Bitcoin Cash enviat a l’adreça BTC? El Bitcoin Cash Bandit ajudarà … Per un preu

Hi ha una tendència inquietant que sembla que només creix en abast i en escala. Cada cop és més, els usuaris envien Bitcoin Cash (BCH) a les carteres de Bitcoin (BTC) per error. En alguns casos, els fons poden ser recuperables. Tanmateix, en la majoria dels casos, un cop enviats a una adreça equivocada, els diners han desaparegut. Període. Per tant, per què passa això i per què tan sovint??

Instantània d’algunes de les preguntes sobre aquest problema a Stack Exchange

Confusió compost

Els principals responsables d’aquest problema sovint repetit es redueixen a aquestes dues qüestions. Un, és que la majoria de les carteres Bitcoin i Bitcoin Cash no poden diferenciar entre una adreça BCH i una adreça BTC. Normalment, les carteres són prou intel·ligents per saber si una adreça no és vàlida. Per exemple, si s’intentés enviar Ethereum a una adreça de Litecoin, la cartera sabria que l’adreça no tenia el format correcte i impediria la transacció.

Tanmateix, amb BTC i BCH utilitzen exactament el mateix format d’adreça. Com a resultat, si un usuari confon erròniament les dues monedes, els fons continuaran sent enviats i potencialment perduts per sempre.

El segon problema podria ser simplement la similitud entre els noms de les dues monedes. Els usuaris sense experiència simplement no podrien entendre que hi ha una diferència molt significativa entre ‘Bitcoin’ i ‘Bitcoin efectiu’, i que els dos no són intercanviables. Imagineu-vos per un moment si “USD Cash” i “USD” eren dues monedes completament diferents. La confusió causada seria palpable en el millor dels casos.

El bandoler BCH entra a l’escenari a l’esquerra

Algú va aparèixer a Reddit les darreres 24 hores i va publicar el mateix missatge a tres subredits relacionats amb Bitcoin i Bitcoin Cash (r / bitcoin, r / btc i r / bitcoincash) que afirmen que han reclamat amb èxit tots els BCH enviats per error a adreces BTC. De moment, s’ha trobat l’adreça BCH aquí, i actualment té 493.544 BCH. Aquest toal val més de 600.000 dòlars.

La persona o el grup d’individus que utilitzen el nom de Reddit bchsegwitrecover afirmen que si podeu proporcionar una prova de propietat suficient, us retornaran els fons, menys una “comissió de recuperació” del 30%.

La comunitat respon

La resposta de la comunitat al bandoler BCH ha estat mixta. Alguns els han anomenat un heroi, un barret blanc (és a dir, hacker útil i no nefast) i d’altres encara els diuen un estafador..


Redditor PVmining va comentar el bandit, dient: “Tot i que crec que el que va fer [el bandoler] és qüestionable moralment i legalment, és un truc molt intel·ligent”.

c1on, que va perdre fons diu: “Així que vaig perdre uns 1.000 dòlars en enviar bch a una adreça btc de Segwit amb canvi de forma. Diuen que no el poden recuperar, hi ha alguna possibilitat que pugueu? ”

Usuari Sureshok, que sembla que no té sort, diu: “Estic en aquesta llista. Les monedes que he enviat provenien d’un intercanvi. així que no puc signar cap missatge des d’aquesta entrada. és correcte?”

Al que els propis bandolers va respondre: “Això és correcte. A no ser que pugueu aconseguir que l’intercanvi us signi un missatge, em serà difícil recuperar les vostres monedes “.

Alguns Redditors han expressat la seva molèstia amb el bandoler, declarant que són excessivament llaminers. Com Redditor bch_ftw, qui dit: “De debò creieu que l’esforç val més de 200.000 $? Vinga. Preneu 100 dòlars per hora o alguna cosa raonable. O bé, sapigueu, envieu-vos-ho tot de franc ara mateix perquè sou un bon noi que es preocupa per la gent. Només són diners. Caram cobdícia, home “.

Sembla, però, que la majoria aprova en gran part al bandoler. El comentari anterior de bch_ftw, a la premsa, va votar negativament a un mínim de 7, mostrant la desaprovació general de la comunitat.

Autèntic bandoler o heroi incomprès?

L’adreça que conté els fons “recuperats” encara mostra les transaccions. Tot i que és massa aviat per dir-ho, és segur dir que el bandit de BCH és honest i retornarà fons on l’emissor pugui demostrar que és propietari. Tanmateix, els usuaris que han enviat des d’un intercanvi probablement no tenen sort. No podran proporcionar el tipus de prova que demana el bandoler. En aquests casos, el bandit segur que mantindrà els fons després d’un temps encara indefinit.

El que és cert, però, és que si el bandoler fos completament nefast i egoista, no podrien fer res i conservar els fons per a si mateixos. Si el bandoler compleix amb la seva promesa de retornar almenys alguns dels fons, és segur dir que podem considerar que almenys serien un antiheroi incomprès, en lloc d’un vilà directe..

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map