CryptoGrowth: destacat per al líder

>

Rebecca Brooking és una viatgera mundial nascuda a Nova Zelanda. Des del 2006, es va desplaçant fins a establir-se recentment a Austràlia.

Fora de la criptomoneda, Rebecca és mare de tres fills que la inspiren constantment a crear un futur millor per a ells. Més enllà de passar temps amb la seva família, viatjar ha estat la seva major passió seguida de prop del seu amor per la lectura i l’art.

Rebecca va escoltar per primera vegada sobre la criptomoneda el 2010, però lamentablement no va començar a implicar-se fins al 2017. Ara està treballant per construir una comunitat que ajudi altres inversors i la gent quotidiana a participar-hi..

La comunitat

El nombre de canals i plataformes diferents que utilitza Rebecca és sorprenent. A més del grup de Facebook “Crypto All in All” que va fundar el 2017, també treballa per educar la gent sobre la criptomoneda el seu lloc web que va crear el 2018.

Això per no parlar d’ella Twitter i Telegrama grup que s’ha convertit en excel·lents recursos per als nous comerciants de criptomonedes.

Seguiu CryptoGrowth a Shrimpy!

La seva comunitat se centra a ajudar els principiants a començar amb la criptomoneda, a educar-los sobre els aspectes clau de la gestió de carteres i a mantenir a tothom fonamentat amb objectius realistes. Els inversors més sofisticats també han trobat comoditat en la manera en què Rebecca no se centra en el bombo, sinó formes legítimes de construir una cartera per a un futur sostenible.

Per ajudar a gestionar les carteres d’una manera senzilla, Rebecca anima la seva comunitat a utilitzar Shrimpy per crear una cartera i un cost mitjà en dòlars del mercat. Tot i que algunes persones del seu grup ens converteixen en Shrimpy per diversificar-se en actius de petita capitalització, d’altres l’utilitzen per implementar la seva estratègia general de cartera.

Estratègia d’inversió

L’estratègia d’inversió de Rebecca és principalment una estratègia de compra i retenció. Aquest és un dels motius pels quals considera que Shrimpy és tan útil. Busca monedes que tinguin fonaments sòlids i un futur clar. Amb una visió del mercat a llarg termini, pot crear una cartera que requereix ajustaments mínims i dipòsit periòdic de fons que DCA a la cartera.

Abans de comprar un nou actiu, primer llegirà sobre la criptomoneda i el motiu de la seva existència. Llavors, si creu que serveix per a un propòsit realment beneficiós, investiga la moneda més a fons. Llegirà el llibre blanc, qualsevol article rellevant a Medium i altres llocs web com CryptoBriefing. Cobreix algunes de les preguntes que es fa amb més detall a les publicacions del seu bloc https://cryptogrowth.info/icos/ i https://cryptogrowth.info/choosing-coins/.


Quan pensa en la seva estratègia completa, creu que el millor enfocament és adoptar una visió pràctica de la inversió. Això vol dir mantenir alts estàndards d’honestedat i integritat. Cada suggeriment o promoció hauria de complir aquests alts estàndards per garantir que la seva comunitat pugui ser un lloc de confiança perquè els inversors puguin començar a aprendre sobre criptomoneda..

No li interessa el bombo ni l’exageració. També creu apassionadament que tothom hauria de construir la seva pròpia cartera i mantenir la major part de la seva criptomoneda fora de línia a les seves carteres per garantir la seguretat i la tranquil·litat.

La seva recomanació més comuna per a les carteres de maquinari és la Sèrie de llibres majors i BC Vault.

Filosofia

Fins ara ha estat un any volàtil. A mesura que continuem a la segona meitat del 2020, Rebecca continua equivocant-se del costat de la criptografia que es manté baixista a curt termini. Això es deu en part a la incertesa amb la pandèmia i la recuperació econòmica. Pot ser difícil per a la majoria de les persones assignar ingressos disponibles a la criptomoneda, ja que hauran de prioritzar les necessitats bàsiques.

Tot i que hi ha una certa incertesa, creu que els esdeveniments mundials actuals ajudaran a l’adopció de la criptografia com a classe d’actius alternativa tant per a empreses com per a particulars. L’augment de la impressió de monedes a tot el món podria animar a més gent a investigar alternatives als instruments tradicionals del mercat monetari. Els beneficis que ofereix la criptomoneda són cada vegada més entesos i acceptats per particulars i empreses.

Rebecca ha quedat fascinada amb la criptomoneda a causa de les possibilitats en tantes àrees diferents. Li encanta la idea que les persones prenguin el control dels seus propis fons. Tot i que hi ha un aspecte de responsabilitat a l’hora de controlar els vostres propis fons i algunes persones patiran pèrdues a causa d’un incompliment d’aquestes responsabilitats, la resposta a aquesta preocupació serà l’educació i la sensibilització.

També li encanten les diferents maneres que la gent ha inventat per aprofitar el blockchain. Més enllà dels pagaments simples, la criptomoneda millorarà la transparència, la comunicació i altres aspectes empresarials que poden ajudar els consumidors, els inversors i els empleats de la companyia a tot el món.

Opinions

Criptomonedes preferides

 • Vechain

 • Token bàsic d’atenció

 • Enllaç de cadena

 • Celsius

 • BookChain

 • Zilliqa

 • Monero

 • Bitcoin

 • Ethereum

Influencers preferits

Molts influents li han ajudat a ensenyar-li què no ha de fer i han demostrat com no vol fer les coses. Tot i això, encara té alguns favorits com CryptoLark, CryptoCasey, i Llista de criptografia ja que ofereixen informació pràctica i útil.

Intercanvi favorit

Coinspot és el preferit de Rebecca a Austràlia (Utilitzeu el seu enllaç d’afiliació per registrar-vos) ja que les compres són ràpides i senzilles, l’intercanvi ofereix una gran comunicació i està assegurat. També ofereixen una gran varietat de monedes i ofereixen moltes opcions diferents per comprar. Per a Binance internacional o comercial (Utilitzeu el seu enllaç de referència per registrar-vos) és el seu objectiu, ja que són molt ràpids, fàcils d’utilitzar i tenen un gran sistema de suport si ho necessiteu.

Eines preferides

Projectes preferits

 • BlockFi per a estalvis i préstecs

 • CRYPTOTAG per seguretat (seguretat de còpia de seguretat de frases mnemotècniques de titani)

 • Nodexo per facilitar l’accés als masternodes

 • Shrimpy és fantàstic per fer créixer una cartera sense esforç i minimitzar l’exposició al risc.

No us oblideu de CryptoGrowth preferit a Shrimpy!

La nostra plataforma de comerç social

Gamba és una plataforma de comerç social per a criptomonedes. Està dissenyat perquè els comerciants professionals i els novells vinguin a conèixer la creixent indústria criptogràfica. A Shrimpy, els usuaris poden copiar les carteres i les estratègies comercials d’altres operadors.

En menys d’uns minuts, podeu connectar-vos amb els principals operadors del món. Seguir diversos líders alhora proporciona a cada usuari una manera de gestionar una diversa cartera d’estratègies i criptomonedes.

Shrimpy admet 16 dels principals intercanvis de criptografia, estratègies de cartera automatitzades i eines de seguiment del mercat. Per obtenir més informació sobre tot el que ofereix Shrimpy, seguiu aquests enllaços:

Característiques

Estudis

Tutorials

El contingut d’aquest article no s’ha de considerar com a consell d’inversió. Seguir els líders socials pot comportar un risc potencial per al vostre capital.

Segueix-nos a Twitter i Facebook per obtenir actualitzacions i fer qualsevol pregunta a les nostres sorprenents i actives comunitats Telegrama & Discòrdia.

Gràcies per passar per aquí!

L’equip de Shrimpy

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me