Comissió de reequilibri criptogràfic optimitzat amb operacions de Maker

>

L’equip de Shrimpy està superant constantment els límits de la gestió de carteres de criptomonedes. Tot i que el mercat encara és immadur, això no vol dir que les eines que utilitzem per gestionar la nostra cartera hagin de ser primitives.

És hora de fer un altre pas endavant amb una manera més intel·ligent de fer comandes a l’intercanvi. Fins al dia d’avui, Shrimpy només ha executat ordres d’adquisició per cada reequilibri executat a través de la plataforma.

Comanda Taker: una comanda de compra realitzada al mateix preu o per sobre de la comanda de millor venda actual o una comanda de venda realitzada al mateix preu o per sota de la comanda de millor compra actual. En qualsevol dels dos casos, l’ordre s’executa immediatament i comporta comissions per a l’interès.

Avui tot això canvia. Ara, tots els usuaris de Shrimpy tindran l’opció d’habilitar l’optimització de tarifes amb operacions de fabricant per a la seva estratègia de cartera. L’execució de comandes optimitzada de la tarifa permet als usuaris prioritzar les ordres del fabricant per sobre de les ordres dels compradors a l’hora d’executar una estratègia de reequilibri o de valoració del cost en dòlars.

Reequilibri amb les comandes de Taker

El reequilibri amb les ordres de la persona que realitza el reequilibri és qui la pren quan s’executa una ordre. Aquesta estratègia es realitza avaluant la llibreta de comandes i determinant el millor preu d’oferta o de compra a tot el spread. A continuació, es fa una ordre per executar-la immediatament i actuar com a presa del comerç.

Els reequilibris dels consumidors sempre creuaran el mercat. Sovint també incorren en comissions addicionals de la borsa, ja que elimineu la liquiditat de la cartera de comandes. A Shrimpy, les ordres dels compradors s’executen mitjançant ordres límit. Tot i que a vegades pot ser més fàcil utilitzar les ordres del mercat per executar les ordres dels compradors, això pot provocar un lliscament i reduir el control que teniu sobre la col·locació precisa de les comandes.

Avantatges de ser assassí

 • Execució ràpida de l’ordre / reequilibri

 • Les oportunitats es poden capturar quan es produeixen

 • Les estratègies poden ser precises i previsibles

Inconvenients de ser assassí

 • Pot ser més costós a causa de les taxes de distribució i de cobrament

 • El consum de la llibreta de comandes pot provocar relliscades

 • Els intercanvis il·líquids o els parells d’actius poden tenir llibres de comandes prims

Reequilibri amb les comandes del fabricant

Una comanda de fabricant és similar a una comanda de comprador, tret que en lloc de fer-se amb la millor oferta actual o preu de venda a través del diferencial, es fa com a comanda de límit obert (o “fabricant”).

Comanda de fabricant: una comanda de venda realitzada per sobre de la comanda de millor compra actual o una comanda de compra situada per sota de la comanda de millor venda actual. En qualsevol dels dos casos, la comanda es deixa oberta al bescanvi perquè la prengui una altra persona. Les comandes del fabricant comporten comissions per al fabricant.

El procés per completar el reequilibri d’un fabricant només es pot fer de diverses maneres, però la forma més senzilla seria seguir aquests senzills passos:

 1. Avalueu els preus disponibles oberts a la llibreta de comandes.

 2. Col·loqueu la vostra comanda de venda per sobre de la millor comanda de compra actual (però encara gairebé a prop de la part superior del llibre de comandes perquè es pugui agafar fàcilment) o la vostra comanda de compra per sota de la comanda de millor venda actual (però encara a prop de la part superior del llibre de comandes). es prendrà en un termini raonable).

 3. A mesura que es mou el mercat, continueu actualitzant les comandes per mantenir una presència prop de la part superior de la cartera de comandes. Quan el mercat es desplaça massa en la direcció oposada de la vostra comanda, redueix la possibilitat que la vostra comanda s’ompli a curt termini.

 4. Aquestes comandes obertes a la borsa poden ser preses per altres usuaris. En aquests casos, seria el fabricant del comerç i incorreria en honoraris del fabricant.

 5. Aquest procés es continua fins que es compleixen totes les comandes i es completa el reequilibri.

A causa de la naturalesa dels reequilibris exclusius dels fabricants, el temps per completar el reequilibri és indeterminat. Com que confiaríem en altres participants del mercat per consumir les nostres comandes, no hi ha un període de temps quant al temps que trigaria a produir-se. Tot i que poden passar uns minuts, hi ha una probabilitat diferent de zero que passin hores o dies abans que finalitzi el reequilibri.

Avantatges de ser creador

 • Reduïu les taxes i no creieu la diferència

 • Es pot col·locar a preus inferiors als del mercat

 • Afegiu liquiditat a l’intercanvi i no provoqueu relliscades

Desavantatges de ser creador

 • Les estratègies poden ser lentes i impredictibles d’executar

 • Els preus poden moure’s en la direcció contrària a la vostra comanda

 • Supervisar, gestionar i actualitzar les comandes al llarg del temps és complex

Optimització de tarifes amb oficis de Maker

Avui, Shrimpy introdueix una nova alternativa a aquestes dues estratègies diferents. El nostre equip ha desenvolupat una manera intel·ligent de reequilibrar una cartera de criptomonedes mitjançant una combinació d’operacions de fabricants i compradors. Estem anomenant aquesta nova característica “Optimització de tarifes amb operacions de Maker”.

Per proporcionar tarifes reduïdes i velocitats d’execució de comandes raonables, hem implementat un nou algorisme de col·locació de comandes intel·ligents que farà que les ordres del fabricant i de les persones que prenen les tasques s’optimitzin per obtenir els avantatges d’ambdós..

El resultat és una estratègia única que permetrà reduir els honoraris, tot proporcionant un temps previsible per completar el reequilibri.

Avantatges de “Optimització de tarifes amb operacions de Maker”

 • Reducció de les comissions de reequilibri derivades de la negociació i el spread

 • Restricció de temps per proporcionar una finalització previsible

 • Reacciona dinàmicament a les condicions del mercat

Inconvenients de la “Optimització de tarifes amb operacions de Maker”

 • El reequilibri pot trigar més d’una hora a completar-se (però menys temps que un reequilibri exclusiu per a fabricants)

Una nova estratègia de reequilibri

A causa del temps més llarg que requereix reequilibrar-se. Hem afegit una manera de veure el progrés del reequilibri mentre s’està executant. També podeu cancel·lar el reequilibri en qualsevol moment seleccionant el botó “CANCEL·LAR”.

Els reequilibris optimitzats de la tarifa s’executaran durant un període de temps prolongat. Això vol dir que pot trigar entre uns minuts i una hora a executar tot el reequilibri. Tot i que el pitjor dels casos és trigar unes quantes hores, il·lustra quant de temps més llarg haureu d’esperar quan feu servir un reequilibri optimitzat de tarifes amb Shrimpy. Tot i que els reequilibris només per a usuaris poden completar-se en tan sols un minut, s’han d’utilitzar els reequilibris optimitzats en concepte de tarifes, entenent que trigarà a executar-se fins a la seva finalització..

També cal tenir en compte que el nostre algoritme de col·locació de comandes intel·ligents no es limitarà només a utilitzar ordres del fabricant. Tot i que intentarem completar el reequilibri només amb les ordres del fabricant, Shrimpy executarà les ordres dels compradors quan les ordres del fabricant no s’omplin. Això limita la quantitat de temps que dediquem a intentar completar les operacions de cada reequilibri.

Hi ha algunes actualitzacions menors que notareu que es van incloure amb aquesta actualització. Aquests inclouen la barra de progrés al menú desplegable de reequilibri. Aquesta barra de progrés mostra com avança el reequilibri. En qualsevol moment, podeu cancel·lar el reequilibri seleccionant el text “CANCEL·LA” a sobre de la barra de progressió.

Quant a la Gamba

Gamba lidera el mercat com l’aplicació principal de gestió de carteres de criptografia. Els usuaris poden configurar una cartera de criptografia personalitzada i implementar una estratègia de cartera passiva, eliminant la molèstia d’haver d’intercanviar activament la criptografia..

Aplicació web Shrimpy: Shrimpy: gestió de carteres de criptomonedes

API de comerç per a desenvolupadors de Shrimpy és una manera unificada d’integrar la funcionalitat de negociació en tots els intercanvis importants. Recopileu dades històriques del mercat, accediu a websockets en temps real, executeu estratègies comercials avançades i gestioneu un nombre il·limitat d’usuaris.

API Shrimpy Crypto Trading: Gamba | API de Crypto Trading per a desenvolupadors

No us oblideu de seguir-nos Twitter i Facebook per obtenir actualitzacions i fer qualsevol pregunta a la nostra increïble comunitat activa Telegrama.

L’equip de Shrimpy

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me