Edge Wallet Review: Guia completa d’emmagatzematge mòbil

La cartera Edge és una cartera de criptografia multidivisa només per a mòbils que va ser desenvolupada per l’antic equip d’Airbitz i que es va llançar el febrer de 2018..

És compatible amb dispositius mòbils Android i iOS. Un dels seus punts forts és el suport per a l’emmagatzematge, enviament i recepció de 21 altcoins diferents, així com tots els tokens ERC-20. La tecnologia també està força consolidada ja que la cartera Airbitz es va llançar originalment com a cartera Bitcoin el 2014.

Tot i això, Edge és la cartera mòbil adequada per a vosaltres?

En aquesta revisió de Edge Wallet, us donaré tot el que necessiteu saber sobre les funcions, la seguretat i el suport per a desenvolupadors. També us donaré un guia pas a pas sobre com configurar i començar a utilitzar la cartera edge.

Funcions de la cartera Edge

Cinc anys de desenvolupament ens han proporcionat una cartera plena de funcions. Tothom, des d’usuaris novells de criptomoneda fins a hodlers experimentats, apreciarà les dues característiques principals de disseny següents de la cartera Edge:

Facilitat d’ús

Un dels principals focus d’atenció en el desenvolupament de la cartera Edge va ser la facilitat d’ús. Volien una cartera que no intimidés de cap manera i Edge resultant us permetrà crear un compte i començar a utilitzar la cartera en un o dos minuts.

Avantatges de Edge Wallet

Avantatges de Edge Wallet sobre alternatives. Imatge via Edge.app

També van facilitar la restauració d’una cartera, cosa que us permet instal·lar Edge en qualsevol dispositiu i restaurar una cartera amb el vostre nom d’usuari i contrasenya. No cal recordar cap frase de llavor de 25 paraules. Per descomptat, això significa que Edge no és tan segur com altres carteres, per la qual cosa convé no mantenir un gran equilibri a la cartera Edge.

Recordeu ?: es tracta d’una cartera mòbil per utilitzar-la fàcilment quan esteu en moviment. No és una opció d’emmagatzematge en fred segur per a les vostres substancials reserves de monedes.

Interfície d’usuari

Es considera que la interfície d’usuari és bastant senzilla i fàcil de navegar. Això es deu al fet que l’Edge es va dissenyar amb quatre pantalles principals en lloc de pàgines infinites d’opcions. Podeu triar entre les pantalles “Carteres”, “Sol·licitud”, “Escaneig” i “Intercanvi”. I això és tot el que realment necessiteu per interactuar eficaçment amb les vostres criptomonedes.

Hi ha moltes altres funcions de la cartera Edge i us en familiaritzareu més a la guia de l’usuari de Edge, a continuació.

Suport Edge Cryptocurrency

Una de les raons per triar Edge com a cartera de criptomoneda mòbil és el seu suport per a un gran nombre de monedes alt. Tot i que moltes carteres mòbils tenen un suport limitat, Edge us permetrà emmagatzemar, enviar i rebre:

Suport de monedes Edge Wallet

Algunes de les monedes suportades per Edge Wallet

Aquesta és una llista bastant completa i notareu algunes monedes conegudes. El que també sorprèn és que és una de les carteres mòbils oficialment sancionades per XMR per part de la XMR Equip bàsic de Monero. Aquests desenvolupadors són alguns dels experts tècnics i conscients de la privadesa que hi ha, de manera que és un gran vot de confiança.

A més, Edge és una de les poques carteres mòbils que admet l’emmagatzematge de tots els tokens ERC-20. Si teniu alguna d’aquestes fitxes, només haureu d’enviar-les a la cartera Ethereum del dispositiu i s’emmagatzemaran de forma segura.

Seguretat Edge

Com s’ha esmentat anteriorment, la cartera Edge no és l’emmagatzematge més segur per a la vostra criptomoneda, simplement perquè les carteres mòbils en general són més propenses a les vulnerabilitats. Una cartera mòbil com Edge s’ha d’utilitzar per a la despesa diària i no ha de contenir una gran quantitat de moneda alhora. Amb això en ment, Edge és segur per a una cartera mòbil Android / iOS.

Les vostres claus privades s’emmagatzemen al vostre propi dispositiu i fan servir un hash del vostre nom d’usuari i contrasenya. Les claus privades, el nom d’usuari i les contrasenyes mai es comparteixen ni s’emmagatzemen als servidors Edge de cap manera.

Un cop creada una cartera, Edge fa una còpia de seguretat i la podeu sincronitzar en qualsevol nombre de dispositius. Això us permet accedir als vostres fons en qualsevol dispositiu en què instal·leu Edge. Això també és beneficiós si el vostre telèfon es perd o roba, ja que podeu accedir ràpidament a les vostres monedes.

Seguretat de la cartera Edge

Xifratge lateral del client, còpies de seguretat automàtiques i potents eines de seguretat

Es recomana configurar l’autenticació de dos factors a la cartera Edge. El lloc web Edge suggereix fer aquest pas perquè bloquejarà qualsevol persona que utilitzi programari de captura de pantalla o registre de claus per agafar el vostre nom d’usuari i contrasenya i iniciar la sessió a la cartera..

Finalment, en cas que alguna vegada perdéssiu la contrasenya, hi ha una altra manera d’accedir a les vostres claus privades. Això es fa mitjançant l’ús de dues preguntes de seguretat i el vostre correu electrònic. Podeu pensar que això és anàleg a una versió més fàcil d’utilitzar una llavor de recuperació de 25 paraules.

NB ⚠️: Si utilitzeu aquesta opció, assegureu-vos d’utilitzar les preguntes que els pirates informàtics poden fer sobre vosaltres en línia.

A Wallet Exchange

Una altra característica realment útil que s’ha inclòs a la cartera Edge és l’intercanvi d’aplicacions. La cartera ha integrat serveis d’intercanvi de criptografia instantània com Shapeshift, Changelley i Changenow. Això vol dir que podeu canviar una moneda per una altra mitjançant la porta d’entrada del vostre dispositiu.

Funció d'intercanvi de carteres Edge

Això us pot estalviar molt de temps i esforç, ja que ja no haureu d’enviar la vostra criptografia a una central centralitzada, vendre-les i retirar-les. Tot el que heu de fer és seleccionar les monedes que voleu canviar i la cartera a la qual voleu que s’enviïn. Això també és més segur, ja que sempre controlareu les vostres claus.

Nota sobre les comissions?: El tipus de canvi de l’aplicació es basa en el del servei de canvi de tercers que pot ser més alt / inferior al del mercat. 

La Guia de l’usuari de Edge Wallet

A continuació, es mostra una guia pas a pas per començar a utilitzar la cartera multi-moneda mòbil Edge.

1. Descarregueu i instal·leu l’aplicació

Podeu obtenir-lo al Google Play Store, el botiga iTunes, o directament del funcionari Lloc web Edge. Si utilitzeu l’aplicació per a iPhone, necessitarà que autoritzeu una compra a la botiga d’aplicacions.

No hi ha cap càrrec per fer servir aquesta aplicació, només per assegurar-vos que sou el propietari del telèfon. Això es deu al fet que les compres d’iStore requereixen una identificació amb empremta digital de l’usuari que s’ha portat al telèfon.

2. Crea el teu compte

Quan executeu l’aplicació la primera vegada, necessitareu crear un compte. Com a part del procés de creació del compte, haureu d’establir el nom d’usuari, la contrasenya i un PIN de 4 dígits. Aquestes són les credencials que faràs servir per accedir a la teva cartera i restaurar-la si alguna cosa li passa al dispositiu en què tens instal·lat Edge..

Configuració inicial de Wallet Edge

Configuració inicial de l’aplicació Edge

Després de crear el vostre compte, l’aplicació us donarà l’opció de fer còpies de seguretat de les vostres dades. A continuació, confirmareu els termes del servei Edge i la vostra cartera estarà preparada i a punt per acceptar una criptomoneda.

Dades de còpia de seguretat Edge Wallet

Còpia de seguretat de dades i confirmació

Nota: no oblideu escriure el vostre nom d’usuari, contrasenya i PIN i guardar-los en un lloc segur, ja que els necessitareu si heu de restaurar la cartera..

3. Afegiu els altres Altcoins

Si teniu més d’una criptomoneda per emmagatzemar, podeu afegir carteres addicionals accedint a la pàgina principal “Carteres” i, tot seguit, tocant el símbol “+” al costat de “Les meves carteres”.

Addició de monedes a Edge

Afegint les vostres monedes a la cartera Edge

Això mostrarà una llista de les criptomonedes admeses i, per afegir-ne una al vostre compte, només cal que la toqueu i s’afegirà una cartera nova per a aquesta criptomoneda. També podeu seleccionar la moneda fiduciària en què voleu mostrar el vostre saldo.

Podeu emmagatzemar qualsevol testimoni ERC-20 al Edge. Per obtenir instruccions sobre com afegir aquestes fitxes ERC-20, consulteu el document Guia de l’usuari Edge.

4. Comenceu a rebre monedes

Podeu sol·licitar fons a altres persones fàcilment si toqueu la pestanya “Sol·licitud” al menú de navegació. La part superior de la pàgina us mostrarà quina cartera està configurada per rebre, però si voleu canviar de moneda, només cal que toqueu la cartera a la qual voleu rebre.

Recepció de monedes a Edge

Sol·licitud de fons a Edge

Ara podeu fer que l’altra persona analitzi el codi QR que es mostra, compartir l’adreça amb una altra aplicació o copiar l’adreça de recepció al porta-retalls..

5. Enviar les vostres monedes

Enviar monedes a altres usuaris. Si esteu amb la persona a qui envieu monedes, podeu tocar la pestanya “Escaneja” al menú de navegació i s’obrirà un escàner amb la càmera que us permetrà escanejar un codi QR. Si preferiu introduir directament una adreça, podeu tocar “Adreça” i s’obrirà una finestra emergent que us permetrà introduir qualsevol adreça que vulgueu.

S'estan enviant fons des de Edge Wallet

S’envia criptografia a Edge Wallet

Un cop acabat, heu de verificar l’import que voleu enviar. També podeu fer un ajust a la taxa de mineria per fer les transaccions més ràpides o més lentes. Quan hàgiu fet totes les seleccions, feu lliscar la icona cap a l’esquerra per confirmar l’enviament.

6. Intercanviar criptomonedes fàcilment

Edge compta amb ShapeShift i Changelly integrats a la cartera, cosa que fa que sigui molt fàcil canviar monedes sense problemes. Abans de fer un intercanvi, heu d’assegurar-vos de tenir una cartera per a cada criptomoneda.

Intercanvi de monedes Edge

Intercanvi de monedes a l’aplicació Edge Wallet

Afegiu carteres segons calgui i comenceu tocant “Intercanviar” al menú de navegació. A continuació, seleccioneu Font de cartera per triar el recurs del qual canvieu.

A continuació, toqueu “Selecciona la cartera de recepció” per seleccionar la moneda a la qual canvieu. Ara podeu introduir l’import que vulgueu canviar. L’aplicació omplirà l’import corresponent. Trieu “Següent” i confirmeu l’intercanvi si tot sembla correcte. A continuació, feu lliscar la icona cap a l’esquerra per iniciar l’intercanvi.

Conclusió

La cartera Edge va ser dissenyada per ser fàcil d’utilitzar i compleix la promesa.

A més, la cartera Edge admet més criptomonedes que la majoria de carteres mòbils, inclosos tots els tokens ERC-20. També és una de les poques carteres mòbils que conec que admet una gran varietat de criptomonedes, incloses criptomonedes poques vegades suportades, com Ripple i Monero..

També sóc un gran fan de la funció d’intercanvi des de l’aplicació. Això em permet canviar ràpidament i sense esforç una moneda per una altra. No cal que mogui les monedes a Coinbase et al per posar les mans a una altra moneda.

Al final, si esteu buscant una cartera mòbil eficaç i segura, és possible que Edge sigui el vostre cas. Per descomptat, us suggeriria que només mantingueu una quantitat limitada de monedes al dispositiu i que mantingueu la majoria de les vostres participacions en un suport d’emmagatzematge més segur, com ara una cartera de maquinari..

Imatge destacada a través de Fotolia & Edge.app

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me