4 productes Blockchain que podeu utilitzar actualment

Aquests productes blockchain quotidians són pràctics i immediatament beneficiosos. Cadascun té el poder de canviar la vostra vida diària … i el món tal com el coneixem.

En un món on el blockchain és més conegut per criptomonedes i especulació de preus, és fàcil oblidar que els seus usos s’estenen molt més enllà de les monedes.

Incorruptible, immutable i independent de les autoritats centralitzades: es desenvolupen milers de productes blockchain per millorar la vida humana.

Aquí hi ha 4 productes blockchain que podeu començar a utilitzar avui per millorar la vostra vida a l’instant.

1. Valent: el navegador que repensa el web

Brave és un navegador alimentat per blockchain que té la missió de “solucionar el web”. Imagineu-vos un Internet lliure d’anuncis amb temps de càrrega instantanis i total privadesa. Aquest és el poder de Brave.

Blocs valents anuncis i rastrejadors perquè pugueu navegar amb una seguretat sense igual. I com que la vostra amplada de banda no es consumeix amb la publicitat intrusiva ni el seguiment ombrejat, podeu experimentar velocitats fins a 8 vegades més ràpides. En un enfrontament cara a cara contra Chrome i Firefox, Brave no va fer presoners. Els temps de càrrega van ser fins a 3 vegades més ràpids per als llocs web populars en ordinadors i fins a 8 vegades més ràpidament en dispositius mòbils.

Característiques valentes:

  • 100% de privadesa: les vostres dades no es veuen ni s’emmagatzemen. Això significa que no es pot vendre a tercers.
  • Seguretat completa: Brave Shields manté la vostra experiència de navegació al 100% segura.
  • Actualitzacions segures: valentes que actualitzen automàticament a HTTPS quan el temps requereix un nivell de seguretat addicional.
  • Sincronització valenta: podeu xifrar i sincronitzar les preferències i els marcadors preferits. Brave no té les claus per desxifrar les vostres dades.

Torneu als creadors de contingut

On Brave realment brilla és en com connecta els usuaris als llocs que estimen.

Ecosistema de navegador valent

Visió general de l’ecosistema Brave. Font: Valent

Brave és molt més que un simple navegador. És un ecosistema on els usuaris poden donar suport als proveïdors de contingut als quals recorren cada dia. Amb Brave Payments, podeu triar una quantitat cada mes per contribuir als vostres llocs web preferits (o bé el navegador ho pot fer en funció del temps que passeu a cada lloc)..

El sistema de recompenses basat en l’atenció juntament amb una experiència de navegació més ràpida i segura fan de Brave el futur de la navegació web sense anuncis, igual a igual.

2. Steemit: el rival de mil milions de dòlars a Reddit


Steemit és la primera plataforma de xarxes socials construïda sobre la cadena de blocs que paga als seus usuaris per publicar contingut. Steemit és una economia social viva i que respira on els usuaris són recompensats (en cripto) per compartir la seva veu o exposar un bon contingut a la comunitat.

A diferència de la majoria de plataformes de xarxes socials que extreuen valor dels seus usuaris en benefici dels seus accionistes (normalment mitjançant anuncis o dades personals), Steemit distribueix recompenses als mateixos usuaris. Tota la plataforma està basada en la cadena de blocs Steem i funciona amb el testimoni STEEM.

Steemit Estadístiques

Steemit pels números. Font: Steemit

Ara podeu llegir, crear i discutir contingut fantàstic i cobrar per fer-lo!

Com funciona?

Igual que Reddit, els usuaris poden votar (o negar sense pietat) el contingut. La diferència és que Steemit us pagarà (en criptografia) tant per publicar com per votar / comentar (anomenat “curació”). El lloc crea nous testimonis cada dia i els afegeix al conjunt de recompenses. Aquests tokens es distribueixen als usuaris en funció de les seves contribucions a l’ecosistema.

Podeu guanyar fitxes mitjançant:

  • Publicació de contingut: depenent dels vots positius, se us concedirà una part del conjunt de recompenses.
  • Comissariat: el contingut de vot preferent abans que sigui popular pot obtenir una recompensa de comissariat.
  • Compres: els usuaris poden comprar STEEM directament des de les seves carteres mitjançant BTC i altres criptomonedes.

Tot el sistema de recompenses es basa en “Steem Power”. Bàsicament, aquest és el vostre valor quantificat per a la comunitat. Com més aportis, més alt serà el teu Steem Power i més podràs guanyar.

A part de les recompenses, és una manera fantàstica de començar a llegir bones notícies, trobar articles útils i aconseguir entreteniment sense fi, tot sense anuncis. Ah, i també podeu guanyar diners!

3. Dent – Alliberar el mercat mundial de dades mòbils

Dent Marketplace, que funciona amb blockchain, és un mercat de 3,5 milions d’usuaris que permet als usuaris comprar, vendre o donar dades mòbils. En lloc de pagar preus desorbitats per les dades mòbils de tot el món o, pitjor, vendre les dades que no utilitzeu al final de cada mes al vostre proveïdor de serveis de telefonia, Dent allibera les dades i el temps d’emissió d’una manera que no havíem vist mai.

A diferència dels models de negoci de serveis tradicionals, Dent no està controlada per poques empreses de cada país. És una solució descentralitzada i no monopolitzada que posa el poder en mans dels usuaris.

Aplicació Dent Mobile

Aplicació Dent Mobile. Font: Paper blanc de Dent

Només heu de descarregar l’aplicació, comprar un pla de dades i utilitzar-la vosaltres mateixos o enviar-la a una altra persona. L’altre usuari no ha de tenir l’aplicació Dent per utilitzar les dades.

El poder de Dent per canviar el món, especialment per a les nacions en desenvolupament, el converteix en un dels projectes més revolucionaris que es van llançar en els darrers temps.

Què està canviant??

Cada mes, caduquen milers de milions de dades mòbils i es tornen a posar a la butxaca dels proveïdors de serveis per ser venuts. Imagineu-vos omplir el dipòsit de gasolina, tornar cap a l’estació al final de cada mes i veure’s obligat a retornar gratuïtament el vostre sense plom sense ús. Aquest és el model de negoci actual.

Dent canvia tot això.

Amb Dent, podeu intercanviar les vostres dades sobrants per la moneda DENT al mercat de Dent.

Ara, quan viatgeu a un país nou, podeu iniciar la sessió i comprar un paquet de dades a un usuari local. Reben DENT i obteniu dades locals!

4. Publica: explica la teva història amb Blockchain Power

Publica és una plataforma d’edició evolutiva, basada en blockchain, que revoluciona la manera com es publiquen, es distribueixen i es llegeixen els llibres d’una manera sense precedents..

Com a primer “llibre ICO”, permet als autors finançar multitudinàriament els seus projectes mitjançant el testimoni de la plataforma (PBL).

Aplicació mòbil Publica

Aplicació Publica per a Android. Font: Play Store

Publica permet als autors activar-se i connectar-se amb el seu públic al principi del procés d’escriptura. Els autors fixen el preu dels seus projectes, els seguidors participen a l’ICO del llibre i donen a l’autor els fons necessaris per completar el projecte i, quan s’acabi, qualsevol persona que tingui les fitxes del projecte hi tindrà accés immediat.

El mercat descentralitzat i global permet als autors ometre els principals editors i connectar-se directament amb el seu públic. Ara els redactors de distribució, gestió i fins i tot de revenda estaran disponibles per als escriptors, tot sense fronteres polítiques. Com a usuari, podeu finançar projectes interessants, comprar llibres i fins i tot llegir-los directament mitjançant l’aplicació!

Conclusió

Blockchain està canviant el món de més maneres que la simple criptomoneda. La seva naturalesa descentralitzada, immutable i transparent permet realitzar nombroses aplicacions.

Com mostren aquests 4 projectes, hi ha casos d’ús de blockchain ara mateix que augmenten activament l’adopció i innoven en noves tecnologies. Tant si busqueu una manera segura de navegar per la web, desenvolupar contingut o descentralitzar dades, aquests projectes us han cobert.

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me