Coinbase vs Kraken: quin intercanvi és el millor per comprar Bitcoin el 2020?

>

Han passat diversos llargs anys des que el mercat de criptomonedes va arribar al màxim. Mentre alguns operadors capitulen, altres s’estan preparant per al moment en què poden saltar amb els dos peus, agafar les seves criptomonedes preferides a preus baixos i fer la sivella per a la propera onada.

Hi ha molt a aprendre com a nou usuari de criptografia. Una de les preguntes més importants és: “On he de comprar Bitcoin?”

Mentre parlem, hi ha una batalla èpica que té lloc. Aquesta és la batalla entre Kraken i Coinbase per a la quota de mercat de les transaccions fiat a criptografia. Aquests dos intercanvis han estat dominant el mercat nord-americà a l’hora de ser una rampa cap a la criptomoneda.

A causa dels complexos i costosos requisits regulatoris per convertir-se en una borsa als Estats Units, aquestes dues empreses tenen un control gairebé exclusiu sobre la manera com els clients nord-americans accedeixen al mercat de criptografia..

En aquest article, respondrem a la pregunta “quin intercanvi és el millor per comprar Bitcoin”, així com a altres preguntes importants sobre aquests dos intercanvis populars. Això us ajudarà a adquirir la vostra primera criptomoneda.

Un cop tingueu criptografia, és fàcil automatitzar la vostra cartera. Uniu-vos a la nostra comunitat social de comerciants per copiar estratègies dels millors inversors del món i conèixer els actius digitals.

Revisió de Kraken: ha estat piratejat?

Revisió de Coinbase Pro: les taxes són massa altes?

Comissions de Fiat a criptografia

Siguem realistes, a ningú li agrada pagar taxes. A les empreses actuals els agrada treure el tall de tot el que fem. Accedeixen a la cartera quan menys ho sospiteu i treuen uns quants dòlars addicionals. Busquen tot el que puguin aconseguir. Això ens ha provocat que cada vegada siguem més aversos a les empreses que atorguen els clients amb taxes excessives.

Hi ha prou Ticket Master al món, de manera que volem recomanar a empreses que realment us facin sentir bé amb la vostra compra.

Kraken


A diferència de molts intercanvis que han agradat el percentatge de tarifes basades en la compra d’actius digitals de monedes fiduciàries, Kraken ha divergit de la norma oferint tarifes planes en les compres de criptografia.

Això és emocionant per a les persones que volen fer grans dipòsits al mercat, ja que una tarifa plana es pot traduir en un percentatge relativament baix de la totalitat de la compra.

El dipòsit estàndard de Kraken és de 5 USD. Això suposa només una taxa de l’1% si realitzeu un dipòsit de 500 $.

Esperem que aquesta decisió es prengués estratègicament per cridar l’atenció d’actors institucionals més grans. Al cap i a la fi, si totes les institucions utilitzen el vostre intercanvi per comprar criptomonedes, probablement també faran servir el vostre intercanvi per negociar. L’activitat de negociació posterior a la compra pot compensar la seva baixa taxa inicial de compra.

Coinbase

En contrast amb Kraken, Coinbase s’ha mantingut amb una quota percentual que comença a l’1,49% per a les transferències bancàries. L’ús d’una targeta de dèbit o crèdit augmentarà dràsticament la comissió fins al 3,99%.

Tot i que la majoria dels consumidors estarien disposats a pagar la quota percentual a causa de la comoditat d’embarcar-se amb Coinbase, moltes institucions poden dubtar. Grans quotes percentuals poden afectar ràpidament el rendiment de la vostra cartera.

Tot i que és probable que hi hagi una bona raó per tenir una comissió tan alta per a les compres amb targeta de dèbit / crèdit, encara fa mal imaginar-se pagant aquestes comissions.

Qui té millors quotes?

Coinbase només és una opció millor quan es fan petites compres de criptomonedes. Quan utilitzeu el vostre compte bancari, les compres haurien de ser inferiors a 335 dòlars per tenir comissions millors que Kraken.

Si utilitzeu una targeta de crèdit o dèbit, aquest import es reduirà dràsticament a 125 dòlars. Això significa que una compra superior a 125 dòlars a Coinbase hauria acabat sent millor si s’hagués comprat a Kraken.

Les persones que vulguin pagar les tarifes més baixes i maximitzar el valor de les seves participacions en criptomonedes han d’utilitzar Kraken. Tot i que hi ha una petita finestra on Coinbase té millors tarifes, la gran majoria de la gent obtindrà millors preus utilitzant Kraken.

D’altra banda, si voleu fer estrictament petits dipòsits, és millor que utilitzeu Coinbase. Per exemple, si teniu previst fer ingressos de 50 dòlars una vegada a la setmana durant el proper any, Coinbase seria el lloc per fer-ho..

Interfície d’usuari

Tant si sou una institució mundial com una persona que treballa per primera vegada amb criptomoneda, la interfície d’usuari és important per proporcionar una sensació de seguretat, claredat i comoditat..

Quan es tracta de diners, mai no és un moment agradable si no saps què fas. El pànic inicial de pensar que vau fer alguna cosa malament pot provocar ansietat no desitjada a l’hora de gestionar la vostra cartera de criptografia.

Aquests dos intercanvis lideren el mercat quant a l’experiència de l’usuari. Cada característica ha estat provada i avaluada acuradament per garantir l’experiència més agradable. Tot i això, tot i que tots dos intercanvis estan dissenyats de manera neta, tots dos s’orienten a grups de persones lleugerament diferents.

Kraken

El registre a Kraken és suau. Ells us dirigiran acuradament durant el procés perquè mai no us perdeu. A cada pas, inclouen informació útil sobre com completar el pas sense problemes.

Un cop hàgiu completat el procés de registre, us llançarem directament a la borsa. Els passos per comprar i negociar Bitcoin a Kraken són una mica menys senzills. Requereixen una comprensió de com funciona el comerç, cosa que no és una habilitat habitual.

Tot i que se sent menys convenient des del punt de vista del consumidor, pot ser desitjable que les institucions que vulguin accedir directament a l’acció sense necessitat de mesures addicionals per transferir fons.

Coinbase

El procés de registre de Coinbase també és molt ràpid. Igual que Kraken, han dominat l’experiència per a nous usuaris. Cada pas està clarament definit, articulat i guiat durant tot el procés. És difícil perdre’s, de manera que sempre sabreu què heu de fer a continuació.

La principal diferència entre Coinbase i Kraken és l’experiència de la cartera. Coinbase disposa de serveis completament separats per al seu intercanvi i carteres. Això vol dir que, quan us inscriviu a Coinbase, no cal que entengueu el comerç. Els passos per comprar el primer Bitcoin són més senzills.

És possible que les institucions tinguin sentiments diversos sobre la manera com Coinbase ha separat els seus serveis d’intercanvi i de cartera. La transferència de fons entre les carteres i l’intercanvi és una mica incòmode. Tot i això, proporciona una clara separació entre els fons que voldríeu mantenir i els que voldríeu negociar.

Qui té una millor experiència d’usuari?

Si sou un usuari nou al mercat de criptografia, Coinbase té l’experiència més senzilla de qualsevol intercanvi. Comencen fàcilment, us educen en cada pas del procés i no us compliquen la vida amb funcions comercials.

Kraken, d’altra banda, pot ser més convenient per a comerciants i institucions amb experiència. Obtenir fons directament a l’intercanvi pot semblar més natural per a aquests usuaris. A continuació, podran començar a negociar ràpidament sense haver de migrar i gestionar tot, tant a la cartera com als serveis d’intercanvi.

Amb tot dit, consideraríem que Coinbase té la millor experiència d’usuari en l’espai criptogràfic. Més enllà d’aquests dos intercanvis, no veiem cap intercanvi de criptomonedes que tingui una millor interfície d’usuari que Coinbase.

Seguretat

Al final, no importa la quantitat de criptomonedes que tinguem si es pirateja. Tant si tenim 1 BTC com 100 BTC, hem d’assegurar-nos que fem servir els productes i serveis més segurs per garantir que no es perdin els fons.

Afortunadament, tant Kraken com Coinbase tenen un historial impressionant pel que fa a seguretat. Cap d’aquests intercanvis no ha patit cap bretxa de seguretat important. Amb una indústria plagada de pirates informàtics, això es torna a assegurar.

Kraken

Kraken ha estat àmpliament coneguda pel seu estricte enfocament en la seguretat. De fet, quan és revisat per Auditoria de seguretat d’intercanvi d’ICORating es van classificar com l’intercanvi de criptomonedes més segur # 1.

Igual que moltes de les altres borses més segures, Kraken manté el 95% dels seus actius en dipòsits frigorífics amb aire lliure. També han implementat una vigilància estricta a tota la seva plataforma d’intercanvi per garantir que es controlen totes les transaccions, dipòsits i retirades.

Per l’usuari, la llista de funcions de seguretat continua sent impressionant. Tots els usuaris tenen accés a 2FA, confirmacions per correu electrònic de retirada, control precís de permisos de claus API, xifratge SSL i molt més.

Com a usuari, és important aprofitar al màxim totes i cadascuna d’aquestes funcions de seguretat per garantir que mai posem en perill els nostres fons. La seguretat no només és responsabilitat de l’intercanvi, sinó que també és nostra. No doneu mai accés a ningú al vostre compte, contrasenyes ni codis.

Coinbase

Coinbase no és menys impressionant que Kraken. El 98% dels actius digitals de Coinbase es troben en un emmagatzematge frigorífic amb aire buit. Es proporciona seguretat addicional dividint les dades i assegurant-les mitjançant el xifratge AES-256 abans de copiar-les a còpies de seguretat en paper i FIPS-140. Aquestes còpies de seguretat es distribueixen geogràficament arreu del món.

Com hem esmentat anteriorment, la seguretat dels usuaris també és fonamental per garantir els nostres fons. Per aquest motiu, cal que tots els usuaris habilitin 2FA. A més, els actius que Coinbase no conserva en dipòsit frigorífic estan assegurats de manera privada. La política cobreix una sèrie d’incidents que contribueixen encara més a garantir la seguretat dels fons.

Finalment, Coinbase també ha estat capaç de proporcionar una assegurança recolzada per FDIC per a saldos en USD de fins a 250.000 dòlars.

Qui té millor seguretat?

Quan es tracta de seguretat, aquests intercanvis són de coll. Tot i que tots dos intercanvis tenen funcions de seguretat lleugerament diferents, tots dos són excepcionals per si mateixos.

Atès que no hem sentit a parlar de cap pirata informàtic important dirigit a aquests intercanvis després de més de set anys de negoci, creiem que això és la prova d’un gran enfocament en la seguretat. Ens sentim còmodes recomanant aquests dos intercanvis a causa del seu historial d’assegurar fons d’usuaris.

Coinbase i Kraken ofereixen una seguretat excepcional, de manera que hem de convocar un empat.

Liquiditat comercial

Per tal d’intercanviar criptomonedes, molts usuaris opten per aprofitar els mercats spot que proporcionen aquests dos intercanvis. Com que molts usuaris veuran els avantatges de poder ajustar ràpidament la seva cartera mitjançant les funcions de negociació, volíem examinar la liquiditat dels mercats en aquestes dues borses..

La liquiditat del llibre de comandes és important per als comerciants per assegurar-se que poden entrar i sortir ràpidament de posicions als tipus de mercat vigents.

Com a forma d’avaluar la liquiditat d’aquests intercanvis, vam recollir dades de negociació tick-by-tick per a tots dos borses. Utilitzarem aquestes dades per construir un petit estudi sobre la diferència de la liquiditat entre aquests dos intercanvis.

Kraken

El nostre equip va analitzar 105.913 operacions del parell comercial XBT / USD (Bitcoin / dòlar americà) a Kraken. La recopilació de dades va començar el 25 de novembre de 2019 i va finalitzar l’1 de desembre de 2019.

Totes aquestes operacions es van agrupar en ordres que probablement es van fer. Això es va determinar en funció de la marca de temps de quan es van executar els comerços.

Algunes estadístiques:

  • Es van fer 41.984 comandes.

  • La mida màxima de la comanda va ser de 140,4293 BTC.

  • El lliscament màxim va ser del 0,69% en una comanda de 73,3767 BTC.

  • 7.169 comandes van experimentar un lliscament superior al 0,01%.

  • El 17,08% de les comandes va caure.

Coinbase

Al parell comercial Coinbase Pro BTC / USD (Bitcoin / dòlar nord-americà), hem analitzat 108.824 operacions del 25 de novembre de 2019 al 26 de novembre de 2019.

Mitjançant la mateixa estratègia d’agrupació per determinar les comandes, vam determinar les estadístiques següents.

  • Es van fer 42.485 comandes.

  • La mida màxima de la comanda era de 75,0995 BTC.

  • El lliscament màxim va ser del 0,41% en una comanda de 40,2591 BTC.

  • 7.489 comandes van experimentar un lliscament superior al 0,01%.

  • El 17,63% de les comandes va caure.

Qui té millor liquiditat?

Els resultats suggereixen que les dues borses tenen una forta liquiditat. En condicions normals, la majoria dels comerciants executats a cada plataforma produïen un lliscament mínim o nul. Només durant les operacions de gran volum vam començar a veure signes de lliscament important.

Tot i que Kraken va experimentar un lliscament de pics més gran, això va ser el resultat d’un ordre que era molt més gran que qualsevol cosa feta a Coinbase Pro. A més, quan es mira el percentatge de comandes que relliscaven, els valors són gairebé idèntics.

No podem trobar diferències profundes entre la liquiditat d’aquests dos intercanvis. Pel que fa a la liquiditat, seria difícil triar un d’aquests intercanvis sobre l’altre. És massa a prop per declarar un canvi més líquid que l’altre.

Comissions de negociació

Ara que tenim una comprensió de la liquiditat en aquests dos intercanvis, és hora d’avaluar les comissions de negociació.

Nota: les comissions de negociació no són les mateixes que les comissions que hem comentat anteriorment per comprar criptocurrency amb una moneda fiduciària com els dòlars nord-americans.

Cada vegada que es realitza una operació d’un actiu a un altre, s’incorre en una comissió. Per a aquests dos borses, la comissió que pagueu depèn del volum de negociació que hàgiu executat durant els darrers 30 dies.

Kraken

Kraken ha mantingut tradicionalment una llista de nivells de comissions de negociació que s’alinea amb altres borses del mercat nord-americà. Tot i que les borses fora dels Estats Units de vegades ofereixen comissions comercials significativament més baixes, generalment esperem veure comissions que oscil·len entre el 0,2% i el 0,3% per als borses nord-americans.

Les comissions de negociació de Kraken comencen en el 0,26% per a comandes de compradors i un 0,16% per a comandes de fabricants. Tant els honoraris del fabricant com els dels compradors disminueixen a mesura que augmenta el volum de negociació de 30 dies Als nivells més baixos, els usuaris de Kraken poden col·locar comerciants de fabricants gratuïts i un 0,10% de comerciants de compradors si tenen un volum de 30 dies superior a 10.000.000 de dòlars..

Coinbase Pro

Recentment, Coinbase Pro ha augmentat dràsticament els seus honoraris. A volums de negociació més baixos, les tarifes comencen al 0,50% tant per al fabricant com per al comprador. Això és extremadament car en comparació amb altres borses del mercat.

De manera similar a Kraken, les comissions de negociació de Coinbase Pro disminueixen a mesura que augmenteu el volum de negociació de 30 dies. Comerçar amb menys de 10.000 dòlars en un període de 30 dies significa que incorrereu en comissions del 0,50%. Un cop arribeu a 1 mil milions de dòlars o més, aquestes tarifes es redueixen al 0,04% per als compradors i al 0,00% per als creadors.

Qui té millors comissions de negociació?

El guanyador és clarament Kraken quan es tracta de comissions de negociació. Les comissions comercials del 0,5% de Coinbase Pro són escandalosament altes. Tot i que les tarifes disminueixen a mesura que executeu més volum, només hi ha un grapat de persones que veuran aquestes taxes reduïdes.

El 99,99% dels comerciants experimentarà tarifes més baixes en utilitzar Kraken.

Coronant el rei

Després d’avaluar cadascun d’aquests aspectes clau tant per a Coinbase Pro com per a Kraken, és obvi que tots dos intercanvis són excepcionals a la seva manera. Tot i que poden orientar-se a públics lleugerament diferents, no han escatimat en seguretat, liquiditat ni experiència de l’usuari.

La nostra anàlisi suggereix que Kraken seria superior per als inversors institucionals. Kraken té tarifes més adequades per a compres grans, el seu procés d’incorporació us permet accedir directament a la vostra acció i teniu totes les opcions de finançament que desitgeu..

D’altra banda, Coinbase és perfecte per als consumidors. Qualsevol persona que vulgui comprar cripto i mantenir-lo sense preocupar-se per la complexitat del comerç, és a casa seva a Coinbase. La seva experiència és senzilla i perfecta per a la majoria de la gent mitjana.

El punt d’inflexió ens va venir després de revisar les taxes. A causa de la similitud en totes les altres categories, la major discrepància va ser en la categoria de taxes.

En condicions normals, Coinbase té tarifes significativament més altes. Tant si esteu negociant com si adquiriu el vostre primer Bitcoin, Coinbase agafarà més dels vostres diners molt guanyats.

Així que … L’honor de ser coronat “El rei dels intercanvis nord-americans” també …

Kraken!

Kraken ha experimentat un creixement excepcional en els darrers anys. L’experiència de l’usuari s’ha tornat elegant i acollidora. Han seleccionat acuradament els seus honoraris i la liquiditat és de primer ordre.

Per tots aquests motius i molt més, situem Kraken al primer lloc per a les borses nord-americanes per a la compra de Bitcoin.

Paraules finals

Tant si utilitzeu Kraken com Coinbase, importarà molt poc. Tots dos són intercanvis excepcionals i us heu de sentir còmode amb la vostra decisió.

Cada persona tindrà les seves pròpies preferències, diferents comprensions de la criptografia i diferents habilitats comercials. Els usuaris una mica més avançats poden preferir Kraken, mentre que els usuaris per primera vegada poden afavorir Coinbase.

No veiem cap resposta equivocada. En última instància, recomanem els dos intercanvis. Han estat la pedra angular del mercat nord-americà des de fa anys i esperem continuar dominant aquests dos intercanvis en la propera dècada..

Lectura addicional

Binance: el millor per al comerç criptogràfic?

Bittrex: és el millor intercanvi criptogràfic dels EUA?

Com fer un robot de comerç criptogràfic amb Python

Bots de negociació de criptomonedes: la guia completa

Gamba és un bot de negociació que simplifica la gestió de carteres de criptografia. Si enllaceu el vostre compte d’intercanvi amb Shrimpy, es desbloquen funcions comercials convenients que us poden ajudar a automatitzar la vostra estratègia de criptografia. Proveu-ho avui mateix!

API Universal Crypto Exchange de Shrimpy són les úniques API unificades per a intercanvis de criptografia dissenyades específicament per a desenvolupadors d’aplicacions. Recopileu dades de transaccions o llibres de comandes en temps real, gestioneu comptes d’intercanvi d’usuaris, executeu estratègies comercials i simplifiqueu la vostra manera de connectar-vos a cada central.

Segueix-nos a Twitter i Facebook per obtenir actualitzacions i fer qualsevol pregunta a les nostres sorprenents i actives comunitats Telegrama & Discòrdia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me