Arriba Fiat compatible amb Blockchain! Què vol dir això?

El 21 de febrer, Charlie Lee, de Litecoin, va dirigir-se a Twitter i va fer un tweet críptic sobre l’apassionant canalització de productes de WEG Bank. No cal dir que la promesa que una institució bancària tradicional s’impliqués més a la criptomoneda va caure molt bé al Crypto Twitterverse:

Quins productes apassionants insinuaven Charlie Lee? Una setmana més tard, sembla que tenim una de les respostes i sembla que implica els nous socis de WEG Bank, Nimiq i Agora Trade.

El pla per a un nou pont Crypto-to-Fiat

Nimiq, un sistema de pagament de criptografia disruptiu, va anunciar recentment que el projecte ha creat el pla per fer-lo Compatible amb cadenes de blocs de divises (USD, EUR, etc.). S’ha continuat treballant en aquest nou pont Crypto-to-Fiat en col·laboració amb WEG Bank i Agora Trade.

En poques paraules, aquesta innovació se centra a fer que les monedes fiduciàries, com l’euro, es comportin directament com si fos un testimoni de la cadena de blocs. Això permet un intercanvi de valor sense interrupcions entre el cripto i el món bancari tradicional.

Col·labora amb WEG Bank

Els membres de l’associació. Imatge via Weg-Bank

A més, Nimiq ha eliminat la necessitat d’un únic intermediari centralitzat, per exemple. processadors de pagament i borses, per controlar els dos actius que s’estan negociant. Encara millor, funciona sense que un tercer controli mai les claus privades de l’actiu criptogràfic.

Ara, això pot semblar una amanida de paraules per a moltes persones. En poques paraules, tot això vol dir que Nimiq ha trobat una manera perquè els titulars de criptogràfics venguin les seves monedes directament als titulars de comptes bancaris fiat i viceversa, sense confiar els actius criptogràfics a un tercer com una borsa.

Qualsevol persona que hagi comprat o venut actius criptogràfics per divises, sabrà que no és tan senzill ni perfecte com hauria de ser. De fet, podríeu estar esperant un parell de dies perquè el vostre dipòsit fiat arribi a Coinbase i després haureu de transferir Bitcoin o Ethereum a un intercanvi de criptografia a criptografia per comprar l’altcoin que vulgueu..

Tot plegat crea una cadena de cèrcols per saltar i la veritat és que molta gent simplement renuncia. Aquesta és una mala notícia per a una adopció més àmplia de criptografia.

A més, el Escàndol de Quadriga, on un intercanvi de criptomonedes suposadament va perdre les claus privades per 135 milions de dòlars de fons d’usuaris, destaca els avantatges d’oferir als titulars de criptomonedes una forma alternativa de vendre les seves monedes per moneda fiduciària, sense haver de confiar les claus privades a un intercanvi.

El nou enfocament de Nimiq té com a objectiu revolucionar la manera d’intercanviar valor entre el sistema bancari tradicional i l’univers de les criptomonedes, eliminant moltes de les complicacions i barreres que existeixen..

Aquesta innovació no només és pertorbadora per als actuals titulars de criptomonedes, sinó que també pot fer que els mercats de criptomonedes siguin molt més accessibles i segurs per als nous partidaris de criptomonedes..

Fiat compatible amb blockchain: com és pertorbador?

El nou pla de Nimiq té el potencial eliminar intermediaris innecessaris tant per a titulars de criptografia com per a comerciants.

Processadors de pagament de criptografia en línia:

Suavitzeu la fricció que existeix entre la criptomoneda i el món bancari tradicional, permetent l’intercanvi de valor entre els dos ecosistemes. El problema és que aquests intermediaris (com Simplex) solen cobrar fins a un 5% en les transaccions i afegeixen una altra capa que els titulars de criptografia han de confiar.

El nou pont de cripto-a-fiat de Nimiq podria alterar completament i eliminar la necessitat de processadors de pagament de criptografia en línia. En integrar-se directament amb intercanvis descentralitzats, elimina la necessitat de processadors de custòdia de tercers com BitPay.

Sense recepta (OTC)

D’acord amb Investigació del grup TABB, aquests mercats són tres vegades més grans que els mercats de canvi i simplement coincideixen amb els titulars de criptografia d’alt valor amb compradors fiduciaris d’alt valor.

No cal dir que els operadors OTC cobren comissions importants per aquest servei i, si la nova solució de Nimiq arriba a l’escala, podria suposar un desafiament important per a aquests mercats oferint una solució còmoda i eficient per fer coincidir i executar transferències entre criptografia i fiat..

Stablecoins

Aquest mercat es troba actualment ~ 2.800 milions de dòlars. Un dels principals usos de les monedes estables (que intenten replicar el valor del dòlar) és proporcionar una manera còmoda perquè els propietaris de criptografies es cobreixin contra la volatilitat dels mercats criptogràfics..

El nou pont de cripto-a-fiat de Nimiq està dissenyat per oferir als propietaris de criptografies una nova i còmoda manera de traslladar els seus fons a fiat real, eliminant alhora la necessitat de confiar en monedes estables no auditades..

Hola Nimiq OASIS

Nimiq, treballant amb WEG Bank AG i l’intercanvi de criptomonedes sense custòdia Agora.Trade, és pioner en un enfocament totalment nou de com els bancs tracten la criptografia construint un pont de criptografia a còpia.

Si aquests noms us semblen familiars, és perquè Litecoin i TokenPay tenen un estaca a WEG Bank i Reto Trinkler van fer la llista Forbes ‘30 Under 30 ’.

Es tracta d’una col·laboració revolucionària que podria proporcionar la interrupció necessària per iniciar l’adopció massiva de criptografia, facilitant la interfície entre fiat i criptografia..

Nimiq OASIS

Imatge mitjançant Nimiq

El pla innovador permet la moneda fiduciària, com la Euro mateix, per comportar-se com si fos un testimoni de la cadena de blocs. La tecnologia es diu la Nimiq OASIS (Obolígraf Aset Swap Jointeracció Scheme), que és la solució de capa mitjana que connecta Agora Trade amb WEG Bank.

Com que permet l’intercanvi fiat a criptogràfic, funciona sense haver d’emetre ni utilitzar monedes estables. Podeu trobar més detalls sobre aquesta innovadora solució El bloc oficial de Nimiq.

Nimiq OASIS podria alterar completament la manera com es compra i es ven la criptografia amb moneda fiduciària. Com més ampli la visió és permetre que altres intercanvis, bancs, fiat i criptomonedes integrin i aprofitin Nimiq OASIS en el futur. Això permetria encara més usuaris de criptografia i institucions financeres eliminar intermediaris com els processadors de pagaments i permetre una còmoda transferència de valor entre els dos ecosistemes.

Els socis actuals de Nimiq van fer les següents declaracions sobre la col·laboració. D’acord amb Matthias von Hauff, Conseller delegat de WEG Bank AG:

Durant els darrers dotze mesos, hem estat estudiant diverses maneres d’ampliar les nostres activitats bancàries bàsiques a la comunitat blockchain. Amb Nimiq, hem estat capaços de desenvolupar no només una interfície de pagament rellevant que tingui el potencial de revolucionar la nostra manera de tractar les criptomonedes, sinó també una associació innovadora i potent.

I, segons Reto Trinkler, el cofundador d’Agora Trade:

La regulació excessiva i la manca d’innovació condueixen al desenvolupament d’intercanvis de custòdia i d’intermediaris financers com les estables. Combinant un testimoni de pagament fàcil d’utilitzar, un intercanvi no custodial i un banc fiduciari innovador, tornem al cor del que és la blockchain; Autosobirania i eliminació d’intermediaris innecessaris

Agora Trade també va accedir a Twitter després de fer l’anunci oficial de Nimiq. Una cosa és clara: Nimiq OASIS redueix la bretxa entre el sistema bancari tradicional i els mercats de criptomonedes.

Compte amb el món, s’acosta un fiat compatible amb blockchain!

Imatge destacada a través de Fotolia

Exempció de responsabilitat: l’autor té algunes NIM a la seva cartera i Nimiq rep una compensació independent a llarg termini. Aquest article no s’ha d’interpretar com a consell d’inversió. Feu sempre la vostra pròpia investigació.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me