Com aixafar la vostra competència sense diners

>

Sorpresa! Tens competència.

Aquests competidors han aconseguit més finançament, han contractat equips més grans o han estat més temps que vosaltres. És possible que els vostres competidors siguin reconeguts com a estàndard del sector o que milions de persones confiïn en ells.

Tot i això, encara els voleu assumir. Busques el peix gros. No és en vosaltres conformar-vos amb els retalls, només jugueu per a tots els marbres.

Com es comença a esclafar la seva competència?

Si sou de tots els que tenen competència, esteu de sort! Et donaré els secrets per esclafar els teus competidors. Així que traieu el vostre bolígraf i el vostre paper, la vida està a punt de ser senzilla (però no fàcil) per a vosaltres.

Obsessió del producte

Per sobre de qualsevol altra cosa, necessiteu una obsessió pel vostre producte. Fins al punt que és fastigós.

No es pot deixar de pensar-hi. Menja, dorm i respira el producte. És trist.

Aquelles vegades que distantes enmig de converses perquè estàs pensant en noves funcions no és una maledicció, és una benedicció.

Les vostres llargues nits sense dormir no són en va. Impulsen la teva passió i alimenten el teu èxit.

A la gent li resulta molest, però no ho podeu evitar.

És possible que aquest comportament no sigui saludable, però els vostres competidors no tindran aquesta mateixa obsessió. Tot i que prefereixen dormir bé a la nit i tenir un equilibri laboral i familiar saludable, ho va deixar tot el dia que va començar la seva empresa.


No va ser una elecció, ara el vostre producte us consumeix. Et menja dia a dia. Quan creieu que no podeu anar més enllà, feu un altre pas.

La vostra competència s’aturarà quan es cansin o quan les coses es posin difícils. Cal mantenir el rumb i evitar-los.

Lliçó 1 del competidor: si voleu superar la vostra competència, necessiteu una obsessió poc saludable amb el vostre producte.

Treball en equip

Un bon exercici de formació d’equips. Funciona millor si us imagineu l’arròs mochi com la vostra competència.

Cal conèixer el vostre equip per dins i per fora. L’avantatge és per a l’equip que pot anomenar els punts forts i els punts febles de cada individu. No hauria de ser la primera vegada que desenvolupeu productes junts.

Una pregunta no ha de necessitar un correu electrònic, ha de ser una trucada general al seu cofundador. D’aquesta manera, es redueix el temps de comunicació d’hores o fins i tot dies, a segons.

Un equip fort és la base de qualsevol empresa. Un equip feble pot convertir una idea brillant en un munt de deixalles. Un equip fort pot crear un negoci brillant a partir d’una pila d’escombraries.

Així ho fem

La majoria de nosaltres treballem junts des de fa prop de deu anys. No només ens coneixem des de fa gairebé una dècada, sinó que encara vivim junts. Dinem junts. Treballem a la mateixa petita habitació de la casa.

És cert, cadascun de nosaltres treballa des de la nostra petita oficina (no, no el mític garatge) de la nostra petita casa.

Els nostres ordinadors es troben a pocs metres de distància, de manera que tots els problemes es resolen a l’instant. És estrany que tinguem problemes que triguen més de deu minuts a resoldre’s, tret que estiguem adormits.

Tot i així, som bastants bons en la codificació del son.

Exposició A.

Els vostres competidors no tindran la mateixa estructura d’equips que vosaltres. El vostre avantatge és un equip molt ajustat, així que utilitzeu-lo.

El competidor que compta amb una dotzena d’empleats a temps parcial repartits per tot el món no és el que més us preocupa, són els quatre nois d’una habitació que trenquen codi junts fins a altes hores de la nit..

L’equip és petit, però les decisions són ràpides i deliberades. No és estrany que els vostres competidors converteixin els problemes que s’haurien de resoldre en qüestió de segons a problemes que es resolguin el dia següent o fins i tot la setmana següent..

Aquest desglossament de la comunicació dóna lloc a una sobrecàrrega elevada que fa que el progrés sigui lent.

No caigui en les mateixes trampes que els seus competidors. Mantingueu la llum aèria, resoleu els problemes ràpidament i proporcioneu un esquema senzill de com es realitza la feina.

Lliçó 2 del competidor: si voleu superar la vostra competència, creeu un equip que funcioni millor junts.

Finançament

És allò dolent?

Finançar no vol dir res si no se sap què fer-ne.

Alguns dels vostres competidors tenen finançament de milions de dòlars. Estan llançant tot el que tenen als seus problemes amb l’esperança que alguna cosa s’enganxi.

En lloc d’executar de manera metòdica la seva visió i iterar, s’estan forçant al mercat amb una solució a mitja forn que la majoria de la gent no vol.

El problema torna a ser del producte. Sense convicció de la seva idea, els competidors no tindran la visió d’un món que sigui millor del que és avui.

L’ús del seu producte només comporta una sèrie de preguntes sobre el “per què” que desconcerten l’usuari. Mai es van prendre el temps per entendre què li importa realment a l’usuari o què volen fer.

Podeu arribar més amb 0 $ de finançament que molts equips amb més de 1 M $ de finançament. La forma d’aconseguir-ho és senzilla. Retalleu cada unça de pelussa. Cal trobar persones fantàstiques que creguin en la seva visió, trobar oportunitats de màrqueting gratuïtes i desenvolupar programari intern amb el seu propi equip.

Lliçó 3 del competidor: si voleu superar la vostra competència, solucioneu els vostres problemes amb enginy i no amb diners.

Enfocament a l’usuari

“No és la meva feina!” Bé, almenys ja no.

Als usuaris no els importen els vostres problemes.

Aquesta és la dura veritat.

No teniu la llibertat d’utilitzar les paraules “ho solucionarem més endavant”. Ja ho solucioneu.

Quan el producte no funciona, està treballant. Un cop resolt el problema, podeu tenir el vostre descans, però no abans d’aquest moment.

Per tal de millorar la vostra connexió amb els usuaris, cal que hi hagi un diàleg constant. Obriu tants canals com sigui possible perquè els usuaris puguin connectar-vos.

Assegureu-vos de connectar-vos amb cada grup de manera coherent.

En lloc de dues o tres converses cada dia amb els usuaris, hauríeu de tenir entre 10 i 20 anys. Immergiu-vos en la seva perspectiva i enteneu completament d’on provenen..

Aquestes converses us guiaran a través de les decisions difícils que cal navegar diàriament.

Si alguna vegada teniu dubtes sobre per què us pot quedar aclaparat per la vostra competència, no busqueu més que la vostra actitud en comunicar-vos amb els usuaris.

Lliçó 4 del competidor: si voleu superar la vostra competència, convertiu-vos en esclau dels vostres usuaris.

Embolicar

Si voleu guanyar la vostra competència:

  1. necessiteu una obsessió poc saludable amb el vostre producte.

  2. formar un equip que funcioni millor junts.

  3. soluciona els teus problemes amb enginy i no amb diners.

  4. converteix-te en esclau dels teus usuaris.

És possible que estigueu veient aquesta llista de secrets i penseu en coses com “això sona miserable” i “No em vaig inscriure per ser esclau dels nostres usuaris”. O bé, “Espera, se suposa que convec amb el meu equip ??”

Amb tota honestedat, tens raó. Seria miserable, si no us agrada el que feu.

Fer-vos servidors dels vostres usuaris no passa per desig, passa de manera natural quan prioritzeu l’experiència de l’usuari per sobre de tota la resta.

No cal que feu aquestes coses!

No podeu fer res de les anteriors. Simplement podeu deixar que els vostres competidors us llancin perquè tenen més finançament, experiència o qualsevol altra excusa.

O bé et pots preparar per a la batalla. Podeu convertir els vostres punts febles en punts forts. Podeu fer les coses que altres persones simplement no poden, no volen o tenen massa por de fer.

Quan l’enemic estigui a les vostres portes, desitgeu que hagueu fet més? O us enfrontareu amb seguretat a la batalla, sabent que els que semblen ser els seus avantatges els converteixen en suaus, lents i complaents.

Els diners no parlen, un bon producte sí.

No necessiteu diners per començar a construir la vostra visió de futur. Podeu arribar més enllà sense diners del que molts dels vostres competidors poden arribar amb milions de dòlars.

La clau és intens i obsessiu enfocament. Centrant-se en el producte i els usuaris. Tota la resta és secundària. El màrqueting és secundari, les associacions són secundàries i els diners són secundaris. Crea un producte increïble.

_ _ _

No us oblideu de visitar el lloc web de Shrimpy, seguiu-nos Twitter i Facebook per obtenir actualitzacions i fer qualsevol pregunta a les nostres sorprenents i actives comunitats Telegrama & Discòrdia.

L’equip de Shrimpy

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me