Преглед на Voyager (VGX): Приложението за крипто кредитиране

Приложението за крипто търговия Voyager бе пуснато в средата на януари 2019 г. и оттогава нараства непрекъснато популярността си. Той е достъпен в САЩ (с изключение на Ню Йорк) и очаква да добави достъп за канадски потребители и европейски потребители през следващите месеци.

Нарастващата популярност на приложението се дължи на лекотата на използване и механизма за интелигентно маршрутизиране на поръчки, който намира най-добрите цени и ги предава на търговеца. За разлика от много други борси, Voyager няма добавени такси и комисионни, а просто поема малка част от спреда.

Voyager всъщност започна през 2018 г., когато фирмата започна институционална услуга за търговия. Това му позволи да осъществи необходимите връзки с редица криптовалутни борси, брокери-дилъри и платформи за търговия и да създаде платформа за търговия на дребно, която се възползва от всички тези ранни връзки.

„Изключително трудно е да се създаде мрежа за крипто търговия, но ние го направихме.“ – главен изпълнителен директор на Voyager Стив Ерлих

Мобилното приложение Voyager

Мобилното приложение Voyager е звездата на платформата, а от февруари 2021 г. това е единственият начин за повечето хора да търгуват с Voyager.

Мобилното приложение дава на търговците пълните функции и възможности, необходими за успешна търговия на пазарите на криптовалута. Някои от характеристиките, които търговците наистина ценят, са:

Мобилно приложение Voyager

Приложението Voyager е конфитюр, пълен с функции. Изображение чрез Apple App Store.

 • Интуитивни разположения за поръчки. Поставянето на поръчки в мобилното приложение е лесно и лесно. Просто въведете информацията за вашата поръчка, плъзнете нагоре и изчакайте вашата поръчка да бъде завършена. Voyager е положил всички усилия, за да гарантира, че поставянето на поръчки е лесно и бързо, изисквайки само няколко докосвания на мобилни устройства.
 • Персонализирани изгледи на диаграми. Мобилното приложение Voyager ще работи както в хоризонтален, така и във вертикален изглед на диаграмата. Вертикалното позициониране е най-доброто за получаване на представа за спредовете за оферти и запитвания, докато превръщането на телефона в хоризонтално положение ще улесни използването на усъвършенстваните инструменти за графики и анализ, включени в Voyager.
 • 2-факторно удостоверяване. Добавянето на 2-факторно удостоверяване (2-FA) беше голяма работа, тъй като осигурява допълнителен слой сигурност, за да гарантира, че никой няма достъп до вашия акаунт, освен вас. Въпреки че е SMS / Email 2-FA, което не е най-доброто, това все още е подобрение спрямо простата защита с парола, с която Voyager започна.

Мощна диаграма

Voyager предлага мощни графики в мобилно приложение. Изображение чрез InvestVoyager.com

Приложението Voyager е достъпно както за устройства с Android, така и за iOS и може да бъде изтеглено от Google Play Магазин или Apple App Store.

Планирано е настолно приложение, което в момента е в бета-тестване, но не е обявена дата на пускане.

Лесно използване на Voyager

Като мобилно базирано приложение за крипто инвестиране, Voyager е проектиран да предоставя на търговците широк спектър от криптоактиви в удобен за потребителя интерфейс. Независимо дали сте опитен търговец на крипто или чисто нов в дейността, ще откриете, че приложението Voyager е много лесно за взаимодействие и използване. Някои допълнителни функции на Voyager, които допринасят за стойността на платформата, са:


Лесно използване

Лесната употреба е една от най-добрите препоръки за Voyager. Изображение чрез Apple App Store.

 • Интелигентно маршрутизиране на поръчки. Двигателят на Smart Order Routing е сърцето на евтината търговия на Voyager. Той се свързва с 12 от най-големите крипто-борси в света, за да доставя най-добрия обменен курс всеки път. В много случаи дори ще видите положително приплъзване и ще получите по-добра ставка от показаната в офертата / искането. Това също увеличава ликвидността и дава по-строги спредове, като същевременно улеснява влизането и излизането от позиции.
 • Прости регистрации и интуитивна платформа. Вероятно вече знаете колко сложни могат да бъдат регистрациите и регистрациите, когато трябва да преминете през целия KYC / AML процес. Като част от стремежа си да бъде една от най-лесните борси, Voyager оптимизира процеса на регистрация, за да го направи възможно най-бърз и лесен за ползване. Това означава, че можете да започнете да търгувате по-рано.
 • Прости заявки за поръчки. Друга област, която е улеснена възможно най-много, е системата за поръчки, използвана от Voyager. Това е толкова лесно, колкото да изберете монетата, която искате да купите, да изберете тип поръчка, да въведете сумата за покупка и да плъзнете нагоре. Системата за интелигентно маршрутизиране на поръчки поема и бързо попълва поръчката ви с възможно най-добрата скорост. Скоро след това монетите ще се появят в портфейла ви.

Първи стъпки с Voyager

Първата стъпка за започване на работа с Voyager е изтеглянето на приложението от Google Play Store или от Apple App Store. След това ще ви бъде показан екранът, за да влезете или да се регистрирате. Като нов потребител ще изберете Регистрация, която ще изведе простия формуляр за регистрация.

Регистрирайте Voyager

Основен формуляр за регистрация, за да започнете с Voyager. Изображение чрез InvestVoyager.com

Въведете вашия имейл и избрана парола, поставете отметка в квадратчето, за да се съгласите с условията и щракнете върху „Напред“. На следващия екран ще въведете името си и щракнете върху „Напред“ втори път. След това ще бъдете помолени да въведете мобилния си номер, за да може Voyager да ви изпрати SMS код, за да потвърди, че наистина сте вие. Въведете 6-цифрения ПИН, изпратен до вашето мобилно устройство, и щракнете още веднъж върху „Напред“, което ще ви отведе до екран с искане за вашия адрес. Въведете това и кликнете върху „Потвърждаване“, за да завършите процеса.

Може да изглежда като много информация, но наистина не е твърде различна от откриването на друга финансова сметка. Екипът на Voyager разбира разпоредбите около търговията с акции и смята, че крипто индустрията скоро ще се движи и в тази посока.

 „Ние влагаме много доверие в процеса„ познай клиента си “и се уверяваме, че спазваме съществуващите правила за брокери и дилъри“, отбелязва Ерлих.

След като приключите с регистрацията на акаунта си, можете да свържете банковата си сметка с Voyager чрез партньора им Plaid. Това позволява сигурен фиат превод между вашата банка и Voyager. За достъп до настройките за банкиране просто щракнете върху малката икона на човек в горния десен ъгъл на екраните Market или Portfolio.

Настройки на акаунта

Имате пълен контрол върху настройките на вашия акаунт. Изображение чрез InvestVoyager.com

Докато вашата банка се поддържа от Plaid, не трябва да отнема повече от минута, за да добавите и потвърдите вашата разплащателна сметка. Можете да направите превод веднага след свързването на банковата сметка, но трябва да имате предвид, че не можете да изтеглите средствата, докато те се изчистят, което отнема 5 работни дни.

Също така е възможно да финансирате сметката си с помощта на криптовалута и Voyager поддържа BTC, ETH и над дузина други алткойни за депозити и тегления, включително ADA, DAI, USDT и YFI. Вижте пълния списък тук. Добавят се още монети въз основа на потребителското търсене.

Когато влезете в Voyager, ще ви се покаже екранът Market, който показва всички криптовалути, налични за търговия. Към февруари 2021 г. са налични 57 монети и жетони, като през цялото време се добавят нови монети. Voyager предоставя достъп до някои монети, до които американските търговци имат трудности при достъпа на други платформи.

Всяка от изброените монети показва пазарните данни, включително цената и 24-часовия обем на търговията, както и пазарната капитализация. Можете също така да видите как цената се променя за 1 час, 1 ден, 1 седмица, 1 месец или 1 година. Колоните за промяна на цената и процента също могат да бъдат сортирани от висока към ниска, което улеснява виждането кои монети са в тенденция за даден период от време.

Цените се актуализират постоянно и до промяната на цената има стрелки, показващи силно движение нагоре, умерено движение нагоре, плоска цена, умерено движение надолу и силно движение надолу.

Пазар за вояджъри

Екранът на Voyager Market е зареден с информация. Изображение чрез InvestVoyager.com

Можете да докоснете която и да е от изброените монети, за да изведете по-подробна информация, включително ценова диаграма, цени за оферта / цена, високи / ниски стойности за различни периоди от време, описание на монетата и скорошни новини относно монетата. Той също така извежда всички важни бутони „Купи“ за закупуване на монетата. Понастоящем Voyager поддържа както пазарни поръчки, така и лимитирани поръчки, така че можете просто да купувате на текущата пазарна цена или да направите поръчка за изпълнение на определена цена по-късно.

Дож

Купуването на монети от Voyager е бързо. Изображение чрез InvestVoyager.com

Когато натиснете „Купи“, ще ви бъде представен търговският билет. Тук ще посочите пазарна или лимитирана поръчка и колко искате да купите. Има калкулатор, който ще ви покаже колко монети ще получите и за вашата търговия. Имайте предвид, че има минимум 10 долара за всички покупки.

След като настроите всичко, както искате, просто плъзнете нагоре и сделката ще бъде изпратена за изпълнение. Това е мястото, където Smart Order Router поема и търси всички борси, свързани с Voyager, за да получите най-добрата цена за вашата търговия.

Ерлих казва, „Победата над пазарната цена е основната ни компетентност и това, което искаме да донесем на този пазар.“

След като притежавате монета, ще получите достъп и до бутон „Продавам“, когато отваряте екрана с подробности за монетата. Изборът на „Продавам“ ще ви позволи да затворите цялата позиция или да изберете процент от вашата позиция.

Voyager няма комисионни или такси за сделки, но те поемат малка част от спреда. Това е подобно на начина, по който работят традиционните валутни брокери, така че трябва да е познато на всеки, който е търгувал с фиатни валути. Това е много справедлив и евтин метод за търговия.

Крипто образование на Voyager

Voyager е нещо повече от обикновен брокер. Те също така включват информационни и образователни инструменти, за да помогнат на своите клиенти да разберат по-добре пазарите на криптовалута преди и докато инвестират. Тези инструменти вероятно се появяват в резултат на богатия опит на членовете-основатели с традиционните посреднически услуги.

Някои от наличните образователни инструменти включват:

 • Възел от Voyager.  Това е фирменият блог, но е чудесен източник на образование, особено за начинаещи. Той включва голям брой статии, фокусирани върху монетите, достъпни за търговия на Voyager, и обхваща подробности относно това, което прави всеки проект уникален. Той също така обяснява как лесно да търгувате с жетоните. И това е важно четиво, за да сме в крак с промените във Voyager, тъй като той продължава да се развива.
 • Актуална информационна лента. Приложението Voyager има непрекъснато актуализиран канал за новини, който предоставя на търговците най-новата и подходяща информация за пазарите на криптовалути като цяло и за всяка отделна монета. Кликването върху който и да е от символите на монетите на екрана Markets ще покаже подробности за тази монета, включително всички заглавия на последните новини.

Друг интересен образователен инструмент е излъчването The Golden Record, което стартира през октомври 2020 г. Това излъчване на живо се публикува ежемесечно и включва изпълнителния директор на Voyager Стив Ерлих и водещият Чарли Шрем.

Излъчването обсъжда тенденциите на пазарите на криптовалута и отговаря на всички въпроси, които зрителите могат да имат. Те обхващат широк спектър от теми, включително какво е актуалното на крипто пазара и най-актуалната информация и яснота за това какво предстои за Voyager.

Voyager Golden Record

Излъчването на Golden Record носи новини за Voyager, крипто и икономиката. Изображение чрез YouTube.com

Излъчването на живо може да бъде намерено в Twitter чрез #TheGoldenRecordВ Twitter (@investvoyager), за да ни уведомите за всички ваши належащи въпроси за следващия ни епизод. Можете също така да научите за нови предавания на Twitter на Steve и можете да видите минали епизоди на Youtube канал на Voyager.

Обслужване на клиенти на Voyager

Voyager има редица опции за поддръжка на клиенти, но нито една от тях не включва директно говорене с друг човек. Няма опция за онлайн чат и телефонна опция. Това е доста спорно сред общността, която смята, че трябва да има по-добри възможности за поддръжка на клиенти.

Наличен е обширен раздел с често задавани въпроси, който съдържа предимно кратки отговори на често срещани въпроси. Добре е, ако имате основен въпрос. Наличен е и контакт чрез билет за поддръжка, който е най-често срещаният метод за достигане до поддръжка. Билетите за поддръжка могат да бъдат отворени от уебсайт за поддръжка или от приложението, като навигирате до настройката на вашия акаунт, след това до Помощ и накрая до Поддръжка.

Имайте предвид, че не можете да получите поддръжка, ако нямате акаунт в Voyager.

Крипто предложения на Voyager

С мисията да „осигури на всеки инвеститор надеждна и сигурна точка за достъп до търговия с крипто активи“, приложението Voyager добавя нови активи за криптовалута с добра скорост. Когато приложението стартира през октомври 2019 г., имаше малко над 20 криптовалути, но към февруари 2021 г. вече има 57 криптовалути на платформата и Voyager добавя още през цялото време въз основа на обратна връзка от своите клиенти.

Поддържани монети на Voyager

На платформата Voyager се предлагат над 50 алткойни. Изображение чрез InvestVoyager.com

За да видите пълен списък на предлаганите криптовалути, можете да посетите Поддържани монети списък на уебсайта на Voyager. Имайте предвид, че Voyager винаги добавя монети и планира да се разшири до 2021 г., така че този списък трябва да се увеличава редовно.

Такси за вояджър & Минимални сметки

Voyager е създаден като крипто брокер без комисионна, така че няма такси при търговия чрез тях. Вие плащате само посочената цена, когато изпълнявате поръчка с тях. Voyager може да направи това, тъй като като традиционните валутни брокери те печелят печалбите си от спреда, начисляван при размяната на монетите. Това е малка сума и не се взема от печалбите на търговеца.

Предимства на Voyager

Приложението Voyager идва с много предимства. Изображение чрез InvestVoyager.com

Има малък минимум $ 10 за откриване на сметка във Voyager и минимум $ 10 за всички сделки.

Депозитите на Fiat могат да бъдат незабавно достъпни за търговия, но не са налични за теглене в продължение на 5 работни дни.

По отношение на фиатните депозити новите клиенти са ограничени до 10 000 долара на ден. Освен това има лимит от 20 000 долара за незабавно наличните депозити. Това на практика означава, че само депозити на стойност $ 20 000 ще бъдат незабавно достъпни за търговия. Всяка сума над тази стойност ще трябва да изчака периода за изчистване от пет работни дни.

По отношение на криптовалутните депозити няма ограничения за сумата, която може да бъде депозирана и всички крипто депозити се изчистват веднага щом приключат потвържденията на мрежовия блок.

За тегления на фиат има ограничение от $ 25 000 максимална обща пазарна стойност в рамките на 24-часов период и / или максимално общо 20 тегления за период от 24 часа. Освен това има и лимит от 25 000 долара за ACH транзакция. Тегленето на Fiat обикновено отнема 3-5 работни дни, за да бъдат кредитирани изцяло по банкова сметка на клиента в зависимост от банката.

А за тегленията на криптовалути клиентите са ограничени до $ 25 000 максимална обща пазарна стойност в рамките на 24-часов период и / или максимално общо 20 тегления в рамките на 24-часов период. Също така имайте предвид, че всички тегления на крипто са предмет на преглед въз основа на изискванията на KYC / AML и може да отнеме до 24 часа.

Лихвени проценти на Voyager

Едно от допълнителните предимства на използването на Voyager е лихвата, налична върху криптовалутите, държани при брокера. Тези лихвени проценти варират от 1% до 8,5% ГПР в зависимост от това кой актив държите в портфейла на брокера. Към февруари 2021 г. има 21 различни монети, които предлагат лихва.

Лихвени проценти на Voyager

Този интерес е много интересен. Изображение чрез InvestVoyager.com

Подробности за програмата за интереси на Voyager

 • За да участват, потребителите трябва да поддържат минимален средномесечен баланс на всяка монета.
 • При спазване на критериите за квалификация, Voyager плаща лихва върху определени активи и сметки.
 • Лихвата се изчислява въз основа на средните дневни натрупвания.
 • Лихвата се изплаща по лихвоносния актив до петия работен ден на месеца.
 • Цените подлежат на промяна и ще бъдат обявявани всеки месец в приложението и на тази страница.
 • Всички потребители на Voyager ще бъдат автоматично записани в програмата за интереси на Voyager, но можете да изберете да се откажете, като отворите „Account“ – „Crypto Interest“ и изберете „I want to opt-out“.

За всякакви въпроси относно програмата за интереси на Voyager или за докладване на проблеми, моля, свържете се с нас на [email protected]

Екипът на Voyager

Crypto Trading Technologies, компанията майка на Voyager Token, се ръководи от група с опит в онлайн брокерските услуги. Проектът е основан съвместно от Стивън Ерлих, Филип Ейтан, Гаспар де Дройзи и Оскар Салазар.

Основателите на екипа на Voyager идват от Lightspeed Trading, E * Trade и Uber, наред с други предишни работодатели. Както можете да си представите, екипът има богат опит в създаването на платформи за търговия и в управлението на борсови дейности.

Екип на Voyager

Основателите на Voyager. Изображение чрез InvestVoyager.com

Стивън Ерлих, главен изпълнителен директор на фондацията, е ветеран на брокерския и финансов пазар, специализиран в разработването на платформи за търговия за търговци на акции и опции. Той е основател на Lightspeed Financial и бивш изпълнителен директор на E * TRADE Professional Trading LLC.

Председател на фондация „Вояджър“, Филип Ейтан, започна като телеком М&Анализатор в Morgan Stanley и портфейлен мениджър в Cerberus Capital. Той е съосновател на стартиращото цифрово здравеопазване Pager. Той е един от основните инвеститори на Uber, Source и Livestream.

Гаспард де Дреузи служи като член на борда на фондацията Voyager. Ветеран на брокерския и финансов пазар, той започва кариерата си като съветник на Warner Music. Той е и съосновател на Kapitall, Trade.it и Pager.

Оскар Салазар е инвеститор и опитен разработчик на мобилни приложения, управлявани от клиенти. Той е известен най-вече с това, че е архитект-основател и главен технически директор на Uber. Той е и съосновател на стартирането на цифрово здравеопазване.

Voyager е a публично търгувани и лицензиран брокер за криптоактиви, след като е получил одобрение от Регулаторния орган на финансовата индустрия, Inc. (FINRA). От съображения за сигурност и регулиране, Voyager също е публично одитиран, за да отчита всеки актив.

VGX Token

VGX токенът е роден маркер на екосистемата Voyager и се използва за възнаграждение на потребителите в тази екосистема чрез възнаграждения с кешбек, лихва, когато се държи в портфейла на Voyager, и чрез други механизми в програмата за лоялност Voyager Използването на издаден от брокер токен не е необичайно и е било наблюдавано при използване от други борси като Binance (BNB).

Етос Вояджър

Покупката на Ethos даде на Voyager собствен портфейл и VGX токен. Изображение чрез PRNewswire.com.

Токенът VGX се появи, когато Voyager закупи портфейла на Ethos, която вече беше използвала, за $ 4 милиона през февруари 2019 г. Бившите токени ETHOS бяха преобразувани във VGX токени с общо предлагане на 222 295 208 токена. Обърнете внимание, че това общо предлагане ще се увеличи до 255 491 293 след сливането с токена LGO някъде в началото на 2021 г..

VGX токенът е ERC-20 маркер, работещ в мрежата Ethereum. Това позволява на VGX да използва добре тестваните криптографски стандарти и методи на Ethereum, за да осигури изключително висока степен на сигурност. В допълнение, той включва криптография с публичен ключ, както и криптография с елиптичен ключ за разширена сигурност.

Voyager Performance Ethos

Цените на VGX се връщат към времето, когато беше ETHOS. Изображение чрез Coinmarketcap.com

Когато бяха издадени като ETHOS през юли 2017 г., токените имаха ICO цена от 0,03 долара за ETHOS. Ранните инвеститори са добре възнаградени, тъй като токенът VGX през февруари 2021 г. се търгува на $ 2,54.

Voyager X LGO Token Merger

През октомври 2020 г. Voyager се сля с регулирания френски субект LGO SAS. Това дава на Voyager регулирано навлизане на европейските пазари. Двамата обявиха, че техните токени (VGX и LGO) също ще се слеят в нов токен ERC-20, който ще запази VGX тикера. Смяната на токени се очаква да се случи в началото на 2021 г. и ще бъде суап 1: 1 за притежателите на VGX и 6,7: 1 суап за притежателите на LGO.

След като сливането приключи, новият VGX токен може да бъде заложен за 7% ГПР. Общността ще гласува след една година дали да повиши, намали или отхвърли заложената лихва.

Сливането и новият токен се планират да бъдат в основата на глобалните планове за разширяване на Voyager, които също включват изграждане на по-голяма и по-жизнена общност и увеличаване на наградите за държане на VGX токена на платформата Voyager. Това също ще отбележи старта на нова система за лоялност, базирана на ниво, изградена около VGX токена.

Програма за лоялност на Voyager’s VGX

Лоялност на Voyager

Програмата за лоялност Voyager ще направи държането на VGX по-ценно. Изображение чрез Блог на Voyager.

Обяснени награди за помощна програма Token:

 • Награди за ниво нагоре: Акаунтите, които надграждат статуса си на Програма за лоялност и преминат към следващия по-висок клас, ще получат бонус награда в VGX токени.
 • Награди за кешбек: Допустими за базисни точки (BPS) въз основа на обема на търговията, транзакции с дебитни карти & повтарящи се покупки – изплаща се във VGX. Имайте предвид, че покупката и търговията със стабилни монети не са включени в промоцията.
 • Такса за дебитна карта: Малка такса за „Изследователи“, които използват дебитната карта Voyager & безплатно за членове на лоялни клиенти от по-висок клас.
 • Реферален бонус: Награда се дава на потребители, които насочват приятелите си към Voyager &/ или изпращат крипто на своите приятели, които са за първи път клиенти на Voyager.
 • Такси за теглене: Платете с Voyager Token & спестете от таксите си за теглене.
 • Усилвател на лихвите (APR): Получете допълнителен лихвен годишен ръст на стандартните лихвени проценти по избрани активи в зависимост от нивото на вашето ниво.

Обяснение на допустимостта:

Човек трябва да притежава някое от изброените по-долу, за да се класира за програмата за лоялност на Voyager.

 • Крипто: Общ размер на крипто портфейла в щатски долари
 • Портфолио на Voyager Token: Общ размер на VGX в щатски долари

Изплащанията за награди, различни от бонусите за препоръки, ще бъдат депозирани по сметки в края на всеки месец във VGX. Еквивалентът ще бъде пуснат в местна валута, след като Voyager се разшири в световен мащаб.

Заключение

Съдейки по ограничения ни опит с Voyager, изглежда, че както начинаещи, така и опитни търговци на крипто могат да се възползват от използването на брокера. Структурата без комисионни и отличната работа при намирането на най-ниските цени са глътка свеж въздух в крипто индустрията.

Приложението е особено отлично за тези, които предпочитат мобилната търговия, но предстоящото пускане на настолно приложение ще бъде много добре дошло за тези, които харесват силата, която може да бъде намерена в търговията с настолни компютри.

Бяхме впечатлени и от разнообразието от алткойни, достъпни във Voyager, с няколко по-малки алткойни, които може да не са лесно достъпни за търговците в САЩ чрез други платформи. И възможността да спечелите лихва върху много от предлаганите монети също е много добре дошла.

Надяваме се, че Voyager може да продължи да разширява своите предложения. Също така би било много добре да видим, че поддръжката за клиенти е разширена, за да включва онлайн чат и телефонна поддръжка.

В настоящия си вид Voyager изглежда добър избор за криптовалутните търговци, които оценяват простотата и лекотата на използване.

Представено изображение чрез Shutterstock

Отказ от отговорност: Това са мненията на писателя и не трябва да се считат за инвестиционни съвети. Читателите трябва да направят свое собствено проучване.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me