Com gestionar una cartera de criptomonedes (actualitzada el 2020)

>

Trieu la forma més fàcil de gestionar la vostra criptomoneda.

La gestió de la cartera a l’espai de criptomonedes segueix sent un procés feixuc. Iniciar sessió a cadascun dels vostres intercanvis per executar operacions, introduir manualment posicions en una aplicació de seguiment i mantenir-vos desperts fins a altes hores de la nit, espantats, la vostra cartera es bloquejarà si parpelleja.

És hora de deixar el passat enrere. Deixeu d’executar manualment la vostra estratègia de criptografia de carteres i comenceu a simplificar la manera d’automatitzar la vostra cartera. No cal que consumeixi temps ni sigui costós.

Gamba és l’aplicació de gestió de carteres per a la persona ocupada. Shrimpy adapta idees d’inversors intel·ligents fora de l’espai criptogràfic per introduir estratègies automatitzades senzilles que poden ajudar a augmentar els rendiments. Vam crear Shrimpy com la solució a un problema que vam tenir. Vam perdre innombrables hores investigant quin intercanvi té quines criptomonedes, seguint les nostres inversions i operant per mantenir la nostra cartera en equilibri. La gamba és la resposta a aquest problema. Està completament disponible per al públic, és senzill per començar i no necessita costar-vos un braç i una cama.

Dediqueu el vostre temps amb la vostra família, amics o investigant actius, sense gestionar la vostra cartera, negociant constantment i insistint en fer un seguiment del rendiment dels vostres actius..

El Camí de la Gamba

Shrimpy té dos avantatges principals: la facilitat de diversificar els actius criptogràfics i el reequilibri automàtic per disminuir el risc. Vostè decideix les assignacions i Shrimpy s’encarrega de la resta. Simplement depositeu la criptografia en una borsa, utilitzeu una interfície senzilla per seleccionar les assignacions de criptomonedes que vulgueu a la vostra cartera i superviseu la vostra cartera al llarg del temps..

En qüestió de minuts, qualsevol persona pot passar de posseir un actiu criptogràfic a tenir centenars, sense iniciar sessió en múltiples intercanvis ni interfícies confuses.

Per exemple, suposem que sou propietari de Bitcoin, però que voleu tenir Bitcoin, Ether, Litecoin i Monero. Mitjançant la nostra interfície senzilla, podeu introduir el percentatge de cadascun que vulgueu: per exemple, un 25% de Bitcoin, un 45% d’Èter, un 10% de Litecoin i un 20% de Monero. Shrimpy calcularà automàticament els tipus de canvi i realitzarà operacions per crear la vostra cartera. A continuació, Shrimpy reequilibra la vostra cartera automàticament per mantenir les assignacions escollides.

Els desenvolupadors poden aprofitar la nostra infraestructura amb les API Universal Crypto Exchange.

Amb més de set-cents actius criptogràfics admesos, això significa que teniu una gran selecció de les millors opcions d’inversió disponibles. Tot eliminant la necessitat de rebotar d’intercanvi a intercanvi perseguint la nova moneda més calenta, tot estarà disponible en un sol lloc. L’expectativa en el futur és que podrem donar suport a centenars d’actius criptogràfics més a mesura que ampliem la plataforma.

Podeu llegir més consells sobre com crear una cartera forta si consulteu el nostre article anterior aquí:

10 consells per crear una cartera Kriptocurrency

Reequilibri automàtic

Shrimpy integra un reequilibri de la cartera que, a les nostres proves, pot millorar els rendiments fins a un 305% i reduir el risc. Aquesta estratègia s’ha comprovat en el temps i s’ha utilitzat en accions i bons durant molts anys. Malauradament, ningú no ha aportat encara una forma automatitzada de reequilibri als actius criptogràfics. Introduïu el reequilibri automàtic de Shrimpy.

Imatge real de l’equip de Shrimpy que intenta esbrinar com reequilibrar manualment les nostres carteres

El reequilibri aprofita el caràcter cíclic del mercat mitjançant el comerç de monedes, des de les que van funcionar bé durant el període fins a les que van tenir un rendiment baix. Bàsicament posa la venda alta i la compra baixa en el pilot automàtic. El resultat final és que cada moneda representa el percentatge escollit de la vostra cartera després de cada reequilibri. Com que tot això passa automàticament, no cal cap esforç addicional en comparació amb la compra i la retenció.

Si voleu obtenir més informació sobre el reequilibri, consulteu els nostres altres articles aquí:

Reequilibri de la cartera per a la criptomoneda

Reequilibri vs. HODL: una anàlisi tècnica

Mitjana del cost en dòlars

La mitjana del cost en dòlars és una estratègia de cartera que permet als usuaris dipositar fons a la seva cartera i distribuir-los automàticament a les assignacions desitjades.

Shrimpy automatitza aquesta estratègia detectant quan es realitza un ingrés al vostre compte d’intercanvi i executa operacions per canviar aquests fons als actius adequats de la vostra cartera..

D’aquesta manera, mai més no haureu d’executar manualment les operacions necessàries per implementar una estratègia de mitjana de costos en dòlars. Simplement seleccioneu les assignacions de cartera que vulgueu mantenir, dipositeu fons periòdicament i Shrimpy s’encarregarà de la resta.

Obteniu més informació sobre la mitjana del cost en dòlars.

Encaminament de comandes intel·ligents (SOR)

Els mercats de criptomonedes són volàtils. Es necessita una paciència i una cura increïbles per executar operacions d’un actiu a un altre per capturar les millors oportunitats de negociació. Amb Shrimpy, no us haureu de preocupar mai més d’això.

Shrimpy executa automàticament les operacions de manera intel·ligent aprofitant la nostra infraestructura d’encaminament de comandes intel·ligents. D’aquesta manera, simplement ens podeu fer saber quin actiu voleu comprar, quin actiu voleu vendre i nosaltres farem la resta.

Cada operació es calcularà acuradament per trobar els millors preus en diferents parells de negociació. D’aquesta manera sempre obtindreu el màxim rendiment de cada comanda.

Obteniu més informació sobre l’encaminament de comandes intel·ligents.

Equip

Som un petit equip d’enginyers i gestors de productes ubicats a la zona de la badia de San Francisco. Els nostres membres provenen d’Amazon, la NASA, Samsung i Boeing. Hem estat relacionats amb criptomonedes des del desembre del 2012. Això va començar amb l’explotació de DOGE a les nostres plataformes personalitzades. Finalment, vam començar a negociar i desenvolupar programari personalitzat per gestionar les nostres carteres.

Introducció a l’equip Shrimpy

La nostra missió

Creiem que els actius criptogràfics afectaran el món, però encara no hi som. Gestionar una cartera de criptomonedes diversa és complicat i l’adopció de la gent quotidiana encara no és pràctica. El procés de cerca d’intercanvis que accepten fiat, transferència de participacions a intercanvis criptogràfics, assignació de saldos i manteniment de la vostra cartera és feixuc. Aquesta complexitat s’ha convertit en una de les barreres d’entrada més grans, que impedeix que milions de persones puguin entrar al mercat.

En centrar-se en la facilitat d’ús per als nous usuaris de criptomonedes, Shrimpy canviarà la manera com les persones gestionen la seva cartera de criptomonedes. La visió final de la nostra aplicació és la que podeu dipositar monedes fiduciàries directament a la nostra plataforma, assignar una cartera diversa en minuts i controlar tots els aspectes de la vostra cartera en temps real. Tot això es courà directament a la plataforma Shrimpy, de manera que mai no cal utilitzar eines de tercers que requereixen una quantitat important de treball per mantenir.

Creiem que la criptomoneda hauria de ser per a tothom. La distribució actual de monedes es centralitza en aquells usuaris que van adoptar la tecnologia. Aquest no hauria de ser l’objectiu de les criptomonedes. Hauríem d’esforçar-nos per posar aquests actius en mans de tots els individus, independentment de l’estat o circumstància. L’única manera de fer-ho és fer-lo fàcilment accessible. Shrimpy dóna suport a aquesta visió proporcionant carteres fàcils de gestionar i assignar, sense establir barreres d’entrada i augmentant la disponibilitat d’un conjunt divers de monedes. Això permetrà que més persones aprofitin aquesta creixent classe d’actius per al benefici de tothom.

La nostra Pregunta

Gamba és una aplicació que tothom es pot inscriure per provar. La nostra sol·licitud seria que, si esteu interessats en tenir una manera senzilla de gestionar la vostra cartera, vosaltres Registra’t. Després de provar-ho, feu-nos saber què us agrada o voleu que canviem. Com més comentaris obtinguem, millor serà la vostra experiència amb l’aplicació Shrimpy.

API Universal Crypto Exchange de Shrimpy són les úniques API unificades per a intercanvis de criptografia dissenyades específicament per a desenvolupadors d’aplicacions. Recopileu dades de transaccions o llibres de comandes en temps real, gestioneu comptes d’intercanvi d’usuaris, executeu estratègies comercials i simplifiqueu la manera de connectar-vos a cada intercanvi.

Segueix-nos a Twitter i Facebook per obtenir actualitzacions i fer qualsevol pregunta a les nostres sorprenents i actives comunitats Telegrama & Discòrdia.

L’equip de Shrimpy

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me