Coinbase Trading Bot i gestió de carteres

>

Aquest article proporcionarà una visió general completa de la gestió de carteres de Coinbase juntament amb una discussió sobre el bot de negociació que s’uneix a aquest intercanvi per proporcionar una forma simplificada d’automatitzar la vostra cartera..

Podeu trobar debats addicionals sobre la gestió i automatització de la cartera criptogràfica en un altre dels nostres articles recents aquí. No oblideu unir-vos també a la nostra Telegrama per estar al dia de les últimes novetats en criptografia, ressenyes d’intercanvi i anàlisi tècnica del mercat.

Abans de començar, és important entendre bé què significa gestionar una cartera de criptomonedes i com es relaciona això amb els bots comercials.

Gestió de carteres de criptomonedes

Al mercat criptogràfic, hi ha milers d’actius digitals diferents. Cada criptomoneda té els seus propis punts de venda, casos d’ús i funcionalitat. Quan la gent vulgui entrar al mercat, molts intentaran crear una cartera diversa per reduir el risc negatiu de mantenir una sola criptomoneda..

La majoria de la gent s’adona ràpidament que gestionar un conjunt d’actius tan divers és una feina important. Comprar cadascun d’aquests actius, guardar-los a les carteres de maquinari o a través d’intercanvis i entrar i sortir de posicions és complicat.

Aquí és on entren en debat les solucions de gestió de carteres. Les solucions de gestió de carteres us permeten enllaçar els vostres comptes d’intercanvi i els saldos de la cartera de maquinari a una única aplicació que simplifica la manera de gestionar tots els vostres actius..

Per exemple, imaginem-vos que teniu 10 criptomonedes diferents a Binance, 30 a Bittrex, 5 a una cartera de maquinari i 3 a una cartera calenta a l’ordinador. Cadascun d’aquests es pot connectar a una aplicació de gestió de carteres per obtenir una visió completa de la vostra cartera.

A més de supervisar els vostres actius, també hi ha aplicacions que permeten negociar els vostres actius a través de l’aplicació, sense que s’hagi d’iniciar sessió a cadascun dels vostres comptes d’intercanvi cada vegada que vulgueu executar operacions..

Bots de negociació i automatització

Ara que entenem la intenció de la gestió de carteres, podem començar a investigar les estratègies habituals per gestionar i automatitzar les carteres.

En general, la gent busca formes senzilles de mantenir la seva cartera. La majoria de la gent no vol passar tots els moments de vigília jugant amb una eina comercial per aconseguir que funcioni perfectament. Les eines que fem servir haurien de ser senzilles, fiables i enfocades a llarg termini.

En un dels nostres articles anteriors, vam discutir les tres estratègies bàsiques que s’utilitzen per a la gestió de carteres.


Aquestes estratègies són:

  1. Reequilibri de la cartera

  2. Mitjana del cost en dòlars

  3. Encaminament de comandes intel·ligents

Cadascuna d’aquestes estratègies es pot automatitzar amb bots comercials. Tanmateix, abans d’entrar en els bots comercials, examinem les funcions de gestió de carteres disponibles avui a Coinbase Pro.

Gestió de carteres de Coinbase Pro

Coinbase Pro s’ha interessat cada vegada més per la gestió de carteres. Tot i que els productes bàsics de Coinbase han experimentat periòdicament errors de gran perfil amb productes i funcions de gestió de carteres, creiem que encara hi ha oportunitats massives per al seu equip d’ampliar les funcions de gestió de carteres de Coinbase Pro.

Vegem més a fons la seva història amb la gestió de carteres.

L’equip de Coinbase es va llançar recentment “Carteres” per a Coinbase Pro. Això permet als usuaris generar diversos subcomptes a Coinbase Pro. Aquests subcomptes es poden gestionar tots per separat per negociar, generar informes i accedir a l’API.

Això no és l’únic que Coinbase ha publicat en el passat per dirigir-se a la gestió de carteres. El 2018, Coinbase tenia un dels flops més grans quan els tenia van llançar el seu fons índex. A finals de 2018, Coinbase ja va anunciar el tancament del projecte.

Només mesos després, Coinbase va anunciar el llançament de Paquets Coinbase. Amb el bombo del mercat sobre els avantatges dels paquets que van assolir el màxim històric, va ser un moviment evident per a Coinbase intentar treure el màxim impuls. Malauradament, només uns mesos després, aquell projecte també es va tancar.

Aquests són només alguns dels exemples recents de Coinbase treballant per captar el mercat de la gestió de carteres. Cada fracàs els acosta a comprendre els desitjos dels comerciants de criptografia i la forma en què volen gestionar els seus fons.

On és ara Coinbase Pro?

Coinbase Pro encara no disposa de les funcions més convenients per crear i gestionar diverses carteres. Requereix una quantitat important de temps i energia per implementar una estratègia fiable a llarg termini.

Esperem que això canviarà en el futur, però fins que arribi aquest moment, haurem de confiar en eines d’automatització de tercers per simplificar la nostra gestió de carteres.

Shrimpy Portfolio Automation

Gamba és una aplicació de gestió de carteres que simplifica la manera d’assignar fons, automatitzar estratègies i gestionar la seva cartera.

L’aplicació bàsica permet controlar millor la vostra cartera gestionant activament la vostra estratègia a llarg termini. Els usuaris poden construir acuradament una cartera que els funcioni, assignar-la en innombrables intercanvis en qüestió de segons i automatitzar una estratègia al llarg del temps.

En seccions anteriors vam discutir estratègies com el reequilibri de la cartera, la mitjana del cost en dòlars i l’encaminament intel·ligent de comandes. Cadascuna d’aquestes estratègies s’admet per defecte a Shrimpy. Això allibera els usuaris per dedicar el seu temps a investigar nous recursos o viure la seva vida.

Experimenteu amb el Demostració de gambetes per veure tot el que ofereix l’aplicació.

Lectura addicional

Coinbase Últimes notícies, informació i ressenyes

Coinbase vs Kraken: quin intercanvi és el millor per comprar Bitcoin?

Com es crea un fons d’índex personal Coinbase

Bots de negociació de criptomonedes: la guia completa

Com fer un robot de comerç criptogràfic amb Python

Gamba és un bot de negociació que simplifica la gestió de carteres de criptografia. Si enllaceu el vostre compte d’intercanvi amb Shrimpy, es desbloquen funcions comercials convenients que us poden ajudar a automatitzar la vostra estratègia de criptografia. Proveu-ho avui mateix!

API Universal Crypto Exchange de Shrimpy són les úniques API unificades per a intercanvis de criptografia dissenyades específicament per a desenvolupadors d’aplicacions. Recopileu dades de transaccions o llibres de comandes en temps real, gestioneu comptes d’intercanvi d’usuaris, executeu estratègies comercials i simplifiqueu la vostra manera de connectar-vos a cada central.

Segueix-nos a Twitter i Facebook per obtenir actualitzacions i fer qualsevol pregunta a les nostres sorprenents i actives comunitats Telegrama & Discòrdia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me