Com els inversors poden automatitzar els seus informes fiscals criptogràfics

>

Els informes sobre impostos sobre guanys i pèrdues de criptomonedes són un tema sensible entre els comerciants. Amb un gran nombre de rumors que volaven, vaig pensar que seria útil explicar amb exactitud com es tributen els guanys i les pèrdues de criptomonedes i discutir sobre com els comerciants que utilitzen eines de comerç automatitzades com Shimpy poden automatitzar el procés d’informes fiscals mitjançant l’ús de programari de criptoimpostos i calculadores d’impostos criptogràfics M’agrada CryptoTrader.Tax.

Com s’imposa la criptografia?

L’IRS tracta les criptomonedes com a propietat fiscalment, no com a moneda. Igual que altres formes de propietat (accions, bons, béns immobles), incorreu en obligacions d’informes fiscals quan veneu, comercieu o disposeu d’una altra manera de la vostra criptomoneda per més o menys del que l’heu adquirit..

En aquest sentit, el comerç de criptomonedes té un aspecte similar al comerç de valors a efectes fiscals.

Per exemple, si vau comprar 0,2 Bitcoin per 2.000 dòlars a l’abril del 2018 i el vau vendre dos mesos després per 4.000 dòlars, obtindreu una plusvàlua de 2.000 dòlars. Informeu d’aquest guany a la vostra declaració d’impostos i, segons el tram fiscal en què estigueu inclòs, pagareu un percentatge determinat de l’impost sobre el guany. Les taxes fluctuen en funció del vostre tram fiscal, així com en funció de si va ser un guany a curt termini o un guany a llarg termini.

En contra, si heu venut la vostra moneda criptogràfica per menys del que l’heu adquirit (heu perdut diners), podeu fer-ho demanar-ho per escrit aquesta pèrdua de capital per estalviar diners en els vostres impostos criptogràfics.

El repte d’informes fiscals

Malauradament, les coses es tornen una mica més complexes a l’hora d’emplenar els formularis fiscals necessaris per obtenir guanys i pèrdues de criptografia Formulari IRS 8949. El formulari 8949 és el formulari d’impostos de l’IRS que s’utilitza per informar de les plusvàlues i pèrdues patrimonials de tot tipus de propietats, inclosa la criptomoneda.

Podeu veure un exemple 8949 generat des de CryptoTrader.Tax a continuació.

Com podeu veure, haureu d’emplenar una entrada al 8949 cada vegada que realitzeu una operació de cripto-criptografia o que incorri en un fet imposable. Un fet imposable és simplement una acció específica que provoca una plusvàlua o pèrdua de capital. Al món de la criptografia, la venda de criptomonedes, el comerç d’una cripta per una altra i l’ús de la criptografia per comprar un bé o servei provoca esdeveniments imposables..

Passem per un exemple

Suposem que compreu 0,05 BTC per 100 dòlars. Un mes després, canvieu 0,05 BTC per 0,25 ETH.

Com s’ha esmentat anteriorment, el comerç d’una criptomoneda per una altra provoca un fet imposable, així que, com es calcula el guany d’aquest comerç?


La resposta és que utilitzeu el valor de mercat just en dòlars d’Ethereum en el moment de l’operació. En aquest exemple, suposem que 0,25 ETH es cotitzava per 150 dòlars. En aquest cas, la vostra plusvàlua és de 50 $ (150-100).

Per informar d’aquesta transacció al formulari 8949, hauríeu d’introduir-lo

  • La descripció de la venda – 0,05 BTC

  • La data en què es va adquirir i la data en què es va canviar per ETH

  • La recaptació del comerç – 150 $ (valor de 0,25 ETH en aquell moment)

  • La base del cost a la propietat – 100 dòlars (cost original de 0,05 BTC)

  • El vostre guany o pèrdua – 50 dòlars

Informes fiscals per a usuaris de Shrimpy

Com podeu veure, aquest procés d’informació fiscal pot arribar a ser extremadament tediós i no és estrany que els comptables i els consumidors solen recórrer al programari fiscal per gestionar aquest procés..

Per als usuaris de Shrimpy que aprofiten les estratègies de negociació automatitzades que realitzen operacions en diferents intercanvis de criptomonedes, els informes fiscals són encara més complexos. En lloc de fer els càlculs anteriors a mà per a cada operació, vull demostrar com podeu automatitzar tot el procés d’informes fiscals simplement carregant el vostre historial de negociació a CryptoTrader..

1. Importeu el vostre historial comercial

El primer pas per als usuaris de Shrimpy és importar el seu historial comercial a CryptoTrader.Tax plataforma. Fer això, crear un compte i simplement pengeu el fitxer CSV de l’historial de comerç que rebeu del vostre intercanvi o connecteu directament el vostre compte d’intercanvi amb accés a l’API de només lectura.

Qualsevol d’aquestes opcions funciona i totes dues obtindran totes les vostres compres, vendes, operacions i altres transaccions històriques i recuperaran automàticament el preu històric en dòlars nord-americans en el moment de les transaccions. Un cop hàgiu importat el vostre historial comercial de tots els intercanvis que utilitzeu, ja podreu continuar!

2. Afegiu qualsevol forma d’ingressos criptogràfics

Un cop hàgiu importat les dades d’intercanvi, podeu afegir qualsevol forma d’ingressos de criptomonedes que tingueu directament a l’aplicació. Això inclou les criptomonedes rebudes de mineria o participació. Un cop hàgiu ingressat, ja podreu generar els vostres informes fiscals!

3. Genereu els vostres informes fiscals amb 1 clic

Un cop tots els vostres ingressos comercials i els vostres ingressos en criptomonedes entren a la plataforma CryptoTrader.Tax, podeu generar automàticament els vostres informes fiscals amb un sol clic. Ara només queda pagar i baixar els vostres informes fiscals.

Com que ens hem associat amb l’equip de Shrimpy, podeu utilitzar el codi Shrimpy2019 per obtenir un 20% desactiveu tots els vostres informes CryptoTrader.Tax!

Què després??

Un cop tingueu a mà els vostres informes fiscals, podeu aprofitar l’associació de CryptoTrader.Tax amb Intuit TurboTax per penjar els vostres informes fiscals directament a el vostre perfil TurboTax. També els podeu enviar al vostre comptable o arxivar-los vosaltres mateixos.

En conclusió

Informar de les vostres transaccions de criptomoneda sobre els vostres impostos no ha de ser extret. Aquí, a CryptoTrader.Tax, estem encantats d’associar-nos amb l’equip de Shrimpy per facilitar els informes fiscals als usuaris. Assegureu-vos que aprofiteu el Gamba 2019 codi de descompte del 20% de descompte als vostres informes fiscals!

Podeu obtenir més informació com s’imposa la criptomoneda aquí. També no dubteu a enviar-me un missatge o un missatge de correu electrònic a mi mateix o al meu equip amb qualsevol pregunta que tingueu sobre els informes sobre impostos cripto. Sempre ens complau ajudar-vos!

David Kemmerer és el conseller delegat i cofundador de CryptoTrader.Tax, programari fiscal centrat en criptomonedes per automatitzar els vostres informes fiscals.

Exempció de responsabilitat: Les opinions, opinions i posicions expressades en aquest missatge de convidat són només de l’autor i no representen les de Shrimpy. No es garanteix l’exactitud, l’exhaustivitat i la validesa de les afirmacions fetes en aquest article. No assumim cap responsabilitat per errors, omissions o representacions. Els drets d’autor d’aquest contingut pertanyen a l’autor i tota responsabilitat pel que fa a la infracció dels drets de propietat intel·lectual els correspon.

La informació proporcionada en aquest lloc web no constitueix assessorament en inversions, assessorament financer ni assessorament comercial. Realitzeu la vostra pròpia diligència deguda i consulteu el vostre assessor financer abans de prendre decisions d’inversió. Shrimpy no serà responsable de les decisions d’inversió que prengueu a partir de la informació proporcionada al lloc web.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me