Com automatitzar la vostra cartera de criptografia a KuCoin, Binance i Kraken

>

Quan el mercat criptogràfic comença a fer-se més sorprenent, els nous operadors s’inunden al mercat. Aquests comerciants troben ràpidament que la naturalesa de la criptografia 24/7 fa que sigui gairebé impossible mantenir-se al dia.

Tot i que les primeres setmanes seran emocionants, aviat els comerciants estiraran els cabells intentant mantenir-se desperts per al gran esclat. És llavors quan molts comerciants es dirigiran a Google i fan preguntes com:

  • Com automatitzo la meva negociació?

  • Què és un bot de criptografia?

  • Quan es mantindrà Binance per poder dormir per fi??

Totes aquestes són qüestions vàlides que tractarem al llarg d’aquesta guia. Comencem discutint diferents maneres d’automatitzar el comerç.

Crypto Trading Bots

Tot i que potser no sigui l’única opció, els robots comercials solen ser la primera opció cap a la qual recorren els comerciants quan intenten automatitzar la seva negociació.

En poques paraules, els bots comercials són programes de programari que s’utilitzen per executar operacions automàticament en funció de les condicions establertes al bot.

Un exemple seria si voleu executar un comerç per vendre Bitcoin per dòlars nord-americans quan la “mitjana mòbil simple” de 7 dies caigui per sota de la “mitjana mòbil senzilla” de 30 dies, això es pot programar en un bot de negociació.


El robot supervisaria contínuament l’estat del mercat i executaria automàticament el comerç de Bitcoin a dòlars nord-americans quan es compleixin les condicions de l’estratègia..

El mercat de criptografia admet una àmplia varietat de serveis que automatitzen les estratègies. Res de solucions altament tècniques com HaasOnline a aplicacions senzilles d’automatització de carteres com Shrimpy. Si esteu interessats en escriure els vostres propis robots, fins i tot hi ha API de desenvolupador universal disponibles per connectar-vos als intercanvis.

Bots de negociació

Un bot de comerç de criptomonedes és un programa que s’intercanvia automàticament en borses.

Segueix Trading

Tot i que els bots comercials són la forma més popular d’automatitzar una estratègia de cartera, els darrers desenvolupaments en el comerç social han generat una nova indústria al voltant de l’automatització de carteres seguint altres operadors..

El concepte de com funciona el comerç social és senzill. Un comerciant destacat publicarà les seves operacions en una plataforma que utilitzen altres operadors. Els altres operadors de la plataforma poden fer els mateixos negocis que el trader principal.

Tot i que alguns grups de comerç social requereixen que cada operador faci manualment les seves comandes a la borsa després de rebre el senyal del comerciant líder, altres plataformes estan automatitzades.

Un exemple de plataforma automatitzada és Shrimpy. A Shrimpy, quan un comerciant segueix un líder, les operacions que executa el líder s’envien automàticament als seguidors. El resultat és una manera automatitzada perquè els comerciants segueixin alguns dels millors comerciants del mercat.

Comerç social

No importa com vulgueu participar al mercat de criptografia, els canals socials poden jugar un paper en la vostra avaluació del mercat, en la presa de decisions i en la gestió de la vostra cartera.

Fons Crypto

Si busqueu una solució que sigui encara més pràctica que la negociació de bots o el comerç social, els fons o índexs de criptografia poden ser l’opció més adequada!

Tot i que normalment són opcions de risc i de recompensa més baixes que les altres opcions comentades anteriorment, us permetran dormir finalment.

Els fons d’índex criptogràfic ofereixen una manera senzilla de diversificar la vostra cartera, reequilibrar-se automàticament amb el temps i mantenir una bona posició al mercat, sense cap esforç.

Els fons de l’índex tenen diverses formes. Hi ha fons institucionals com el Per bits 10. Aquest índex té una inversió mínima de 25.000 dòlars, un període d’amortització de 12 mesos i una ràtio de despeses del 2,5%.

El Bitwise 10 és una opció important per als inversors institucionals que accedeixen al mercat de criptomonedes per primera vegada. Per a la resta, Gamba pot ser una millor opció.

Shrimpy és el millor creador de fons d’índex disponible al mercat. Els operadors de criptografia amb qualsevol mida de cartera poden configurar una estratègia d’indexació completa i començar a automatitzar la seva cartera en qüestió de segons. Aquestes estratègies permeten als comerciants invertir a llarg termini i no preocupar-se per les fluctuacions quotidianes del mercat.

Fons índex

Potencieu la vostra cartera amb el creador de fons d’índex més avançat del mercat de criptografia.

HODL

Al cap i a la fi, podeu decidir que l’automatització del comerç simplement us suposa una feina excessiva. Està bé! Sempre es pot recórrer a la més simple de totes les estratègies comercials: no operar en absolut.

És cert, compra els actius que vulguis posseir durant els propers anys i, a continuació, retrocedeix i relaxa’t. Oblideu-vos de negociar junts invertint una mica de temps en projectes d’investigació i escollint amb força.

Un cop tingueu seleccionats els actius que voleu, llenceu-los a un fitxer Llibre major o una altra cartera de maquinari que trieu, bloquegeu-la en una caixa forta i torneu a la vostra cartera d’aquí a uns anys. Idealment, el mercat continuarà creixent durant els propers anys, cosa que permetrà obtenir una rendibilitat sana per a la vostra cartera.

HODLing sempre serà una estratègia sòlida per a persones massa ocupades per preocupar-se de mantenir-se al dia amb els seus actius.

Conclusions

Aquestes diferents maneres d’automatitzar una cartera són necessàries per retornar el seny a la vida dels comerciants de criptografia. Navegueu per les diferents opcions d’automatització disponibles i seleccioneu la que tingui més ressò amb la forma en què voleu gestionar la vostra cartera.

Un cop hàgiu configurat l’estratègia automatitzada, és hora de descansar. Ara esteu lliure de les cadenes del mercat de criptografia 24/7.

Bones lectures addicionals

Els operadors de criptografia que es diversifiquen funcionen millor

Reequilibri del llindar per a la gestió de carteres criptogràfiques

Scripts Python per a bots de comerç criptogràfic

Script per Bitcoin Price Live Ticker (mitjançant Websockets)

Segueix-nos a Twitter i Facebook per obtenir actualitzacions i fer qualsevol pregunta a les nostres sorprenents i actives comunitats Telegrama & Discòrdia.

Gràcies per passar per aquí!

L’equip de Shrimpy

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map