BRD s’associa amb Coinberry per permetre la compra de criptografia accelerada

L’associació permet als clients canadencs comprar BTC, ETH i BCH més ràpidament que mai

SAN FRANCISCO, CA – (18 de juliol de 2019) – BRD, la cartera mòbil de criptomonedes més segura, de la qual confien més de 2 milions d’usuaris de 170 països, ara permet als clients canadencs comprar bitcoin, ethereum i bitcoin en efectiu per obtenir algunes de les tarifes més baixes de la indústria. Mitjançant la seva associació amb la plataforma canadenca de comerç criptogràfic de ràpid creixement Coinberry – Els clients canadencs de BRD podran comprar mitjançant targeta de crèdit, per cable o, sobretot, mitjançant e-Transfer, per obtenir finançament gairebé instantani i KYC ràpid que es pot completar en pocs minuts.

La nova associació permetrà a BRD obtenir els millors preus possibles per als clients i proporcionar una experiència de compra millorada.

“La solució de baix cost i alta velocitat de Coinberry ens permet donar servei al mercat canadenc que creix ràpidament al màxim de les nostres possibilitats”, va dir Kirill Gertman, vicepresidenta de productes de BRD. “Estem segurs que Coinberry ens ajudarà a oferir els millors preus i la millor experiència als nostres usuaris”.

La col·laboració permet una major velocitat a l’hora de fer compres de criptografia, a causa de la capacitat d’utilitzar e-Transfer. Mitjançant e-Transfer, els usuaris poden finançar un compte en qüestió de minuts i poden començar a negociar poc després.

“A Coinberry ens centrem a proporcionar la forma més fàcil i segura perquè les persones comprin i venguin criptomonedes. Estem encantats de poder oferir els nostres millors preus de la categoria i la nostra solució segura i altament eficaç als 80.000 usuaris canadencs de BRD “, va dir Andrei Poliakov, CEO de Coinberry..

La integració de Coinberry permetrà a BRD:

  1. Oferiu una experiència KYC ràpida
  2. Finançar comptes d’usuari en qüestió de minuts gràcies a e-Transfer
  3. Obteniu els millors preus possibles per als usuaris
  4. Oferiu tarifes baixes a la indústria
  5. Proporciona una experiència d’usuari millorada amb assistència ràpida

Coinberry lidera l’adopció de criptografia al Canadà i actualment és l’únic processador oficial de pagaments d’impostos realitzats en bitcoin per a diversos municipis canadencs. La seva sòlida plataforma i el compromís amb el servei al client els van convertir en el soci perfecte per als serveis ampliats de BRD.

BRD proporciona als consumidors i inversors minoristes el la forma més senzilla de començar amb bitcoin i criptomonedes. Els clients tenen flexibilitat per fer compres mitjançant targetes de crèdit, comptes corrents, efectiu o altres criptomonedes.

BRD també utilitza un model de seguretat i privadesa líder en la indústria que és realment descentralitzat i que aprofita les últimes tecnologies de seguretat disponibles a les plataformes mòbils. Amb un valor estimat de més de 6 milions de dòlars nord-americans en actius criptogràfics protegits, BRD continua sent la cartera mòbil de Bitcoin i criptomonedes més fiable.

El seu equip d’assistència mundial líder en la indústria té un temps de resposta mitjà inferior als 90 minuts, cosa que permet respondre ràpidament a qualsevol pregunta del client.

L’aplicació BRD està disponible per descarregar des de Tenda d’aplicacions o bé Google Play. Per obtenir més informació, visiteu BRD a www.BRD.com.

Quant a BRD

BRD és una empresa global que ofereix serveis financers habilitats per blockchain a la generació de mòbils. Oferim als consumidors la forma més senzilla i segura de comprar i protegir bitcoin i altres criptomonedes.

Llançada el 2015 i amb seu a Zuric (Suïssa), BRD és una empresa amb suport empresarial que ha recaptat 55 milions de dòlars nord-americans dels principals inversors centrats en la banca, FinTech i la cadena de blocs. Les aplicacions de criptografia de BRD estan disponibles per a iOS i Android a més de 171 països.


Amb més de 2 milions de clients a tot el món, BRD ha acumulat un valor estimat de 6 mil milions de dòlars en actius criptogràfics sota protecció i és una de les aplicacions de finançament activades per blockchain de més ràpid creixement per a consumidors quotidians (una de les 10 millors aplicacions de finançament de 71 països).

Quant a Coinberry Limited

Coinberry és un proveïdor de solucions de tecnologia financera registrat per FINTRAC, amb seu a Toronto, centrat en solucions de blockchain i moneda digital. Coinberry opera el Coinberry.com plataforma de negociació, que ofereix als membres la forma més senzilla i fiable de comprar, vendre i processar els pagaments realitzats amb Bitcoin, Ethereum i altres criptomonedes.

Liderant el camí per a l’adopció de Bitcoin i criptomonedes al Canadà, com a plataforma de divises digitals més innovadora i fiable del país, Coinberry és l’únic proveïdor de processament de pagament de criptomonedes del Govern municipal al Canadà..

INFORMACIÓ DE CONTACTE

BRD

Spencer Chen, vicepresident de màrqueting global

Correu electrònic: [email protected]

Telèfon: (650) 200-3231

La publicació d’un comunicat de premsa de pagament en aquesta pàgina no hauria de ser vista com un aval per part de l’Oficina de monedes. Els lectors han de fer la seva pròpia investigació abans d’invertir fons en qualsevol empresa o servei.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me