Binance Review 2020: segur per al comerç i l’emmagatzematge de criptografia?

>

Aquesta revisió forma part d’una sèrie de revisions d’intercanvi criptogràfic. Les nostres darreres ressenyes avaluades Kraken, Bittrex, Huobi, KuCoin, Poloniex, i Coinbase Pro. Estem publicant ressenyes de cadascun dels millors intercanvis, així que no us perdeu cap d’aquestes actualitzacions unint-se al nostre grup Telegram.

Aquells lectors que ja operin amb Binance, inscriviu-vos a un Compte de gambetes per començar a automatitzar la vostra estratègia comercial. La configuració només triga 5 minuts i pot augmentar els rendiments sobre una simple estratègia de compra i retenció en més d’un 305%!

Bots de negociació

Els robots de comerç criptogràfic s’han convertit en un tema candent per a milions d’usuaris de criptomonedes de tot el món. Buscant maneres d’automatitzar la seva estratègia i superar el mercat.

És temptador dir-ho Binance no necessita presentació, però, de nou, no estaria de més refrescar-se sobre com i per què Binance s’ha convertit en l’intercanvi de criptomonedes més important del món. Per a la majoria d’empreses, productes, actius i serveis, el camí cap a la part superior de qualsevol indústria respectiva no sol ser directe. No es pot dir el mateix amb Binance: en els dos anys transcorreguts des de la seva ICO, Binance ha conquerit totes les fites alhora que trenca la seva competència a trossos.

Tornem enrere fins al principi. El 13 de juny de 2017, cap a les 23:00, L’equip fundador de Binance va decidir definitivament crear l’intercanvi i es va establir el 14 de juliol del mateix any que la data de l’ICO. Durant el mes intermedi, l’equip es va proposar crear el llibre blanc i establir les bases per al que es convertiria en l’intercanvi més llegendari de la cripta. L’ICO va ser un èxit instantani, que va recaptar 15 milions de dòlars just a temps per atrapar la llegendària cursa de bitlles de Bitcoin que va arrencar la segona meitat del 2017.

Al principi, Binance va tenir un començament poc propici. Les fitxes que hi figuraven semblaven caure a l’instant en el que es va conèixer com el “bes de la mort de Binance”. Tot i això, això no va impedir que l’intercanvi capturés immediatament grans quantitats de quota de mercat d’intercanvi. La seva fórmula era senzilla: proporcionaven una interfície d’usuari increïblement intuïtiva, senzilla i ràpida que tenia poc o cap temps d’aturada.

Fins a Binance, els usuaris d’intercanvi criptogràfic feia força temps que patien els intercanvis incomplets, il·líquids i mal organitzats. Molts intercanvis van aparèixer i van desaparèixer durant la nit; cosa que hauria estat bé si no hagués estat perquè quan van desaparèixer ho van fer amb els fons dels usuaris. Coinbase era un raig d’esperança en aquell moment, però les seves ofertes eren escasses, cosa que va fer que els comerciants més aventurers creessin comptes en borses estrangeres fosques mitjançant Google Translate. Aquells van ser els dies.

Va arribar Binance, i tot això va canviar. Els altcoins que abans no es podien obtenir estaven de sobte –i fàcilment– disponibles en una bossa que tenia un suport d’usuaris reals i un motor de comerç ràpid i increïble. Però això no és tot el que Binance va aportar al joc. Binance Coin (BNB), el testimoni natiu de l’intercanvi, pot haver estat la peça de resistència.

Binance va introduir una opció als comerciants que els permetia pagar les seves comissions de negociació a BNB, cosa que va reduir significativament les comissions de negociació. Encara avui és així. El brillant moviment de poder per incorporar un testimoni a la barreja també es va recolzar en la tokenòmica que va canviar el joc, però més detalls més endavant.

És bastant difícil parlar de Binance sense mencionar Changpeng “CZ” Zao, el director efusiu, carismàtic i franc de l’intercanvi. L’intercanvi no ha estat exempt de problemes, però la diferència entre ell i altres intercanvis amb problemes és que altres intercanvis no tenen CZ al capdavant..

A principis d’aquest any, Binance va ser piratejat per més de 7.000 BTC (40 milions de dòlars en aquell moment). L’atac, encara que significatiu, va servir per posar de manifest per què el món ha confiat tant en Binance. En un acte de total transparència, CZ va alertar el món immediatament sobre l’atac a través de tots els canals de xarxes socials de l’intercanvi, inclòs el seu compte personal de Twitter, i va assegurar als usuaris de Binance que el fons SAFU de l’intercanvi cobriria totes les pèrdues. A més, CZ va fer el pas extremadament preventiu de suspendre els dipòsits i les retirades durant una setmana després de la pirateria mentre s’actualitzava la seguretat de la borsa..

La dominació mundial de Binance ha estat ajudada per una ràpida expansió als mercats amb llocs d’intercanvi regionals específics Binance Uganda, Jersey i Singapur, tot a més del seu servei global. No obstant això, en lloc de concentrar el seu poder en un intercanvi centralitzat, Binance ha iniciat passos per descentralitzar els seus serveis llançant la seva pròpia cadena de blocs anomenada Binance Chain.

Ara que ja esteu una mica més familiaritzats amb l’ampli abast de l’ecosistema Binance, fem una ullada a les femelles de l’intercanvi.

Obertura d’un compte

Obtenir accés a un nou compte de Binance és senzill. L’equip de Binance és conscient que moltes, si no la majoria, de les persones que utilitzen el seu intercanvi són noves en el comerç i la inversió en criptografia. Amb aquest objectiu, Binance ha sofert diversos redissenys, sent el més recent a finals de juny de 2019, tot per satisfer una estètica més senzilla..

Per crear un compte, haureu de dirigir-vos a Binance.com (comproveu sempre que l’adreça sigui correcta) i fer clic al botó “Registra” a l’extrem superior dret. Si sou resident als EUA, no podreu crear un compte. En lloc d’això, haurà d’esperar fins que Binance.US s’estrena al setembre.

Per tant, suposant que no sou resident als Estats Units, podeu continuar endavant i introduir tant una adreça de correu electrònic com una contrasenya abans de prémer “Crea un compte”. . Rebràs un missatge de correu electrònic per verificar el compte nou que pots seguir endavant i fer clic a, a continuació, voilà, per obtenir el moment d’esgotar-se.

El primer que voldreu fer és habilitar la seguretat 2FA al vostre compte d’intercanvi. Binance anima encaridament a tothom a fer-ho, i nosaltres també. Utilitzeu Google Authenticator o qualsevol altra aplicació 2FA que vulgueu. A més, Binance us enviarà un correu electrònic cada vegada que vulgueu retirar-vos del vostre compte. Per finalitzar la retirada, haureu de fer clic a l’enllaç del correu electrònic. Per últim, però no menys important, podeu habilitar un codi antifishing des del vostre compte de Binance. Si ho feu, podeu crear un codi que aparegui a tots els correus electrònics de Binance a partir d’aleshores; d’aquesta manera, podeu estar segur que feu clic a un correu electrònic original de Binance, no pas un fals.

Per començar a utilitzar el vostre nou compte de Binance, només cal que aneu a la pàgina de dipòsits i busqueu l’element que voleu transferir. Una vegada més, comproveu triple l’adreça de la cartera personatge per personatge abans d’enviar res. Si ho feu, us estalviarà el dolor d’enviar irremeiablement Bitcoin Cash a una adreça de Bitcoin SV.

Quan hàgiu finançat la vostra cartera, ja podreu canviar. Binance té dues vistes en funció de les vostres necessitats. A la part superior esquerra, just a prop del logotip de Binance, hi ha un botó d’intercanvi.

Passeu-hi el cursor per ampliar dues opcions de visualització: “bàsica” i “avançada”. Després de triar la visualització que millor s’adapti al vostre nivell d’experiència, és hora de canviar.

Funcions i serveis

Binance és, sens dubte, l’intercanvi amb més funcions disponibles en l’actualitat.

  • Plataforma de llançament – Binance ha fomentat el naixent moviment IEO (Initial Exchange Offering) mitjançant la introducció de Launchpad, la seva plataforma per incubar i allotjar IEO. Anteriorment, els inversors havien de fer la seva pròpia investigació diligent sobre les ICO abans de passar per les dificultats d’invertir-hi. Amb Launchpad, els inversors encara han de realitzar la seva pròpia investigació, però poden estar segurs que Binance ja ha examinat els projectes amb temps. Com que Launchpad és una plataforma d’inversió elegantment dissenyada, el nivell de noves inversions ha augmentat significativament des dels dies ICO.

  • Negociació de marges – Tot i que la funció de comerç de marge encara no està activa, està a punt de ser-ho. Com a part de Binance 2.0, una actualització general de la majoria de l’ecosistema de comerç de Binance, el comerç de marges us permetrà fer operacions de palanquejament com ja podeu fer a BitMex. Inicialment, el comerç de marge només admetrà els següents tokens: BTC, ETH, TRX, XRP i BNB.

  • Escalabilitat – Els usuaris de Binance han entès que, tret que estigui previst un temps d’inactivitat, pràcticament no hi ha cap interrupció del servei en cap moment. Fins i tot quan BTC experimenta un dia de més de 40.000 milions de dòlars en volum de negociació, l’intercanvi funciona de manera agradable i fluida. Probablement, això té alguna cosa a veure amb la capacitat de l’intercanvi d’admetre més de 1.400.000 transaccions per segon. Amb més de 1.200 milions de dòlars en volum de transaccions diàries de mitjana, Binance és un centre financer a diferència de gairebé qualsevol altre de la criptoverse.

  • Cadena Binance – L’últim punt és cert perquè l’intercanvi centralitzat (CEX) de Binance és exactament això: centralitzat. Binance, però, s’està allunyant de la centralització i ho fa en un clip ràpid. Binance Chain és l’esforç descentralitzat de blockchain de la companyia que també dóna suport a l’intercanvi descentralitzat Binance (DEX). El Binance DEX admet moltes de les mateixes monedes que el CEX, però també ofereix molts altres actius que arriben a l’intercanvi mitjançant un vot de la comunitat. En el futur, Binance Chain pot fins i tot ser un competidor ferotge per Ethereum. Tenint en compte el nombre de projectes que surten a Binance Chain a partir de cadenes de competència, els dies d’Ethereum com a número 2 de criptografia poden ser limitats.

  • Binance Estalvi – El compte d’estalvi flexible és una manera senzilla de participar en els mercats de préstecs i obtenir rendiments. Els comptes d’estalvi Binance permeten ingressos i amortitzacions en qualsevol moment. APY estimat per als actius suportats per Binance oscil·la entre el 2% i el 56%.

Binance Coin ($ BNB) i tarifes

Binance utilitza un sistema nou per a les comissions de negociació. Bàsicament, podeu pagar el preu íntegre de les vostres comissions de negociació o bé podeu pagar a un tipus de descompte si compreu i manteniu BNB i, a continuació, pagueu les comissions de negociació amb això. Sense fer servir BNB, les comissions de negociació ascendeixen al 0,1% de cada operació que realitzeu. Mitjançant BNB, la comissió de negociació per operació és del 0,075%.

Tot i això, BNB no és bo per a això. Podeu comprar i mantenir BNB per entrar a les loteries Binance Launchpad. En fer-ho, podreu ser dels pocs que redueixen la inversió en l’última oferta d’IEO. Tenint en compte que la majoria dels IEO de Binance Launchpad han passat al nord dels guanys del 400% +, no està mal conservar una mica de BNB a la cartera.

Finalment, al final de cada trimestre financer, Binance utilitza el 20% dels seus beneficis trimestrals per comprar BNB al mercat: després el crema del subministrament. La qüestió és regular l’oferta de fitxes i fer-la més escassa, mentre la demanda de la moneda continua augmentant. Amb un augment dels casos d’ús i dels productes al voltant de l’ecosistema Binance, la demanda de BNB està en el màxim històric, cosa que es reflecteix en l’increment constant de la valoració de BNB.

Seguretat

Binance utilitza les últimes novetats en IA, forense de blockchain i tecnologia de seguretat per bloquejar el seu intercanvi i mantenir-lo segur per als usuaris. Viouslybviament, una gran part de mantenir un intercanvi segur no només és mantenir la tecnologia de seguretat actualitzada, sinó també tenir un personal de suport puntual. Binance, per sort, té les dues coses.

De vegades, i depenent del problema, Binance pot proporcionar assistència en temps real. Això és bastant especial al món de la criptografia, sobretot si esteu acostumat a negociar en borses il·lícides puntuals on no existeix suport.

La millor part de les mesures de seguretat de Binance, però, és la seva Programa SAFU. SAFU significa Secure Asset Fund for Users i és un fons d’assegurances únic per a usuaris de Binance. Binance assigna el 10% dels beneficis de les seves comissions de negociació al fons per cobrir les pèrdues que pateixin circumstàncies imprevistes, com ara pirates informàtics. El mecanisme SAFU ja és un èxit important: després de l’esmentat esborrany de 40 milions de dòlars, Binance va cobrir els fons robats dels usuaris mitjançant SAFU.

El bo i el dolent

Si aquesta revisió és un aval brillant de Binance, probablement sigui així. Binance no és res menys que un intercanvi sorprenent que també s’ha convertit en una institució criptogràfica. Per a molts comerciants, Binance s’ha convertit en sinònim d’inversió en criptomoneda. Tot i que Coinbase encara pot prendre el pastís per als nous comerciants, aquells que ja s’han mullat els peus i busquen una experiència de comerç criptogràfica més profunda trobaran que Binance ofereix.

La gamma impressionantment àmplia d’ofertes de productes, funcions i una dedicació incansable a fer de l’intercanvi un lloc millor per operar s’afegeixen per convertir Binance en una destinació criptogràfica de primera categoria. Fins i tot si podeu trobar els mateixos actius en una altra borsa, us haureu de preguntar: l’altre canvi em cobrirà en cas que la meva cartera estigui piratejada? Si la resposta és no, considereu fer de Binance el vostre nou millor amic.

CZ és transparent, disponible i sembla un home realment bo amb ganes de millorar la criptografia per a tothom. Binance exchange ho reflecteix. La seva missió de descentralitzar-se en els propers anys és noble i, atès que gairebé tota la competència és imitada i imitada, probablement també lideraran el futur cap als intercanvis descentralitzats principals..

Binance també admet el que considerem la millor gamma d’actius digitals del mercat. Hi ha una raó per la qual aconseguir que un actiu aparegui a Binance es consideri un èxit important, ja que no enumeraran res. Aquesta actitud és un avantatge important per als comerciants i inversors que busquen una qualitat superior a la quantitat.

Valoració

Valoració total: 4,8

Binance és simplement un paradís per a usuaris avançats de criptomoneda, institucions i comerciants actius. Tot i que és una corba d’aprenentatge per a principiants, Binance ha estat líder mundial per raons òbvies.

Lectura addicional

Revisió d’intercanvi de criptomonedes Coinbase Pro

Revisió de KuCoin: és millor que Binance?

Com es construeix un fons d’índex criptogràfic

Consells per a la selecció d’actius de cartera

Gamba és una aplicació de gestió de carteres de criptomonedes i bot de negociació que admet tots els intercanvis de criptografia importants, inclosa Binance. En enllaçar el compte de Binance amb Shrimpy es desbloquen funcions comercials convenients que us poden ajudar a automatitzar la vostra estratègia de criptografia. Proveu-ho avui mateix!

API Universal Crypto Exchange de Shrimpy són les úniques API unificades per a intercanvis de criptografia dissenyades específicament per a desenvolupadors d’aplicacions. Recopileu dades de transaccions o llibres de comandes en temps real, gestioneu comptes d’intercanvi d’usuaris, executeu estratègies comercials i simplifiqueu la manera de connectar-vos a cada intercanvi.

Segueix-nos a Twitter i Facebook per obtenir actualitzacions i fer qualsevol pregunta a les nostres sorprenents i actives comunitats Telegrama & Discòrdia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me