Com s’utilitzen els bots comercials a Binance EUA

>

Quin tipus de gos pot guardar un secret? … Hush Puppies

Els bots comercials s’han convertit en un element bàsic entre els inversors en criptomonedes. Proporcionen una manera senzilla d’automatitzar una estratègia que es pot executar a qualsevol hora del dia. Això permet als comerciants configurar una estratègia una vegada i després deixar que el bot de negociació executi amb precisió les operacions en funció dels paràmetres del bot.

Binance EUA és un dels intercanvis de creixement més ràpid al mercat nord-americà. A les poques hores del seu llançament inicial, els operadors de criptomonedes ja integraven el nou intercanvi en bots comercials i programes per automatitzar operacions. L’intercanvi s’ha convertit en un terreny de joc per negociar bots, ampliant ràpidament el volum de negociació a Binance US. En qualsevol moment, hi ha milers de robots diferents que executen operacions a la borsa. Amb una influència tan important fa que sigui difícil per a les persones tenir un avantatge sobre aquests robots que poden executar-se en una escala de temps de mil·lisegons.

Les persones ja no necessiten negociar en desavantatge. Hi ha alternatives dissenyades específicament per a la simplicitat. S’estan desenvolupant bots comercials per a l’automatització de carteres.

El primer que us podeu imaginar amb un bot comercial és una aplicació complexa que requereix una posada a punt, una gran quantitat de dials o palanques i, fins i tot, fins i tot programació..

Afortunadament, no tots els robots comercials són així. Hi ha alguns robots comercials dissenyats per automatitzar les coses senzilles que ajuden a la gestió de carteres. Aquestes coses inclouen el reequilibri, la mitjana del cost en dòlars o la segmentació de fons.

Binance US Asset Management

Gestionar els vostres fons en una borsa pot ser complicat. Normalment, els intercanvis no ofereixen una àmplia gamma d’opcions de gestió d’actius, sinó que se centren en el comerç. Binance US no és diferent. Tot i que s’associen amb l’intercanvi de criptomonedes més gran del món, Binance EUA encara no ofereix cap funció important de gestió d’actius.

Bàsicament, els comerciants dipositen fons a la borsa i, a continuació, gestionen personalment l’execució de transaccions entre actius, calculen el rendiment i assignen la cartera desitjada. Això s’ha convertit en un procés tediós que consumeix un temps excessiu.

Com a resultat, el procés de gestió d’actius s’ha tornat feixuc. En lloc de centrar-se en la investigació o gaudir del procés de construcció d’una estratègia de cartera, els comerciants s’han embadalit amb el procés.

Molts comerciants han començat a recórrer a aplicacions de tercers a causa d’aquest problema. La comunitat de criptografia ha començat a crear opcions per maneres de simplificar la gestió d’actius. En lloc d’executar manualment cada operació individual, calcular el rendiment i controlar el progrés, hi ha bots i serveis comercials que poden fer-ho per vosaltres..

Al llarg de la següent secció, parlarem dels diferents tipus de serveis disponibles al mercat i de com poden ajudar-vos a començar a automatitzar la manera de gestionar la vostra cartera..

Abans d’entrar en aquests detalls, haurem de parlar de les claus de l’API i de com s’utilitzen per permetre que les aplicacions de tercers es connectin al vostre compte d’intercanvi..

Accés a l’API dels EUA de Binance

La majoria dels comerciants probablement saben que tots els intercanvis principals proporcionen accés API al vostre compte. Això us permet connectar aplicacions de tercers al vostre compte d’intercanvi. A continuació, l’aplicació utilitza les API per recopilar dades sobre els vostres fons, executar operacions i accedir a les dades del mercat.

Binance US no és diferent. Els comerciants poden crear claus API per al seu compte. Un cop s’han creat les claus de l’API, s’han d’emmagatzemar de forma segura i només s’han d’entrar a aplicacions de tercers de confiança.

Algunes aplicacions habituals que poden tenir claus API inclouen bots comercials, terminals, aplicacions de seguiment i serveis de gestió de carteres. Cadascuna d’aquestes aplicacions pot utilitzar les claus de l’API de maneres diferents, per exemple, algunes només poden recopilar dades i no executar operacions, però el concepte continua sent el mateix.

És important entendre els permisos necessaris per a diferents aplicacions per protegir-vos i els vostres fons. Hi ha tres permisos principals que la majoria dels intercanvis permeten les claus de l’API. Es tracta de permisos de dades, comercialització i retirada.

Permisos de dades

A Binance EUA, els permisos de dades s’anomenen permisos de només lectura. Aquest permís permetrà a les API accedir a dades sobre el vostre compte de manera només de lectura.

El permís més comú que requereixen totes les aplicacions que accepten claus d’API són els “permisos de dades”. Aquests permisos permeten a l’aplicació accedir a la informació rellevant per al vostre compte. Per exemple, els vostres saldos d’actius, el vostre historial de negociació i el vostre nivell de comissions de negociació actual.

Quan s’utilitzen aplicacions de seguiment, aquest sol ser l’únic permís que s’ha d’habilitar a les claus de l’API.

Permisos de negociació

A Binance EUA, podeu habilitar el comerç mitjançant API mitjançant el permís “Activa el comerç”. Això permetrà que les aplicacions publiquin operacions al vostre compte mitjançant les claus de l’API.

Els permisos de negociació permeten a l’aplicació que es connecta a través de les vostres claus API executar operacions en nom vostre. Bàsicament, això atorga a l’aplicació el control total sobre com es gestionen, es negocien i s’assignen els seus fons al compte de canvi.

Generalment, es requereixen permisos per negociar per a qualsevol aplicació que necessiti operar. Aquests inclouen bots de negociació, terminals i aplicacions de gestió de carteres. Us recomanem que activeu aquests permisos només si l’aplicació necessita operar al vostre compte; en cas contrari, deixeu els permisos comercials desactivats a la vostra clau API.

Permisos de retirada

Els permisos de retirada s’activen activant l’opció “Activa les retirades” de la clau API. Tingueu en compte que Binance US requereix passos addicionals per habilitar aquesta funció, ja que comporta un gran risc.

Els permisos de retirada permeten a l’aplicació retirar fons del vostre compte d’intercanvi. Els permisos per retirar els vostres fons haurien de ser MAI estar habilitat. És possible que tingueu una bona raó per habilitar els permisos de retirada, però us recomanem que no aprofiteu l’oportunitat, encara que sigueu molt conscients del que feu..

Si activeu els permisos de retirada a les vostres claus de l’API, l’aplicació controlarà completament per eliminar completament els fons del vostre compte. Si els desenvolupadors d’aplicacions ho desitgen, poden agafar els vostres fons lliurement i dipositar-los a les seves pròpies carteres.

Els permisos de retirada mai són necessaris. Si una aplicació recomana habilitar els permisos de retirada, hauríeu de replantejar-vos seriosament l’ús d’aquest servei. Simplement és massa arriscat confiar en les aplicacions amb accés de retirada que recomanem MAI activant aquesta configuració a les vostres claus d’API.

Cap dels tipus de serveis que comentem no necessitarà permisos de retirada.

Nota: entenem que pot haver-hi situacions rares en què els permisos de retirada puguin ser útils, però pel bé d’aquest article i argument públic, la línia és tan fina que és molt més fàcil no arriscar-se.

Serveis que fan servir claus API

Un cop entenguem el funcionament de les claus API, podem fer una ullada als diferents tipus d’aplicacions que poden acceptar les claus API.

Cadascuna d’aquestes aplicacions admet diferents funcions que ens poden ajudar a controlar, gestionar i construir la nostra cartera de diferents maneres. Experimenteu amb cada tipus d’aplicació per trobar el que us convé més.

Aplicacions de seguiment

Les aplicacions de seguiment són ideals per als comerciants actius que vulguin viure la seva vida i no estar lligats a un ordinador. Moltes de les aplicacions de seguiment més populars tenen opcions per emetre senyals, alertes i altres notificacions per fer-vos saber quan canvia el mercat.

Les aplicacions de seguiment més populars inclouen Blockfolio, CoinStats, i Delta.

Cadascuna d’aquestes aplicacions de seguiment es pot connectar directament a Binance US per obtenir el vostre historial de saldo, supervisar la vostra cartera i avisar-vos quan les coses siguin emocionants..

En connectar la vostra clau API a una aplicació de seguiment amb només permisos de dades, l’aplicació podrà recopilar informació del vostre compte per construir un historial de la vostra activitat comercial. És ideal per controlar la vostra cartera i mantenir-vos al dia amb el rendiment.

En general, les aplicacions de seguiment tenen funcions comercials limitades o nul·les. Com a resultat, la majoria dels comerciants recorren a serveis comercials addicionals per donar suport als seus requisits comercials.

Terminals

Les aplicacions comercials més bàsiques són terminals simples. Els terminals us poden ajudar a gestionar les vostres comandes a través d’intercanvis, controlar el mercat i executar operacions. No obstant això, la majoria de les funcionalitats d’un terminal de negociació són manuals. Això significa que només els automatismes menors s’integren normalment als terminals. L’automatització completa sol estar reservada als bots comercials.

Algunes de les característiques habituals que admeten els terminals de negociació són el càlcul d’estadístiques de negociació, dirigir la vostra atenció cap a oportunitats i automatitzar l’execució d’ordres individuals..

Entre els terminals comercials més populars s’inclouen Coinigia i 3 Comas.

Els terminals són ideals per als comerciants que només volen operar quan es troben físicament al seu ordinador. Els terminals comercials no estan dissenyats per ajudar-vos a executar operacions mentre esteu fora. Si teniu una estratègia que requereix supervisar el mercat les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, us recomanem que comercieu bots per gestionar aquestes estratègies.

Bots de negociació

Els bots comercials permeten als comerciants automatitzar les estratègies comercials diàries que d’altra manera haurien d’executar manualment a la borsa. Els bots comercials es poden executar 24/7 per supervisar el mercat i executar amb precisió operacions que coincideixin amb l’estratègia que heu definit.

Això vol dir que no cal que confieu en vosaltres mateixos per executar totes les parts de l’estratègia. Un cop definida l’estratègia, per complexa que sigui, s’executarà automàticament amb el pas del temps mitjançant l’ús d’aquests robots comercials.

La Guia completa dels robots de negociació de criptomonedes

Al mercat de criptografia, els robots de negociació de criptografia més populars inclouen serveis com CryptoHopper i HaasBot.

La dificultat que comporta el comerç de robots sol ser la complexitat de les estratègies que s’implementen. Comprendre el mercat no és fàcil, de manera que la gent ha passat innombrables anys ideant indicadors, sistemes i senyals intricats per identificar oportunitats. Sense una comprensió profunda d’aquestes estadístiques, pot resultar aclaparador quan intenteu establir una estratègia exitosa.

Aquí és on entra el nostre tipus d’aplicació final. Aquesta és l’aplicació de gestió de carteres.

Gestió de carteres

Les aplicacions de gestió de carteres són una combinació de cadascuna d’aquestes categories anteriors. No només proporcionen rastreig de carteres i mercats, sinó que subministren terminals i bots comercials per ajudar a simplificar la manera com gestionem la nostra cartera..

L’objectiu final de la majoria de serveis de gestió de carteres és facilitar-vos la vida. En lloc de gastar-se tots els dies preocupats pel mercat, les eines de gestió de carteres permeten als comerciants establir una estratègia de gestió de carteres a llarg termini i després marxar. Aleshores, en lloc d’interactuar constantment amb el mercat, els robots poden assumir l’aspecte comercial, mentre que podeu centrar-vos en el seguiment de la cartera..

Les aplicacions de gestió de carteres aporten un enfocament holístic per construir una estratègia que pugui resistir la prova del temps. Aquestes aplicacions faciliten la creació d’una cartera diversa, redueixen el risc mitjançant la implementació d’estratègies de reequilibri i continuen amb la mitjana del cost en dòlars al mercat al llarg del temps..

El servei de gestió de carteres més popular del mercat és Gamba. Shrimpy automatitza estratègies de cartera com la mitjana del cost en dòlars, el reequilibri i l’encaminament intel·ligent de les comandes, de manera que els comerciants poden dedicar més temps a la seva investigació i menys temps a gestionar la seva diversa cartera d’actius.

Creeu la vostra pròpia aplicació

Al cap i a la fi, cap d’aquests recursos pot cobrir el que voleu fer. És possible que vulgueu una alerta especialitzada, un bot de negociació personalitzat o un servei de gestió de carteres que implementi una estratègia de cartera que hàgiu desenvolupat personalment.

És possible desenvolupar les vostres pròpies aplicacions mitjançant API de desenvolupador universal que es connecten a diferents intercanvis. Aquestes API us permeten recopilar dades en tots els intercanvis importants, executar operacions, gestionar usuaris i molt més.

Comenceu per submergir-vos en aquest article sobre com crear el vostre propi bot de criptografia. Després de començar, trobareu ràpidament que hi ha innombrables oportunitats a l’espai criptogràfic. Amb el API per a desenvolupadors de Shrimpy, podeu construir el futur del comerç criptogràfic, el seguiment i la gestió de carteres.

Quant a la Gamba

Gamba és una aplicació per construir fons d’índex de criptomoneda personalitzats, reequilibrar i gestionar una diversa cartera d’actius digitals. Automatitzeu la vostra cartera enllaçant a qualsevol dels 17 intercanvis de criptografia que admetem.

API Universal Crypto Exchange de Shrimpy estan dissenyats per a desenvolupadors. La integració amb les nostres API unificades us proporciona accés instantani a punts finals uniformes per al comerç, la recopilació de dades, la gestió d’usuaris i molt més en tots els principals intercanvis de criptomonedes..

Segueix-nos a Twitter i Facebook per obtenir actualitzacions i fer qualsevol pregunta a les nostres sorprenents i actives comunitats Telegrama & Discòrdia.

Gràcies per passar per aquí!

L’equip de Shrimpy

Bones lectures addicionals

La guia definitiva per construir un fons d’índexs criptogràfics

Automatització de comerç criptogràfic per a la gestió de carteres

Una comparació d’estratègies de reequilibri per a carteres de criptomonedes

Script per Bitcoin Price Live Ticker (mitjançant Websockets)

Reequilibri del llindar: l’evolució de la gestió de carteres de criptomonedes

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me