BRD s’associa amb Wyre per oferir tarifes de transferència bancària baixes a la indústria per Crypto

L’associació permetrà als clients nord-americans comprar BTC, ETH i DAI a més de 1.700 bancs

SAN FRANCISCO, CA – (11 de juny de 2019) BRD, la cartera mòbil de criptomonedes més segura, de la qual confien més de 2 milions d’usuaris de 170 països, ara permet als clients nord-americans comprar bitcoins, ethereum i Dai mitjançant transferències bancàries. La nova capacitat per als clients nord-americans està recolzada per més de 1.700 bancs nord-americans que permet una nova associació amb Wyre, un proveïdor líder de pagaments per a la indústria de la cadena de blocs..

La nova associació permetrà a BRD ampliar el seu full de ruta de productes per complir la seva visió a llarg termini de ser el centre de serveis financers mòbils líder en actius criptogràfics..

“Amb més de 6 milions de dòlars en actius criptogràfics protegits amb la marca BRD, hem demostrat ser el servei més fiable de la indústria”, va dir Adam Traidman, conseller delegat i cofundador de BRD. “Ens mantenim especialment centrats a integrar els millors socis de pagament amb les tarifes més baixes, com Wyre”.

“BRD és un dels millors equips de l’espai. Prioritzen la seguretat i la privadesa dels usuaris, tot i que afegeixen un valor significatiu “, va dir Michael Dunworth, CEO i cofundador de Wyre. “Tant BRD com Wyre tenen una gran quantitat d’experiència i no em podria emocionar més pel que oferirem a la comunitat amb el pas del temps”.

En utilitzar BRD per comprar BTC, ETH o Dai, els consumidors nord-americans ara podran enllaçar directament el seu compte bancari en menys de cinc minuts. A més de permetre als clients intercanviar de manera segura el seu fiat per criptomoneda, les transferències bancàries ofereixen les tarifes més baixes en comprar criptografia.

Els usuaris existents de BRD podran evitar preus tradicionalment alts i els nouvinguts que vulguin entrar a l’espai finalment tenen una opció assequible.

“Hem sentit constantment de clients dels Estats Units sobre les frustracions relacionades amb la manca d’innovació i simplificació dels líders actuals del mercat, concretament Coinbase”, va dir Aaron Lasher, director d’estratègia i cofundador de BRD. “Tot i que els jugadors més ben finançats s’han tornat més custodiats i centralitzats, BRD s’ha mantingut inerme en la seva missió d’aportar el valor bàsic de la cadena de blocs a les masses: descentralitzada i inclusiva”.

L’increment del creixement de BRD es produeix després d’una exitosa recaptació de la sèrie B de 15 dòlars el 2018. A principis de 2019, la companyia va aconseguir l’inici més ràpid de la història de la companyia:

  • DOBLAT: el nombre de transaccions dels primers 4 mesos del 2019
  • DOBLAT: el nombre de clients que intercanvien actius criptogràfics durant els primers 4 mesos del 2019
  • TRIPLAT: el nombre d’usuaris gratuïts existents que es converteixen en clients d’intercanvi premium

BRD proporciona als consumidors i inversors minoristes el la forma més senzilla d’iniciar-se amb bitcoin i criptomonedes. Els clients tenen flexibilitat per fer compres mitjançant targetes de crèdit, comptes corrents, efectiu o altres criptomonedes. BRD també empra un model de seguretat i privadesa líder en la indústria, que és realment descentralitzat i que aprofita les últimes tecnologies de seguretat disponibles a les plataformes mòbils..

Amb un valor estimat de més de 6 milions de dòlars nord-americans en actius criptogràfics protegits, BRD segueix sent la cartera mòbil de bitcoins i criptomonedes més fiable. El seu equip d’assistència mundial líder en la indústria té un temps de resposta mitjà inferior als 90 minuts, cosa que permet respondre ràpidament a qualsevol pregunta del client.

L’aplicació BRD està disponible per descarregar des de Tenda d’aplicacions o bé Google Play. Per obtenir més informació, visiteu BRD a www.BRD.com.


Quant a BRD

BRD és una empresa global que ofereix serveis financers habilitats per blockchain a la generació de mòbils. Oferim als consumidors la forma més senzilla i segura de comprar i protegir bitcoin i altres criptomonedes. Llançada el 2015 i amb seu a Zuric (Suïssa), BRD és una empresa amb suport empresarial que ha recaptat 55 milions de dòlars nord-americans dels principals inversors centrats en la banca, FinTech i la cadena de blocs..

Les aplicacions de criptografia de BRD estan disponibles per a iOS i Android a més de 171 països. Amb més de 2 milions de clients a tot el món, BRD ha acumulat un valor estimat de 6 mil milions de dòlars en actius criptogràfics sota protecció i és una de les aplicacions de finançament activades per blockchain de més ràpid creixement per a consumidors quotidians (una de les 10 millors aplicacions de finançament de 71 països)..

Quant a Wyre

Wyre és el proveïdor d’infraestructures líder en criptografia. Després de negociar més de 3.500 milions de dòlars en actius de criptomoneda i d’haver completat més de 1.000 milions de dòlars en pagaments comercials de divises amb criptografia com a ferrocarril, tenim una xarxa establerta de relacions amb principals bancs, borses i socis descentralitzats..

Mitjançant l’API de Wyre, els clients poden convertir instantàniament fiat en criptografia a més de 50 països, en 8 divises diferents i 3 criptomonedes. Ens centrem en el compliment, la concessió de llicències reguladores, la liquiditat i el processament de pagaments, de manera que els nostres socis poden fer el que millor fan, creant eines increïbles a la cadena de blocs.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

BRD

Spencer Chen, vicepresident de màrqueting global

Correu electrònic: [email protected]

Telèfon: (650) 200-3231

La publicació d’un comunicat de premsa de pagament en aquesta pàgina no hauria de ser vista com un aval per part de l’Oficina de monedes. Els lectors han de fer la seva pròpia investigació abans d’invertir fons en qualsevol empresa o servei.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map