DigiByte Review: Entrevista exclusiva amb l’ambaixador de “Sleeping Giant”

DigiByte és un projecte de criptomoneda que es va iniciar el 2014. Segons el seu creador, Jared Tate, es va fer com una resposta a les debilitats percebudes a Bitcoin.

Particularment, és una resposta dirigida a preocupacions sobre la centralització de la mineria a causa d’ASIC, entre altres coses. Tot i existir durant tant de temps i fins i tot oferir-se a Shapeshift, la moneda ha caigut en certa manera fora de la vista pública.

El seu límit de mercat val més de 350 milions de dòlars (situant-lo entre les 50-60 divises més importants de coinmarketcap.com) i compta amb desenes de milers de seguidors, miners, operadors de nodes i col·laboradors molt actius..

Vam comprovar alguns dels xats oficials de Telegram per a DigiByte i simplement estaven animats d’activitat, idees i contingut. Avui dia, les unitats de DigitByte cotitzen a uns 0,035 dòlars cadascuna.

Llavors, què és DigiByte??

Més que una simple moneda

Tot i que molts projectes de blockchain van aparèixer al mateix temps DigiByte es van centrar exclusivament en transaccions monetàries, DigiByte és diferent. La moneda vol evolucionar cap a alguna cosa amb molts casos d’ús reals. En una xerrada a la conferència Bitcoin de Texas, el creador de DigiByte, Jared Tate, va pronunciar un discurs fascinant en què va explicar els seus plans per a DigiByte.

En concret, vol que el projecte creixi de manera que pugui donar suport al comerç internacional i esdevenir més una criptomoneda centrada en la seguretat. També pretén que el projecte pugui donar suport a Dapps i contractes intel·ligents en un futur proper. Segons el lloc oficial, DigiByte ja està “preparat per a contractes intel·ligents” amb “Dapps múltiples en desenvolupament”.

Des d’una perspectiva tècnica, DigiByte té un sistema altament avançat en el qual els miners poden utilitzar qualsevol dels cinc algoritmes de mineria diferents, inclosos els populars SHA-256 i Scrypt, que són els algorismes utilitzats per Bitcoin i Litecoin respectivament, entre d’altres..

Aquesta elecció d’algoritme, així com la forma única en què es divideixen les recompenses de mineria entre les opcions d’algoritme, significa que tant els ASIC de Bitcoin com els miners de CPU poden extraure la moneda un al costat de l’altre.

Comerç de criptomonedes amb opció IQ

Tot i això, potser moltes persones mai no han sentit parlar de DigiByte ni saben exactament per a què serveix. És per això que vam contactar amb l’equip de desenvolupament de DigiByte i vam parlar amb Josiah Spackman, l’ambaixador oficial de DigiByte per obtenir més informació sobre aquest projecte i el seguiment cada vegada més gran que hi ha darrere..

La nostra entrevista amb Josiah Spackman

Vam parlar amb Spackman el 27 de febrer i teníem algunes preguntes sobre el creixement i els plans de DigiByte.

Robert DeVoe, oficina de monedes: DigiByte existeix des de fa força anys. Quins són alguns dels èxits dels quals l’equip està més orgullós?

Josiah Spackman, DigiByte: Algunes de les coses que ens sentim més orgullosos són la de tenir la cadena de blocs UTXO més llarga en més d’un milió de blocs.

Això ens ha presentat alguns desafiaments interessants que altres monedes encara no han hagut d’afrontar. Coses com la sincronització de molts blocs de la cartera, molts altres Blockchains no s’adonen que no es tracta només de la mida bruta de la cadena.

La combinació de DigiShield (MultiShield) i el nostre MultiAlgo proporciona una immensa seguretat i estabilitat a la cadena de blocs que molts altres donen per suposada i, a nivell personal, probablement estic molt orgullós d’aquesta combinació guanyadora. Un cop d’ull a la xerrada de Jareds a la recent conferència de Bitcoin Texas a YouTube, s’explica per què es tracta d’un avanç tan fantàstic per a la seguretat de la cadena de blocs.

RD: Cap a on veieu que va DigiByte en els propers cinc anys? I quines són algunes de les fites principals que espereu assolir en aquest moment?

JS: DigiByte formarà part de l’espai de seguretat. Tanta gent veu la cadena de blocs i les criptomonedes només com a això, la moneda, quan hi ha tants usos més sorprenents per a això. Les futures carteres mòbils i les posteriors millores que es faran a la fi de l’any són la nostra fita principal que haurem de completar per aconseguir-ho i hi ha una sèrie de coses interessants addicionals.

… podríem agafar totes les transaccions de les principals cadenes de blocs # 50 combinades i encara no tindrem cap problema “.

RD: Entenc que DigiByte vol donar suport a aplicacions descentralitzades a la seva cadena de blocs de la mateixa manera que Ethereum. Aquesta funció ja està activada? Ja hi ha algun projecte que l’utilitzi? Quins són alguns dels avantatges d’utilitzar DigiByte en lloc d’una altra cadena de blocs?

JS: Molta gent suposa que Ethereum és l’únic blockchain que pot fer aplicacions descentralitzades a causa del seu complet suport lingüístic, quan sovint la majoria del que la gent vol fer es pot aconseguir en una cadena de blocs més ràpida i menys congestionada. Ja hem vist que CryptoKitties tenen un fort impacte en els temps de transacció i en Gas, però, per sort, amb les 560 transaccions per segon que admet DigiByte, podríem agafar totes les transaccions de les cadenes de blocs # 50 combinades i encara no en tenim cap. problemes.

RD: Actualment, DigiByte té algun cas d’ús real com a moneda? Per exemple, hi ha empreses que acceptin com a pagament directament o indirectament?

JS: DigiByte fa anys que s’utilitza a la vida real, un dels casos d’ús anteriors va ser l’acceptació a House of Blue Jeans als Països Baixos. També hi ha DiguSign, que és utilitzat per moltes empreses, amb aspectes com assegurar manifestos d’enviament internacional. També ho estem veient Loly basant-se en nosaltres amb alguns usos innovadors al voltant del consentiment sexual i utilitzant la immutabilitat de la cadena de blocs.

RD: DigiByte està dissenyat per tenir un nombre molt gran de fitxes a un preu comparativament inferior per fitxa. Com es compara DigiByte amb altres fitxes que tenen un model econòmic similar, com ara Dogecoin o Bytecoin?

JS: DigiByte es va dissenyar intencionadament amb una proporció de 1000: 1 en comparació amb Bitcoin, per tal de ser més “manejable” en mida.

RD: Si DigiByte aconsegueix assolir tots els seus objectius més fantàstics i de gran abast, on seria al món de les criptomonedes en comparació amb els líders actuals de la indústria actuals? Seria més gran que el bitcoin o seria més adequat per a nínxols de mercat més específics?

JS: Si DigiByte compleix els seus objectius, no només serà el món de les criptomonedes el que es canviarà. Tampoc ho veiem com un escenari de guanyador / perdedor, ni tampoc intentem destronar ningú d’una llista arbitrària. Tanmateix, amb això dit, ens veiem a nosaltres mateixos amb un públic global que no s’aplicaria necessàriament a altres criptomonedes, i la nostra versatilitat també és una fortalesa.

Pensaments finals

Alguns de l’esfera de les criptomonedes s’han referit a DigiByte com un “gegant adormit”. Amb una capitalització de mercat superior als 350 milions de dòlars i les autèntiques hordes de seguidors del projecte, és possible que DigiByte ja estigui despert. O almenys en el seu camí per posar-se dret a si mateix.

El projecte té certs objectius elevats. Si és capaç d’aconseguir-los i veure’n l’adopció, sens dubte podria canviar la manera de veure el projecte.

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me