Construint fons d’índex de criptomonedes el 2020

>

Gamba s’està convertint en l’aplicació de gestió de carteres predeterminada per a l’espai criptogràfic. Mai no ha estat tan fàcil assignar una cartera diversa a cada gran intercanvi. Amb només uns quants clics, ara és possible automatitzar una cartera que pugui fer un seguiment del mercat, executar una estratègia de reequilibri periòdic o de llindar i simplificar la manera de gestionar la seva cartera..

Presentació del Creador de fons d’índexs de gambetes.

Aquest constructor d’índexs és la manera més poderosa d’indexar el mercat de criptomonedes amb un esforç mínim. En lloc de seleccionar carteres personalitzades, l’índex comprarà i vendrà automàticament actius al vostre bescanvi favorit per construir l’índex que vulgueu.

Per què utilitzar la gamba per indexar-la??

A Shrimpy, no us restringim a alguns índexs selectes. Teniu infinites opcions per configurar l’índex que us funcioni.

  • Seleccioneu qualsevol interval d’actius per al vostre índex.

  • Assigneu en funció de la capitalització de mercat, la capitalització de mercat d’arrel quadrada o una distribució uniforme.

  • Definiu un percentatge màxim d’assignació per actiu.

  • Fixeu un percentatge mínim d’assignació per actiu.

  • Excloeu els recursos que el vostre índex hauria d’ignorar.

  • Inclou els recursos que sempre hauria d’incloure l’índex.

  • Definiu una zona de memòria intermèdia d’actius per evitar un canvi freqüent d’actius.

  • Trieu un període o un llindar de reequilibri que funcioni per a la vostra estratègia.

Per tal d’entendre millor el funcionament de cadascuna d’aquestes configuracions, repassem alguns exemples d’índexs que es poden crear a l’aplicació Shrimpy. En primer lloc, hauríem de fixar-nos en el fons índex més bàsic: un que fa un seguiment dels deu actius principals per capitalització de mercat.

Aquest és un índex de les deu criptomonedes principals, ponderat per la capitalització del mercat. S’ha exclòs USDT perquè està connectat a una moneda fiduciària.

Veient aquest índex, és clar que el rendiment global d’aquest fons dependrà en gran mesura del rendiment de Bitcoin. Una cartera que depèn en gran mesura del rendiment d’un únic actiu pot ser una aposta arriscada. Com a resultat, podeu decidir que voleu reduir la dependència de Bitcoin posant un límit al percentatge d’assignació permès per a qualsevol actiu. Per aquest exemple, suposem que volem assignar un percentatge màxim del 20%.

Shrimpy us permet resoldre aquest problema fàcilment introduint un percentatge mínim i màxim d’assignació per limitar el percentatge que cada actiu pot contenir a la vostra cartera. Això evitarà que qualsevol actiu mantingui una assignació objectiu superior al percentatge màxim assignat i aconsegueixi una assignació objectiu inferior al percentatge mínim assignat.

Els percentatges màxim i mínim que heu triat depenen completament de vosaltres.

A més d’establir un percentatge mínim i màxim, imaginem que heu llegit el nostre article sobre diversitat i això us va portar a voler una cartera més diversa. L’article es pot trobar aquí:

Els usuaris de criptografia que es diversifiquen funcionen millor [Nova investigació]

Una vegada més, podeu fer-ho amb Shrimpy. Tot el que heu de fer és introduir el nombre d’actius que voleu conservar al vostre índex. Si voleu recursos del 12 al 96, introduïu el 12 al 96. Si voleu 26 recursos, introduïu-ne 26. És tan fàcil.

El resultat fins ara és un índex que té 26 actius ponderats per la capitalització de mercat i amb un percentatge màxim d’assignació del 20%. Aquest índex tindria l’aspecte següent:

Aquest és un índex de les 26 criptomonedes principals, ponderat per la capitalització del mercat. L’assignació màxima per a qualsevol actiu es limita al 20%.

Ràpidament podem veure que això s’està convertint en una potent eina per a nombrosos casos d’ús.

Després d’assignar una cartera tan bonica de 26 actius, suposem que heu canviat d’opinió. Heu decidit que només voleu indexar les 6 criptomonedes principals. A més, potser heu llegit el nostre article sobre l’optimització de la distribució d’actius i heu determinat que una cartera assignada uniformement seria una millor estratègia. Aquest article es pot trobar aquí:

Optimització de la distribució d’actius per al reequilibri de criptomonedes

Shrimpy us permet canviar la vostra estratègia a l’instant i implementar aquest nou índex en qüestió de segons. És el més fàcil que faràs mai a l’espai criptogràfic. És més senzill que iniciar la sessió en un intercanvi, fer operacions manuals i intentar calcular tots els percentatges. Vegem quines serien les assignacions resultants a Shrimpy.

Els 6 principals actius ponderats de manera uniforme.

Ara que s’ha assignat la vostra cartera, potser us pregunteu quant de manteniment es necessita.

Bé, cap.

Shrimpy afegeix i elimina automàticament els actius de les vostres assignacions a mesura que entren i surten del rang que heu designat. Si heu seleccionat mantenir els cinc actius principals per capitalització de mercat, sempre en tindreu els cinc primers, fins i tot quan el mercat es mogui i la classificació canviï.

Període de reequilibri

Tothom ens coneix pel nostre reequilibri, de manera que us podeu preguntar “D’acord, però es reequilibra”.

No siguis ximple!

Per descomptat, es reequilibra. Seleccioneu qualsevol període o llindar de reequilibri. En qualsevol lloc, des de cada 1 hora fins a cada milió d’anys. Els llindars es poden establir des de l’1% fins al 100%. Teniu la llibertat de seleccionar l’estratègia de reequilibri que millor us funcioni. També podeu tornar a equilibrar a l’instant en qualsevol moment si feu clic al botó “Reequilibra ara” del tauler.

Si no esteu familiaritzat amb el reequilibri, podeu obtenir més informació aquí:

Reequilibri de la cartera per a la criptomoneda

Comenceu avui mateix

No hi ha cap aplicació al mercat que es pugui comparar amb Shrimpy. Obteniu la flexibilitat i la llibertat d’una aplicació premium a un preu inútil. Tot i que altres aplicacions carreguen un braç i una cama, fem del món criptogràfic el vostre lloc de joc i no us cobrem ni un cèntim. Gaudeix de tot el que Shrimpy ofereix inscrivint-se avui.

El futur de la indexació

Shrimpy és pionera en el camí per a la indexació de criptografia. Sense comprar un fons índex, podeu obtenir exposició als índexs més potents mantenint els actius subjacents de Shrimpy i indexant-lo a través del Shrimpy Index Fund Builder..

Però no hem acabat la indexació. Hi ha més funcions i funcions que arribaran als nostres usuaris a l’aplicació Shrimpy. A mesura que explorem les opcions d’indexació, continuarem desenvolupant noves maneres de gestionar la vostra cartera.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me