, treballava com a soci gerent en una empresa de mediació financera.

El desenvolupador principal de negocis i cinquè membre del consell és Alex Micic, que aporta experiència d’anàlisi d’inversions al projecte. Té una experiència considerable en consultoria, estratègia, finances corporatives, desenvolupament de negocis i gestió d’inversions.

El sisè i últim membre del consell d’Einsteinium i coordinador del projecte per al desenvolupament d’Einsteinium és Ryan Wright. Ha participat en projectes de blockchain des del 2013 i es va unir a la Fundació Einsteinium l’agost del 2017.

Negociació de tokens EMC2

Sense pre-mines ni cap ICO, les coses eren força tranquil·les per al testimoni EMC2 des de la seva creació el 2014 fins que es va crear la Fundació Einsteinium el 2017. Per exemple, el 2014 EMC2 es mantenia entre 0,0001 i 0,0002 $, però a mitjan 2015 ja tenia va caure per sota del nivell de 0,0001 dòlars i va romandre allà fins a principis de 2016, on va arribar a un mínim de 0,000054 dòlars el 18 de gener de 2016.

A finals del 2016, havia arribat a 0,001 dòlars i va començar a pujar de forma més agressiva el 2017, arribant a 0,01 dòlars a l’abril i després a 0,1 dòlars al juny. El preu es va retirar fins a la concentració de desembre de 2017 / gener de 2018 als mercats de criptografia. Aleshores, es va disparar al màxim, aconseguint ràpidament 1 dòlar i, després, va arribar al màxim històric de 2,88 dòlars el 7 de desembre de 2017.

A partir d’aquí es va reduint lentament junt amb la resta del mercat, tornant a 0,1 dòlars a l’agost del 2018. Va continuar baixant fins a arribar al nivell inferior als 0,03 dòlars al desembre del 2018 / gener del 2019. Estem recuperant aquests nivells i a juny de 2019, tornava a superar els 0,1 a 0,121262 dòlars.

Rendiment del preu EMC2

Rendiment del preu EMC2. Font de la imatge: Coingecko.com

Einsteinium només està disponible en un nombre reduït d’intercanvis. El volum de comerç més gran correspon a Upbit, de manera que aquesta és la vostra millor aposta si voleu comprar Einsteinium. Un altre intercanvi amb un gran volum de comerç és BCEX.

També hi ha una petita quantitat de volum de comerç a Bittrex. El lloc web d’Einsteinium també mostra la moneda EMC2 que apareix a TradeSatoshi i DigitalPrice, la qual cosa és cert, però no hi ha cap volum de negociació en cap de les borses..

L’impacte sobredimensionat que Upbit podria tenir sobre el preu suposa tot un risc per a la negociació EMC2. Això es deu al fet que se sap que el mercat coreà és molt més susceptible al FUD i al flux de notícies. Això significa que és probable que el preu sigui molt més volàtil que les monedes competidores.

La cobertura de canvi limitada podria obrir un risc de liquiditat addicional en cas que Upbit retirés els tokens EMC2. Tanmateix, la retirada de la llista continua sent un escenari poc probable en aquesta fase, atesa la demanda al mercat coreà.

Emmagatzemar Einsteinium

Un cop obtingueu les vostres fitxes EMC2, voldreu trobar una cartera segura per emmagatzemar-les. Mantenir les vostres monedes en un intercanvi és força arriscat en cas que es produeixin pirates de canvi..

La millor opció en carteres serà la cartera oficial d’Einsteinium disponible al lloc web d’Einsteinium. L’última versió es diu Lightsaber i està disponible en versions de Windows, Linux i Mac OS.

Opcions de cartera EMC2

Opcions de cartera de sabre de llum per a Einsteinium EMC2

Recentment també han llançat Weeee Cash, que no només és una cartera mòbil EMC2 per a dispositius Android, sinó que també és una divertida plataforma social on podeu connectar-vos amb els vostres amics..

Finalment, també hi ha suport per a EMC2 a les carteres de Coinomi. Coinomi és un desenvolupador de carteres de tercers que té una cartera per a ordinadors i per a mòbils. La cartera també admet més de 500 monedes, cosa que significa que podeu emmagatzemar més que EMC2.

Una cosa que haureu de tenir en compte a l’hora d’emmagatzemar els vostres tokens EMC2 és que la cartera Coinomi no és de codi obert, mentre que les carteres Einstienium. Alguns puristes de criptografia prefereixen utilitzar carteres de codi obert per sobre de les que són de codi tancat.

Desenvolupament d’Einsteinium

Determinar exactament la quantitat de treball que es fa en un projecte de vegades pot ser un repte. Tanmateix, ajuda a fer una ullada a les seves comprometiments de codi públic, ja que aquesta és la sortida directa d’aquest treball.

Per tant, vaig decidir entrar al projecte Einsteinium GitHub per conèixer millor la quantitat de codi que han estat impulsant els desenvolupadors durant l’any passat. A continuació es mostren aquestes confirmacions de codi per a tres dels seus repos principals.

Einsteinium GitHub

Comissions de codi per a les reposicions escollides en els darrers 12 mesos

Com podem veure, els desenvolupadors continuen actius mantenint el codi. Tot i això, el nombre de compromisos és molt inferior al que he vist en altres projectes. Potser això es deu al fet que Einsteinium ja és un projecte consolidat i cal fer molt menys fonament de protocol.

Per descomptat, aquest nivell d’activitat podria canviar en els propers mesos a mesura que l’equip treballi en el seu nou testimoni MIL.

Futur per a Einsteinium

Actualment, l’equip d’Einsteinium dedica la major part de la seva energia a la creació i llançament d’un nou testimoni MIL que complementarà EMC2 i que també recuperarà el popular esdeveniment Wormhole.

La moneda MIL també s’utilitzarà per finançar la investigació científica i tindrà un subministrament màxim de 2.700 milions de monedes. Els primers 660 milions es lliuraran als titulars d’EMC2 a un ritme d’1: 3, de manera que per cada testimoni EMC2 els usuaris rebran 3 fitxes MIL. Podeu llegir-ne més al projecte Paper blau.

Un cop llançat el testimoni MIL, l’equip té previst desenvolupar la nova cartera i xarxa social de Weeee Cash, afegint un nou suport per a monedes i noves funcionalitats. També s’estan fent esforços per afegir la moneda a més intercanvis i la integració amb més carteres, inclosos Exodus i BitPay..

Podeu veure tots els propers canvis previstos al projecte full de ruta.

Conclusió

Einsteinium és completament únic a l’espai blockchain. No hi ha cap altre projecte que utilitzi la seva criptomoneda per finançar donacions benèfiques i s’hauria d’aplaudir l’equip per la feina que estan fent. La Fundació Einsteinium ja ha estat capaç de marcar la diferència en la investigació científica gràcies a les seves contribucions.

Tot i que el testimoni pot no ser la millor inversió, sens dubte val la pena comprar-lo només per donar suport a la missió de la Fundació Einsteinium. O bé, podeu comprar ara i gaudir dels avantatges de l’avió de llançament MIL que arribarà aviat. I la mineria MIL podria ser extremadament rendible amb el retorn de l’esdeveniment Wormhole.

En conjunt, no hi ha res realment negatiu a dir sobre Einsteinium. És un bon projecte, amb una bona missió i que ja està aconseguint grans coses. Si creieu en la filantropia i en la recerca científica, gairebé heu d’invertir alguna cosa en EMC2.

Imatge destacada mitjançant Einsteinium

Exempció de responsabilitat: són les opinions de l’escriptor i no s’han de considerar consells d’inversió. Els lectors han de fer la seva pròpia investigació.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me