Bitlox Review: Guia completa d’aquesta cartera de maquinari

BitLox és una cartera de maquinari dissenyada per proporcionar la millor seguretat possible a les participacions de Bitcoin.

De fet, si es té en compte la composició física de la cartera, és que, atès que el cas és pràcticament indestructible, està format per aliatges de titani i aeroespacials. El BitLox també pot generar fins a 100 carteres, i 50 d’aquestes poden ser carteres ocultes que només es poden desbloquejar introduint el número de la cartera i un PIN especial per a la cartera individual..

Per descomptat, el Bitlox pot competir realment amb Ledger i Trezor??

En aquesta revisió de Bitlox, examinaré en profunditat la cartera, inclosa la seva seguretat, usabilitat i reputació de la comunitat. També us donaré alguns consells principals sobre com podeu utilitzar amb seguretat la vostra cartera Bitlox per protegir les vostres monedes.

Què és Bitlox?

Com ja s’ha mencionat, BitLox és una cartera de maquinari. Això significa que l’utilitzarà per emmagatzemar les claus privades de criptomoneda en un entorn fora de línia segur, lluny del risc que suposen els pirates informàtics. L’empresa existeix com a mínim des del 2014 i té la seu a Hong Kong (BitLox Limited).

Visió general de Bitlox Wallet

La cartera Bitlox Titanium

Tanmateix, tot i que existeixen des de fa força temps, encara són molt menys coneguts que la cartera de maquinari Ledger Nano o la col·lecció Trezor. Això pot ser degut a la manca d’iniciatives de màrqueting que la companyia ha anat desenvolupant.

Tot i això, les carteres BitLox fan la mateixa funció i es poden considerar segures. A més, els desenvolupadors han pres la decisió de fer que el seu programari per a aplicacions i el dispositiu de maquinari sigui de codi obert i estigui disponible al seu lloc GitHub. Això manté el codi a la vista del públic i permet fer més escrutini.

Models BitLox disponibles

Bitlox es presenta en tres models diferents, segons les vostres necessitats de seguretat.

 • BitLox Advanced: Aquest és el model base del BitLox. El seu estoig està fabricat amb aliatges aeroespacials i inclou la capacitat de crear 100 carteres diferents. Cada cartera pot tenir un nombre il·limitat d’adreces, cosa que la converteix en una manera perfecta d’amagar el vostre Bitcoin en una varietat de carteres i adreces petites. El cost del BitLox Advanced és de 98 dòlars.
 • BitLox Ultimate: The Ultimate es diferencia de l’Advanced en la construcció de la seva caixa, fabricada en titani. A part de ser indestructible, té les mateixes funcions de seguretat i seguretat que el BitLox Advanced i costa només 148 dòlars.
 • Privadesa extrema de BitLox: Aquesta cartera no només és indestructible, sinó que també inclou una volta USB de grau militar i el sistema operatiu TAILS preinstal·lat perquè pugueu enviar i rebre Bitcoin amb un anonimat complet. La versió Extreme Privacy de BitLox costa 198 dòlars.

Els tres models BitLox tenen una garantia completa de 5 anys i es poden personalitzar amb fins a 3 línies de text gravat o làser. Aquest gravat és un toc agradable que actualment no és una opció en cap de les altres carteres de maquinari.

Compatibilitats BitLox

BitLox està dissenyat per funcionar amb tots els sistemes operatius principals. És compatible amb Windows, Mac OS, Linux i el sistema operatiu mòbil Android. Els usuaris també poden descarregar una extensió de Chrome per al BitLox.

A més del suport per als principals sistemes operatius, BitLox també té suport per a 10 idiomes diferents:

 • Xinès
 • Txec
 • Anglès
 • Francès
 • Alemany
 • Italià
 • Portuguès
 • Rus
 • Espanyol
 • Turc

Pel que fa al suport per a altcoins, BitLox està darrere dels seus competidors. Em va decebre bastant veure que actualment (març de 2019) només és útil per emmagatzemar Bitcoin. No obstant això, el lloc web reclama suport per als altcoins Ethereum i ERC-20.

Seguretat BitLox

La seguretat és la millor característica de BitLox i el motiu pel qual voldríeu utilitzar BitLox sobre altres carteres de maquinari. Compleix amb els protocols BIP32 i BIP39 i és una cartera determinista totalment jeràrquica amb la capacitat d’utilitzar fins a un codi mnemotècnic de 24 paraules..

A diferència d’altres carteres de maquinari, cal un PIN per desbloquejar el dispositiu i, a continuació, cal un segon PIN per desbloquejar cada cartera individual. Fins i tot podeu establir els PIN fins al nivell de transacció.

Nota ?: Per a aquells falcons de privadesa, fins i tot podeu demanar la cartera BitLox mitjançant el servei ocult Tor: bitlox2twvzwbzpk.onion/

El BitLox té tres nivells de seguretat integrats:

 1. Estàndard: Es genera un mnemotècnic de 12 paraules per a la cartera, així com un PIN de 4-8 dígits.
 2. Avançat: Es genera un mnemotècnic de 18 paraules i podeu crear el vostre propi PIN que contingui fins a 20 caràcters. A més, hi ha altres mètodes avançats de “manipulació anti-dispositius”, com ara l’AEM o “Anti Evil Maid”.
 3. Expert: Crea una frase de recuperació mnemotècnica de 24 paraules i cal un PIN per a cada transacció.

Tot i que totes aquestes funcions són excel·lents, la cartera pot esdevenir aclaparadora per als usuaris nous. Es recomana que qualsevol persona nova a BitLox comenci amb la seguretat estàndard fins que es familiaritzi amb les funcions de seguretat addicionals.

Equip BitLox & Desenvolupament

Dana Coe Bitlox

Dana Coe. Font: Vimeo

BitLox es va crear a Hong Kong i la companyia continua establerta allà. Inicialment es van centrar en serveis per a criptomonedes i productes financers, però s’han centrat únicament en la cartera de maquinari BitLox. El CEO i fundador de BitLox és Dana Coe, que també va ajudar a crear la criptomoneda Aureus.

Abans de treballar a BitLox i Aureus, Dana era la propietària de DLC Science que fabrica i comercialitza equipaments educatius per a l’escolarització. També va treballar per a una empresa de màrqueting anomenada Heavy Hammer abans del seu paper a DLC. Qualsevol persona ho sap exactament com va avançar des dels programes educatius i el màrqueting cap a la seguretat cripto.

Al seu lloc web no hi ha cap altra informació sobre ningú que treballi per a l’empresa. Dit això, tenint en compte que el codi font s’ha fet públic, altres membres de la comunitat BitLox han mantingut i actualitzat el codi. La darrera actualització del dipòsit va ser el 28 de gener de 2019.

Atenció al client

Es pot contactar amb el suport per a BitLox per correu electrònic i per telèfon, cosa que és força inusual per a empreses relacionades amb criptomonedes. També podeu trobar el manual d’usuari detallat i un grapat de vídeos sobre la configuració i l’ús de BitLox al lloc web.

Sembla que tots aquests vídeos els ha fet el mateix Dana, però són bastant clars i concisos. Us guiarà mitjançant la configuració de la cartera, l’enviament de transaccions, el mode de transaccions expert i, per descomptat, l’accés a les vostres carteres ocultes.

Finalment, si no podeu contactar amb ningú al formulari de contacte o al número de telèfon, sempre podeu contactar-hi als seus comptes de xarxes socials. Bitlox executa un fitxer Compte de Twitter així com Facebook. Tots dos semblen ser força actius.

TAILS sobre el suport de Tor

BitLox va ser la primera cartera de maquinari que va donar suport a TAILS quan es va connectar a la xarxa Tor. Amb la versió 3.0 del suport TAILS es va afegir a Trezor mitjançant la cartera Electrum a TAILS, però això continua sent una mica difícil sense un coneixement avançat de les carteres de criptomoneda..

Si no us interessa crear una unitat USB amb TAILS instal·lat, BitLox és l’única cartera de maquinari amb TAILS preinstal·lada. Molt útil per als interessats en la seva privadesa.

Conclusió

Tot i que la cartera de maquinari BitLox pot ser la forma més segura de mantenir Bitcoin, la cartera pot ser bastant complexa de configurar i deixa moltes possibilitats a l’usuari de perdre o oblidar les seves frases inicials i els seus PIN. Els usuaris que acaben de començar amb el BitLox serien aconsellables seguir el mode estàndard fins que no se sentin còmodes amb totes les funcions del BitLox..

Un cop us sentiu còmode amb la configuració i l’ús de la cartera, és una experiència molt bona. L’usuari també ha comentat la pantalla BitLox, que mostra la vostra adreça pública i el vostre codi QR quan no s’utilitza, cosa que facilita la recepció de pagaments dels presents físicament..

La construcció és la primera de la seva categoria i, ja que BitLox ha estat de codi obert, hi ha una altra queixa sobre la cartera desapareguda. De fet, és una millora en Ledger, que no ha estat de codi obert a causa dels acords de NDA amb alguns proveïdors.

Tot i que els usuaris nous podrien tenir dificultats amb algunes de les funcions avançades, els usuaris veterans de carteres de criptomonedes segur que agrairan l’addició de TAILS, suport Tor i suport i2p.

El fet que cada BitLox tingui una garantia de cinc anys també és un avantatge, però tenint en compte la seva construcció, una garantia de 50 anys pot ser millor.

Imatge destacada a través de BitLox & Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me