Aquí teniu per què la prohibició de Google CryptoCurrency i ICO és bona

Hi ha hagut moltes novetats sobre la notícia que Google prohibirà els anuncis relacionats amb criptomonedes.

El tema més comú ha estat el que emana de la premsa convencional, que probablement retardarà l’adopció i conduirà a una manca de consciència de les criptomonedes. En realitat, això està molt lluny de la veritat.

De fet, és probable que aquestes prohibicions de Google facin l’ecosistema molt més saludable, ja que només es presentarà el contingut més fiable i fiable als usuaris que decideixin cercar temes concrets..

Abans d’explorar els beneficis subjacents, aprofundim en el fons de la prohibició.

Seguint Facebook

Google no va ser la primera empresa a implementar una prohibició d’anuncis sobre criptomonedes. Aquest títol recau en un dels seus rivals, Facebook. A finals de gener, Facebook ho era permetent als seus anunciants sapigueu que restringirien qualsevol addició relacionada amb la criptografia.

No només van prohibir els anuncis de criptomonedes, sinó que també van assumir la sospitosa indústria de les opcions binàries. Estarien prohibint els anuncis relacionats amb aquests instruments i seguint amb les seves altres plataformes com Instagram.

Es va especular molt si Google seguiria el seu exemple. De fet, n’hi havia informes que els reguladors canadencs i nord-americans intentaven pressionar el gegant de la cerca perquè limités també aquests anuncis a la seva plataforma.

Segons Jason Roy de la Comissió de Valors de Manitoba:

estem molt satisfets amb la decisió de Facebook. La meva esperança és que Google adopti una política similar, en què anomeni específicament productes com opcions binàries, ICO i criptomonedes..

Google va descartar inicialment això, ja que ja havien fet diversos canvis que van millorar la qualitat dels anunciants. Per exemple, ja prohibien qualsevol anunci que fos enganyós intencionadament.

El canvi de cor de Google

Després d’unes quantes setmanes d’intens cabilde dels reguladors, Google va decidir que efectivament implementarien una prohibició d’anuncis que promocionessin productes financers qüestionables des de les seves xarxes publicitàries..

En una actualització de la seva publicitat termes del servei, Google va declarar que els anunciants ja no podrien publicar opcions binàries, criptomonedes i productes relacionats.

Hi havia algunes excepcions per als anunciants que eren corredors legítims que volien promocionar CFD, apostar per distribuir o forex. Haurien de sol·licitar una exempció de Google per promocionar-la.

No hi ha més estafes, no hi ha més correu brossa

El que sol oblidar la majoria de la gent és que l’ús de Google Adwords té una barrera d’entrada molt baixa. Qualsevol corredor de botiga de bucket o ICO estrany pot promocionar el seu lloc a la primera pàgina de Google simplement comprant anuncis PPC.

Resultat de Google ICO Adwords

Imatge mitjançant la Cerca de Google de “ICO”

Per exemple, a la imatge de la dreta teniu un lloc web que ofereix a les empreses el seu propi ICO.

Per només 4.999 dòlars, es pot crear una criptomoneda completa amb tauler de control, cadena de blocs i el Llibre blanc. Un servei real “complet”.

De la mateixa manera, els venedors de clics amb esquer han utilitzat activament aquestes xarxes publicitàries per promoure històries brossa de riqueses i sistemes secrets desconeguts. També se sap que les estafes ICO i els esquemes fraudulents de pesca han utilitzat els anuncis per generar trànsit.

Per als usuaris que coneguin prou com es publiquen aquests anuncis, sovint només saltaran els anuncis de pagament i aniran directament als resultats orgànics. Se sap que aquests anuncis sovint només s’utilitzen per passar dels resultats més rellevants.

En aquest moment, quan algú busca “Bitcoin”, se’l dirigirà a la pàgina del llibre blanc original o al lloc web principal de Bitcoin. No se’ls presentarà cap addició a una ICO fosca que ofereix “guanys il·limitats”.

Quan algú busca un “intercanvi de criptomonedes”, no se li presentarà un domini fals que intenti un atac homogràfic que recollirà les seves credencials. Se’ls presentarà una llista ben pensada de corredors legítims de criptomonedes per influents de la indústria de confiança.

Per què és bo per a l’ecosistema?

Frau a Google Ads

Simplement, si Google elimina els anuncis d’aquestes paraules clau, s’asseguren eficaçment que aquells que són més susceptibles de caure en estafes no ho faran. Estan eliminant un flux d’ingressos d’actors qüestionables.

També vol dir que aquests nous inversors de l’ecosistema de criptomonedes no seran enganyats per falses afirmacions de riquesa ràpida. Se’ls presentarà un contingut responsable que els proporcioni la informació més precisa del mercat.

Si hi ha moltes menys víctimes als mercats de criptomonedes, hi ha molta menys gent que es pot queixar de les fortunes perdudes per les males inversions. No llegirem cap titular més sobre les estafes de sortida d’ICO que entelen la reputació dels projectes legítims.

Al final, això podria ser un gran pas per a l’adopció a llarg termini. Com menys anuncis són ridículs els usuaris a veure els seus resultats de cerca i els seus feeds de notícies, menys és probable que tinguin en compte les criptomonedes..

En ser presentats només amb el millor contingut amb més informació, aquests lectors es veuran obligats a conèixer els fonaments subjacents de les criptomonedes i per què la tecnologia blockchain és tan revolucionària.

Això crearà un bucle de retroalimentació positiva per a la seva adopció i informació en línia. Inversors seriosos que prenen decisions d’inversió sobre tecnologia seriosa.

Mantingueu la calma i HODL activat

Si és probable que els mercats de criptomonedes perdin inversors sobre la base de menys anuncis de criptomoneda i ICO, és millor. Qualsevol “inversor” que hagi comprat un ICO només a causa d’un anunci de Google, no hauria d’haver invertit.

A mesura que es comença a disminuir l’esquer de clic que persegueix els compradors, l’adopció seriosa de criptomonedes per part d’inversors institucionals pot continuar. La innovació en criptocurrènia segueix avançant en un moment feble i aquests inversors en són plenament conscients.

A la llarga, només necessiteu HODL les vostres monedes i eviteu el FUD que perpetuen els mitjans de comunicació. Al cap i a la fi, també busquen clics amb el seu esquer.

Imatges mitjançant Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me